Jump to content

Η σφαγη του Αμαζονιου


Recommended Posts

για άλλη μια φορά ένα ανθρώπινο αίσχος!!!!!!!!!!!!!!! :P:P

Link to comment
Share on other sites

ωρες ωρες σκεφτομαι οτι θα ηταν καλυτερο να πεσει ενας κομητις να μας ψωφισει ολους να ησηχασει ο πλανιτης απο την παρουσια μας... :P:P

Link to comment
Share on other sites

ωρες ωρες σκεφτομαι οτι θα ηταν καλυτερο να πεσει ενας κομητις να μας ψωφισει ολους να ησηχασει ο πλανιτης απο την παρουσια μας... :P:thumbup:

Καλομελέτα κι έρχεται :P

Link to comment
Share on other sites

καιρος ηταν... αντε πια γιατι εχω συχαθει.

μια σκοτωνουν δελφινια

μια φωκιες

μια ολα τα ελουροιδη για τις γουνες

μετα χρεισημοποιουν μαιμουδες και ποντικια για πειραματα

τωρα θελουν να καταστρεψουν και ολο το δασος του αμαζονιου

:lmao::lmao::lmao::lmao:

:P:P 2012 :thumbup::thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω αν κλικαρατε και εδω και εδω

Τελικα, οπως στρωνουμε θα κοιμηθουμε! Δεν θα αφησουμε τιποτα ορθιο και στο τελος θα ειναι η σειρα μας ...

Link to comment
Share on other sites

:P:thumbup::thumbup::lmao:

"Οι πρώτες εξελίξεις:

22/06/2009

Δύο εβδομάδες μετά το ξεσκέπασμα, οι εταιρίες εμφανίζουν τα πρώτα σημάδια... κρυολογήματος. Η Παγκόσμια Τράπεζα αποφάσισε να αποσύρει δάνειο 90 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε δώσει σε μία από τις τρεις βραζιλιάνικες κτηνοτροφικές βιομηχανίες (τη Bertin).

Το δάνειο θα το χρησιμοποιούσε η εταιρία για την περαιτέρω ανάπτυξή της στην περιοχή του Αμαζόνιου (σφαγή το λέμε στο χωριό μας). Η τελευταία του δόση (30 εκ. δολάρια) δε θα δοθεί και περιμένουμε ότι η Παγκόσμια Τράπεζα θα ζητήσει πίσω τις προηγούμενες δόσεις νωρίτερα απ’ ότι είχε συμφωνήσει με την εταιρία.

Πίσω στους παλιούς γνωστούς και (όχι τόσο) φίλους: οι 3 μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ της Βραζιλίας, Carrefour, Wal-Mart και Pão de Açúcar... φταρνίστηκαν και είπαν ότι δε θα προμηθεύονται βοοειδή και παράγωγα από τις φάρμες που βρίσκονται στην περιοχή του Αμαζόνιου. Πάρα πολύ καλά μέχρι εδώ, περιμένουμε την απάντηση των υπόλοιπων.

Καλά νέα υπάρχουν και στο κυβερνητικό επίπεδο, καθώς του ξεσκεπάσματος ακολούθησε παρέμβαση εισαγγελέα. Στο φάκελό του υπάρχουν πάνω κάτω 20 φάρμες, 10 κτηνοτροφικές βιομηχανίες (η Βertin ανάμεσά τους), μήνυση για περιβαλλοντική καταστροφή, αναστολή δραστηριότητας και 1 δις δολάρια πρόστιμα. Έκτακτα!

Όπως φαίνεται τα πράγματα εξελίσσονται πολύ γρήγορα και είναι κάτι που επιδιώκαμε. Εμπόδια υπάρχουν ακόμα πολλά, όπως η πίεση που ασκεί η βιομηχανία κτηνοτροφίας για την αντικατάσταση του υπουργού περιβάλλοντος της Βραζιλίας, Carlos Minc. Ο προφανής λόγος είναι ότι ο υπουργός εγκωμίασε την έκθεση της Greenpeace και συμφώνησε με τις προτάσεις της.

Εμπόδιο αποτελεί και μια πρόσφατη ψήφιση νόμου. Σκοπός ήταν να νομιμοποιήσει την κατοχή μικρής έκτασης γης, κάποια άρθρα όμως μπορούν να νομιμοποιήσουν μεγαλύτερη κατοχή. Ο νόμος μπορεί να οδηγήσει σε ιδιωτικοποίηση έκτασης του Αμαζονίου ίση με τη Γερμανία και τη Νορβηγία. Μαζί...

Αφού σας είπαμε όλη την ιστορία, πάρτε το ποντίκι σας και στείλτε ένα email στον πρόεδρο Lula για να του πείτε να κόψει τα παράθυρα του νόμου και να παρευρεθεί στη Σύνοδο Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα στην Κοπεγχάγη.

Σίγουρα θα υπάρξουν πολλά επεισόδια ακόμα. Θα σας κρατάμε ενήμερους. "

Ειναι απλο εβαλα ονομα και email και μετα μου εστειλαν μια απαντηση απο την greenpeace για επιβεβαιωση.

Πατησα το λινκ επιβεβαιωσης και τελος, συνεβαλα σε κατι καλο για τον πλανητη. :P

Link to comment
Share on other sites

ωρες ωρες σκεφτομαι οτι θα ηταν καλυτερο να πεσει ενας κομητις να μας ψωφισει ολους να ησηχασει ο πλανιτης απο την παρουσια μας...

http://www.huforc.gr/SPACE%20News%202009/99942_apophis.htm

θα μας ερθει και αυτος :P

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...