Jump to content

Recommended Posts

παιδιά καλησπέρα θέλω την βοήθεια σας πριν από λίγες μέρες πήρα μια κόλλα για κοραλια η οποία είναι της dupla marin και λέγετε decofix liquid μου είπαν οτι κολαει απευθείας αλλά στα αγγλικά είμαι ολίγων :bowdown: και αν μπορεί κάποιος να με βοηθηση θα το εκτιμούσα απεριόριστα αφού την acrop. την ρίχνουν συνεχώς τα t.snails....ευχαριστώ προκαταβολικά :bowdown: ελπίζω κάποιος να με "σώσει" :bowdown:

Link to comment
Share on other sites

εγω πρωτη φορα την ακουω τη συγκεκριμενη κολλα.

μην βιαζεσαι φιλε μου.περιμενε μηπως καποιος την γνωριζει η την εχει ηδη χρησιμοποιησει....

Link to comment
Share on other sites

Θα σου πω πως την χρησιμοποιω εγω.Εχει παντα το ιδιο αποτελεσμα.Βγαζω την βαση του κοραλιου εκτος νερου.Βαζω κολλα στο σημειο που θελω(βαζω τοση αναλογα με το μεγεθος του κοραλιου).Μετα το βαζω γρηγορα στο σημειο που το θελω και το κραταω ασκωντας λιγη πιεση.Ετοιμο το κοραλι.Απλα σε μια μεγαλη μοντιπορα που ειχα κολλησει εβαλα αρκετη κολλα για να ειμαι σιγουρος.Καλη επιτυχια.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου μιλάμε γιαυτό Dekofix έτσι??

Θα πρέπει οι 2 επιφάνεις που θα κολληθούν να είναι στεγνές , βάζεις 1-2 σταγόνες και τα πιέζεις μαζί για 10 δευτερόλεπτα!Κατόπιν μπορείς να βάλεις το κοράλι πίσω στο ευνδρείο!

Αυτού του είδους οι κόλλες (κυανόακρυλικές) είναι κατάλληλες όταν η εργασία μπορεί να γίνει έξω απο το νερό , αν θές όμως να κολλήσεις κάποιο κοράλι πάνω σε βράχο που δεν μπορεί να βγεί εκτός νερού θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις μια εποξική κόλλα σαν αυτή Coralfix η οποία πλάθεται εκτός νερού αλλά ή διαδικασία κολλήματος του κοραλιού γίνεται μέσα στο νερό χωρίς καμία επιβάρυνση του συστήματος μας! ;)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...