Jump to content

13000 κ κατι καλησπέρες!


vagelisoscar

Recommended Posts

Με έκπληξη είδα όταν γραφτηκα πριν 2 περιπου μηνες οτι ειμαι το νουμερο 12 800κατι!ε δεν θα έχουν φτάσει τώρα τις 13000?γι αυτο λοιπον καλησπερίζω όλους σας και εύχομαι υγεία σε μας και τα ψαρια μας!Μέχρι τώρα δεν είχα εμφανιστει γιατι αφενός μεν ετοίμαζα το νεο ενυδρείο, αφετερου ...διαβαζα! πολυ διάβασμα. ομολογώ ότι σε ενάμιση μηνα μπορώ να πω οτι τουλάχιστον έχω καταλάβει πολλά από τα λάθη που έκανα στο παρελθόν,τουλάχιστον τα χοντρα!γιατί σίγουρα θα συνεχίσω να κάνω αρκετα αλλά ευελπιστώ στην βοήθειά σας.

λίγα για την ενασχόληση μου:

Λέω για αυτά του παρελθόντως γιατί από πολύ μικρος που ημουν υπήρχε ενυδρείο στο σπίτι και από το 1993 το διαχειριζόμουν εγώ. το 2001 όμως το διέκοψα και αποφάσισα να επανέλθω πολυ πιο συνειδητοποιημένα πριν 3 μηνες. παλαιότερα είχα τον περισσοτερο καιρο 2 οσκαρ σε ενα 100αρι... Τα σχόλια περιττα και δεν κρυβω οτι κατα καιρους είχα βάλει και αλλα ψαρια μεσα με την παρότρυνση "ειδικών" από πετ σοπ, με τα φυσικα επακόλουθα που ολοι καταλαβαινετε.

Πλεον έχω ενα 100αρι (οχι το ιδιο), με 3 Trichogaster leeri(Pearl Gourami) 1α+2θ, 3 CORYDORAS AENEUS και 3 CORYDORAS STERBAI (να το λαθος αλλα οταν τα πηρα αλλα μου ειπαν, θα προσπαθησω να τα κανω 1 ειδος οταν φτιαξω το 2ο). Φυτα πλαστικα (θα αλλαχτουν) και μια Vallisneria gigantea. Φωτισμός 2χ SYLVANIA T8 GROLUX 18 W,φίλτρο εσωτερικο αγνωστο,έχω υπλογίσει οτι γυρίζει περιπου 500λ/ω Επισης ο θερμοστατης αγνωστος και αυτος 50w.Εν καιρο θα ανεβάσω και τις διορθωσεις αλλά και τα νεα μου σχέδια :)

Καλώς σας βρήκα!!! :)

post-12804-1246574488_thumb.jpg

post-12804-1246574809_thumb.jpg

post-12804-1246576180_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες φιλε μου! :)

Link to comment
Share on other sites

Καλως ήρθες λοιπόν κυριε 12800+ και καλή διαμονή στην παρέα μας! :)

Link to comment
Share on other sites

Καλωσορισες! :)

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες καλη συνεχεια και καλο διαβασμα.

ΥΓ αφου εχεις διαβασει ηδη καποια πραγματα επρεπε να πεις οτι μαζι με τα πλαστικα φυτα θα πανε και τα πλαστικα ανθρωπακια (και οτι αλλο ψευτικο μεσα) :)

Έγινε επεξεργασία - delta66
Link to comment
Share on other sites

:)
Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ πολύ όλους για το καλωσόρισμα! σύντομα θα παρουσιάσω το ενυδρείο, ελπίζω με τις αλλαγές, για να μου πείτε αναλυτικότερα τις παρατηρήσεις σας. :)

:)

ευχαριστώ και θα χρειαστώ μάλλον τα φώτα σου γιατί είμαι στο στήσιμο ενός malawi :buttrock:

Καλως ηρθες καλη συνεχεια και καλο διαβασμα.

ΥΓ αφου εχεις διαβασει ηδη καποια πραγματα επρεπε να πεις οτι μαζι με τα πλαστικα φυτα θα πανε και τα πλαστικα ανθρωπακια (και οτι αλλο ψευτικο μεσα) :D

καλα,μη βαρας, το ανθρωπακι αναπαριστά τον αέναο αγώνα του ανθρώπου προς την κερδοσκοπία (θυσαυρός) με κάθε μέσο και αδιαφορώντας για την φύση (πλαστικό...) :buttrock::buttrock::buttrock:

ευχαριστώ και περιμένω παραπάνω παρατηρήσεις στην παρουσίαση που θα κάνω.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...