Jump to content

Ποιηση!!!


Recommended Posts

Στο σχολείο λέγανε ποιήματα και είπε η δασκάλα στον Τοτό να πει και αυτός ένα και ο Τοτος άρχισε:

- Καθόμουνα στην αμμουδιά και έσπαγα καρύδια και ερχότανε η θάλασσα και μου βρέχε τα...

Η δασκάλα έντρομη:

- Μη Τοτό, μην το πεις.

Και ο Τοτός:

- Καθόμουνα στην αμμουδιά και έσπαγα καρύδια και ερχότανε η θάλασσα και μου βρέχε τα...

Η δασκάλα:

- Μη Τοτό, μην το συνεχίσεις.

Και ο Τοτός απτόητος:

- Καθόμουνα στην αμμουδιά και έσπαγα καρύδια και ερχότανε η θάλασσα και μου βρέχε τα πόδια.

Η δασκάλα:

- Γιατί τα πόδια Τοτό;

Και ο Τοτός:

- Αφού δεν μου φτανε τα *ρχ**ια!

Link to comment
Share on other sites

ΖΟΥΛΟΥ BIG BROTHER

Ένας Αμερικανός, ένας Κινέζος και ένας Έλληνας ταξιδεύουν με το αεροπλάνο. Σε μια φάση χαλάει και πέφτει μέσα στη ζούγκλα. Μοναδικοί διασωθέντες οι 3 προαναφερθέντες. Τους πιάνουν λοιπόν οι ζουλού και τους οδηγούν στον αρχηγό τους.

"Πάλι αυτοί οι μ****ς;;;" λέει ο αρχηγός.

"Τι να τους κάνουμε πια; Δεν έχει απομείνει τίποτα"

Κάνουν λοιπόν συμβούλιο για να δουν τι θα κάνουν μαζί τους.

Κανένας δε μπορεί να προτείνει κάτι καλό, μέχρι που πετάγεται ένας ζουλού και λέει:

"Εγώ έχω γυρίσει όλο τον κόσμο και έχω δει ένα παιχνίδι που παίζεται με τεράστια επιτυχία σε όλες τις χώρες. Λέγεται Big Brother. Σ' αυτό το παιχνίδι βάζουν ανθρώπους μέσα σε ένα σπίτι που έιναι γεμάτο κάμερες και τους παρακολουθεί ο κόσμος 24 ώρες το 24ωρο. Κάθε τόσο πάνε μέσα σε ένα δωμάτιο που λέγεται δωμάτιο επικοινωνίας και εξηγούν γιατί έκαναν ή είπαν το κάθε τι."

Ενθουσιάζονται οι ζουλού και αρχίζουν τις ετοιμασίες.

Φτιάχνουν μια τεράστια καλύβα την γεμίζουν τρύπες (αφού κάμερες δεν έχουν), βάζουν μέσα ένα τεράστιο τραπέζι με κάθε είδους φαγητό, μία ντόπια π**** ζουλού και μία μπανιέρα και φτιάχνουν και ένα δωμάτιο ακριβώς δίπλα από την καλύβα. Οι κανόνες είναι απλοί. Μπαίνει ο καθένας μέσα με τη σειρά και μένει 1 ώρα. Μετά πηγαίνει δίπλα στο δωμάτιο επικοινωνίας και εξηγεί γιατί έκανε το καθε τι.

Μπαίνει πρώτος ο Αμερικανός. Με το που βλέπει την πορνη, την βάζει κάτω και της αλλάζει τα φώτα. Για 45 λεπτά πηδάει. Μετά πιάνει κάτι μακντόναλντς και τρώει για κάνα 10λεπτο και στο τέλος ρίχνει και ένα ψευτοπλύσιμο στο πουκάμισο του. Περνάει 1 ώρα, πηγαίνει στο δωμάτιο επικ/νίας και τον ρωτάνε οι ζουλού γιατί ακολούθησε αυτήν την τακτική... Λέει ο Αμερικανός: "Εμείς στην Αμερική το πρώτο πράγμα που μας ενδιαφέρει έιναι η διασκέδαση, μέτα τρώμε για να έχουμε όρεξη για περισσότερη διασκέδαση, ε και αν βρούμε χρόνο κανουμε και καμιά δουλειά."

Επόμενος ο Κινέζος. Μπαίνει μέσα και με το που βλέπει την μπανιέρα, βουτάει. Για 45 λεπτά πλενόταν ο ίδιος, έπλενε τα ρούχα του, τα πάντα. Μετά τρώει λίγο ρυζάκι και στο τέλος και για μερικά μόνο λεπτά πιάνει λίγο το στήθος της γκόμενας. Τελειώνει, πηγαίνει στο δωμάτιο, τον ρωτάνε τα κλασσικά οι ζουλού και εξηγεί αυτός: "Εμείς στην Κίνα ζούμε για να δουλεύουμε. Μετά τρώμε για να έχουμε δυνάμεις για περισσότερη δουλειά και ε αν βρούμε χρόνο το ρίχνουμε λίγο έξω."

Σειρά του Έλληνα. Μπαίνει μέσα, ρίχνει μια ματιά σε όλα για μερικά δευτερόλεπτα και.... βγάζει το σώβρακό του το πετάει μέσα στη μπανιέρα, φωνάζει στην πορνη: "ΠΛΥΝ' ΤΟ ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟ Χ*****!!!", σκύβει η κοπέλα να το πλύνει και πάει από πίσω της και της τον καρφώνει. Και όσο την πή**γε, έπιανε και έτρωγε και σουβλάκια. 1 ώρα περνάει έτσι. Τελειώνει λοιπόν, πηγαίνει στο δωμάτιο και βλέπει όλους τους ζουλού να κοιτάνε έκπληκτοι.

"Καλά ρε Έλληνα... τι τακτική ήταν αυτή;; Μας κούφανες τελείως." του λένε. Και απαντάει ο Έλληνας: "Εμείς στην Ελλάδα ακολουθούμε το εξής ρητό: Αν δεν γ****ς τον εργαζόμενο, ψωμί στο στόμα σου δεν βάζεις

Έγινε επεξεργασία - andreas2000gr
Link to comment
Share on other sites

Καλό είναι επειδή έχουμε και αρκετούς μικρούς φίλους που αγαπάνε τα ενυδρεία και παρακολουθούνε το Aquazone τα ανέκδοτα που λέμε να βγάζουν γέλιο λόγω της περιγραφής μιας αστείας κατάστασης και όχι λόγω της χρήσης βωμολοχιών.

Ασε που τέτοια ανέκδοτα αν βγάζουν γέλιο αυτό γίνεται προφορικά και όχι μέσα από το γραπτό λόγο καταρχήν και σίγουρα σε πολύ στενό φιλικό περιβάλλον.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια αν θελετε μπορειτε να τα βαζετε εδω, να τα εχουμε ολα μαζι! :D

Link to comment
Share on other sites

Παιδια αν θελετε μπορειτε να τα βαζετε εδω, να τα εχουμε ολα μαζι! :rasp:

Εγω θα ελεγα οτι τέτοιου ειδους ανεκδοτα δεν εχουν καμία θεση εδω μέσα .! :D

Link to comment
Share on other sites

Εγω θα ελεγα οτι τέτοιου ειδους ανεκδοτα δεν εχουν καμία θεση εδω μέσα .! :D

+1 Ηταν και κακογουστα... :rasp:

Link to comment
Share on other sites

Ναι οκ, εγω γενικα το εγραψα για οσους ανεβαζουν ανεκδοτα να τα εχουμε σε ενα μερος!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...