Jump to content

Recommended Posts

Λόγο του χειρουργείου που είχα κάνει αυτό το καιρό έβλεπα ταινίες.το θέμα είναι ότι κάποιες με προβλημάτισαν.μερικές από τις ταινίες που είδα είναι η Doomsday και ο Σκοτεινός κώδικας και διάφορες άλλες.Οι 2 πιο πάνω αναφερόντουσαν για το τέλος του κόσμου.όποιος τις έχει δει θα καταλάβει τι εννοώ.Επίσης επειδή το ψάχνω λίγο το θέμα έχω ακούσει οτι Αμερική και άλλες χώρες κατασκευάζουν καταφύγια τα οποία μπορούν να κρατήσουν ζωή για 10 χρόνια.

Πιστεύετε ότι θα γίνει κάτι το 2012 η απλά θα περάσει και αυτό το έτος και θα είναι εντάξει??

Link to comment
Share on other sites

Ετσι θα περασει οπως κ το πολυαναμενομενο 2000, παντως αν μαθετε κατι ρε παιδια δωστε ενα σημα πριν,

να ξεστησω το ενυδρειο κ να το πουλησω να βγαλω κανα φραγκο να παω να τα γλεντησω :)

Link to comment
Share on other sites

φιλε νικο τις ιδιες βλακιες λεγαν και πριν 9 χρονια για το millenium (2000) αλλα ολα καλα...

μαλιστα ειχε βγει και ταινια "το τελος του κοσμου" με τον Αρνι στον προτ. ρολο!!

ευκαιρια να πουλισουν ψαχνουν τπτ αλλο... :):)

Link to comment
Share on other sites

πάντως και η NASA έχει βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Να και μερικά βίντεο για όποιον έχει ελεύθερο χρόνο και θέλει να τον αξιοποιήσει

Link to comment
Share on other sites

Βασικά το 2012 δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το 2000. Βασίζονται σε διαφορετικές θεωρίες... Οι μεν πρώτες επιστημονικές οι δε δεύτερες μοιρολατρικές.

Το ότι βέβαια το 2012 βασίζεται σε επιστημονικές επεξηγήσεις, δεν σημαίνει ότι είναι και σωστές ή αληθείς!

Προσωπικά δεν λέω ότι πιστεύω ή δε πιστεύω σε αυτό. Γιατί ότι κι αν ισχύει, είναι απλά αναπόφευκτο. Στο μόνο που με επηρέασε το ψάξιμο του συγκεκριμένου θέματος, είναι στο να δω τα πράγματα λίγο διαφορετικά στο τρόπο και στην φιλοσοφίας της ζωής καθότι δεν έχει σημασία αν το τέλος του κόσμου θα έρθει σε 2 ή 3 ή 10 ή 100 χρόνια. Ούτως ή άλλως... Η ζωή είναι μία σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια 100% θανάσιμη! Σημασία δεν έχει πως και πότε θα πεθάνεις, αλλά το πως θα ζήσεις μέχρι εκείνη τη στιγμή!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ άρχισα να χρεώνομαι με στεγαστικά - καταναλωτικά. Άρχισα να καπνίζω πιο πολύ. Δεν γυμνάζομαι. Τρώω και πίνω τα πάντα, ξοδεύω τα λεφτά μου σε διάφορες πολυτέλειες κλπ κλπ κλπ. Έτσι κι αλλιώς 2 χρόνια μας έμειναν :):):D

Λοιπόν, σοβαρά τώρα. Η παγκόσμια ιστορία είναι γεμάτη από ιστορίες σχετικά με δυσειδαιμονίες, προφητίες, ομαδικές αυτοκτονίες, ξόρκια, ματζούνια και άλλα που χρησιμοποιούν κάποιοι ¨εξυπνοι¨ για τα αρπάζουν με διάφορους τρόπους από ευκολόπιστους. Επίσης, πολλοί είναι τρομολάγνοι και άλλοι τη βρίσκουν με το να τρομοκρατούν τον κόσμο. Ο Βλαδίμηρος, οι ελοχιμ, οι ψεκασμοί η ομάδα Ε και τα λοιπά φρούτα ξέρετε πόσα λεφτά χαρίιζουν σε αυτούς που τα πουλάνε;

Τα συμπεράσματα δικά σας

Link to comment
Share on other sites

Εγώ άρχισα να χρεώνομαι με στεγαστικά - καταναλωτικά. Άρχισα να καπνίζω πιο πολύ. Δεν γυμνάζομαι. Τρώω και πίνω τα πάντα, ξοδεύω τα λεφτά μου σε διάφορες πολυτέλειες κλπ κλπ κλπ. Έτσι κι αλλιώς 2 χρόνια μας έμειναν

Εγώ όλα αυτά τα έκανα και πριν μάθω για την καταστροφή του κόσμου :) Κυρίως το 2, το3 και το 4!!!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ όλα αυτά τα έκανα και πριν μάθω για την καταστροφή του κόσμου :) Κυρίως το 2, το3 και το 4!!!

Σωστός :D

¨Οπως και αν έχει,ποιος ξέρει άν και που θα βρισκόμαστε το 2012...!Γιαυτό να κοιτάξουμε να περνάμε καλά( βλέπε 2,3,4 πιο πάνω!!) και να φτιάξουμε και άλλα ενυδρεία! :)

Link to comment
Share on other sites

πέρα από την πλάκα πολλά ακούγονται αλλά για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.ας ελπίσουμε να είναι καμιά #@$^%#^# από αυτές που λένε συνήθως.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή είμαι λίγο καμένος με παραφυσικά και αρχαίους πολιτισμούς :) , το είχα κάψει κάποτε με το ημερολόγιο των Mayas και είχα πραγματικά εντυπωσιαστεί.

Πρόκειται για έναν πολιτισμό που είχε αναπτύξει πολλές επιστήμες σε επίπεδο υψηλότερο κι από το σημερινό σε κάποια πράγματα (ψάξτε για κρυστάλλινα κρανία Μάγιας :D )

Επίσης είχαν κατασκευάσει και ένα ημερολόγιο που έπιανε από την αρχή του σύμπαντος είχαν τοποθετήσει με ακρίβεια μέσα σε αυτό γεγονότα όπως το big bang, τη δημιουργία της ζωής στη γη, την εξαφάνιση των δεινοσαύρων, την εμφάνιση του ανθρώπου...

Επίσης πρόβλεψαν και πολλά σημαντικά γεγονότα όπως η πτώση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, η πυρηνική βόμβα στη Χιροσίμα και άλλα.

Και το ημερολόγιο τελειώνει τον Δεκέμβριο του 2012, εκεί είναι και ο προβληματισμός των ερευνητών, εγώ πάντως μια περιέργεια την έχω αλλά δεν μπορώ να πω οτι φοβάμαι για κάτι τραγικό, έτσι κι αλλιώς και οι ίδιοι ανέφεραν κάτι για βήμα εξέλιξης της συνειδητότητας του ανθρώπου, ότι κι αν αυτό σημαίνει... :)

Μπορείτε να δείτε κάποιες παρουσιάσεις του ημερολογίου εδώ: http://video.google.com/videosearch?q=mayan+greek&emb=0#

Link to comment
Share on other sites

Άποψη της ΝΑΣΑ

Iανουάριος 1981: ένας αστρονόμος εθνικού παρατηρητηρίου των ΗΠΑ δήλωσε ότι, για πρώτη φορά, λόγω των παρατυπιών στην τροχιά του Πλούτωνα, έκανε την υπόθεση ύπαρξης ενός δέκατου πλανήτη στο ηλιακό μας σύστημα. Και το 1983, ένα υπέρυθρο τηλεσκόπιο που επιβιβάζεται σε ένα αμερικανικό δορυφόρο στα πλαίσια του προγράμματος IRAS, επιβεβαιώνει και τυπικά την ύπαρξη αυτού του πλανήτη, τον οποίο και ονομάζουν οι ερευνητές της NASA «Πλανήτη Χ».

Ο Nibiru υπάρχει πράγματι! Περιγράφει πράγματι μία ελλειπτική τροχιά γύρω από τον Ήλιο και επιστρέφει κοντά στη Γη κάθε 3600 έτη. Η τροχιά του ακολουθεί την αντίθετη κατεύθυνση αυτής των άλλων πλανητών του συστήματός μας. Κρύβεται αυτή την περίοδο από την Ζώνη των Αστεροειδών που είναι μεταξύ του Άρη και του Δία. Για αυτό το λόγο τον παρατήρησαν και σχετικά αργά. Στη NASA δεν γνωρίζουν ακόμα αν πρόκειται για πλανήτη, ή για γιγάντιο κομήτη ή για ένα ουράνιο σώμα που θερμαίνεται για να γίνει αργότερα ένα αστέρι. Εκείνο που είναι αποδεκτό είναι ότι έρχεται προς εμάς και τώρα βρίσκεται κοντά στον Πλούτωνα.

Για το πότε θα έρθει κοντά μας λέχθηκαν πολλά. Άλλοι υποστήριζαν πως θα συνέβαινε αυτό το 2003, άλλοι το 2005, άλλοι όμως θέτουν την ημερομηνία στο 2012, μία ημερομηνία που πολλοί κύκλοι, ερευνητικοί, μεταφυσικοί και άλλοι, έχουν σαν σημαδιακή για σημαντικά γεγονότα επί της Γης.

Τι Είναι ο πλανήτης Nibiru?

το ονομα nibiru προερχεται απο την αρχαια φυλη των σουμεριων και μεταφραζεται ως ο πλανητης της "μεταβασης" η nasa τον ονομαζει ως πλανητη χ και οι αρχαιοι ελληνες ως

"ΝΕΜΕΣΙΣ'' (νεμω=δικαια διανομη ωστε να αποδοθει δικαιοσυνη)

θεωρουν οτι κανει μια πληρη (ελλειπτικη) περιστροφη γυρο απο τον ηλιο καθε 3600 χρονια.

το 1981 ενας αστρονομος του εθνικου παρατηρητηριου των ΗΠΑ δηλωνει οτι λογω των παρατυπιων στην τροχια του πλουτωνα (9 πλανητης) την υπαρξει ενος 10 πλανητη.το 1983 στα πλαισια του προγραματος IRAS τοποθετειται σε εναν δορυφορο ενα υπερυθρο τηλεσκοπιο και επιβαιβεωνεται και τυπικα πλεον η υπαρξει του 10 πλανητη με μια ευρεια ελλειπτικη τροχια καθε 3600 χρονια και ακολουθει ΑΝΤΙΘΕΤΗ τροχια απο αυτη των αλλων 9 πλανητων!!!

το 1995 η nasa ανακοινωσε οτι ηδη λογω της προσεγγισης αυτου του πλανητη επιρεαζεται το μαγνητικο πεδιο της γης και παρατηρειται αυξηση του φαινομενου της επιταχυνσης

21-12-2012

αυτήν την ημερομηνία ο ήλιος θα βρίσκεται στο κέντρο του γαλαξία μας και όλοι οι πλανήτες θα είναι σε συζυγία στον ουρανό. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, ισχυρίζεται, μεγάλα φαινόμενα στον ουρανό και στη γη με αποτέλεσμα την καταστροφή του κόσμου, το τέλος του κόσμου, The End of the World. Το 1950 έκλεισε ένας κύκλος και άρχισε ο Μεγάλος Κύκλος, που τελειώνει τον Δεκέμβριο του 2012. Τότε αρχίζει ένας νέος κύκλος για το σύμπαν.

vicious και εγώ έχω τρέλα.θα σου στείλω πμ κάποια forum.στείλε και εσύ αν έχεις κάποια

Link to comment
Share on other sites

Με επιστημονικά επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο κόσμος τελείωσε στις 23 Μαΐου του 1957.

Απλά ο πληθυσμός τις Γης ήταν πολύ απασχολημένος για να το προσέξει

και συνέχισε κανονικά τη ζωή του :)

Link to comment
Share on other sites

Φίλε Νίκο_Κρικ μπες σε παρακαλώ στο site της Nasa (www.nasa.gov) και στην πρώτη σελίδα στο search βάλε τη λέξη nibiru. Δες και κρίνε.

Επίσης, παραθέτω επώνυμη πηγή και όχι ανούσιες αναπαραγωγές φημών που ιοθέτησε η συμπαθής φωνούλα στο ανωτέρω βιντεάκι του κρατικου καναλιου που δυστυχώς πληρώνουμε θέλουμε δεν θέλουμε:

"..Οι ερευνητές του διαστήματος έχουν αποδείξει πως σε κανέναν από τους πλανήτες του ηλιακού μας συτήματος, δεν υπάρχει εξελιγμένος πολιτισμός.άλλα αυτό συναίβεναι πάντοτε;Μήπως υπήρξε ζωη και πολιτισμός στον μυστηριώδη πλανήτη Χ (Nibiru),που η ύπαρξη του αποδείχθηκε για πρώτη φορά με έναν παράξενο μαθηματικό νόμο;

Το νόμο αυτό τον ανακάλυψε ο Γερμανός Αστρονόμος Μπόντε

(δική μου παράθεση: http://www.inout.gr/attachment.php?...17&d=1199633533

http://www.inout.gr/attachment.php?...18&d=1199633546)

Το 1976 που ο Μπόντε διατύπωσε το νόμο του,ήταν γνωστοί μόνο 6 πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος,(ο Ερμής, η Αφροδίτη, η Γή, ο Άρης, ο Δίας και ο Κρόνος). Το 1871 ο Γάλλος Αστρονόμος σέρ Ουίλιαμ Χέρσελ ανακάλυψε έναν ακόμη πλανήτη τον Ουρανό. Υπολόγισε την απόσταση του από τον Ήλιο και απέδειξε πως ο νόμος του Μπόντε ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα,απόλυτα στις αληθινές διαπλνατικές αποστάσεις.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν τον πλέον διάσημο νόμο του Μπόντε,όλοι οι Αστρονόμοι άρχισαν να ψάχνουν τον Πλανήτη Χ ανάμεσα στον Άρη και στον Δία.Αντί όμως να ανακαλύψουν τον πλανήτη χ ανακάλυψαν μια ζώνη από αμέτρητα αστρικά σωματίδια που την ονόμασαν :Αστεροειδή

Τι είναι όμως ο Αστεροειδής και πως σχηματίστηκε;

Πολλοί αστρονόμοι πιστεύουν πως ο Αστεροειδής είναι τα υπολείμματα ενός πλανήτη που υπήρχε κάποτε ανάμεσα στον Άρη και στον Δία."

Πηγή:

Eric και Craig Umland: Μυστήρια από την αρχαιότητα, διπλωματούχοι της Σχολής Αρχαίων Πολιτισμών του Σικάγου

Επιπλέον, ας υποθέσουμε ότι ούτε χιλιάδες επιστήμονες, ούτε εκατοντάδες χιλιάδες ερασιτέχνες αστρολόγοι μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν έναν ολόκληρο πλανήτη που απέχει 2 χρόνια από εμάς. Το διαστημικό παρατηρητήριο SOHO το ξέρετε; http://sohowww.nascom.nasa.gov/ Από την έναρξη της λειτουργίας του μέχρι σήμερα μπορείτε να βρείτε τις εικόνες που συλαμβάνει. Άραγε ούτε αυτό δεν βρήκε τον Nibiru;

Τέλος, ο δορυφόρος IRAS είχε ως στόχο να ανακαλύψει και να χαρτογραφήσει το σύμπαν. Γιατί στο επίσημο site δεν λένε για την ανακάλυψη του 10ου πλανήτη πουθενά; (http://irsa.ipac.caltech.edu/IRASdocs/iras.html). Κάτι κατινίστικα site έχουν δημοσιεύσει ακόμη και φωτογραφία του Nibiru από τον IRAS. Παπαράτσι ακόμη και στο διάστημα;;;;;

Link to comment
Share on other sites

Εγω λεω πως ολα αφτα ειναι για να τα οικομανε καπιοι.καποιος θα υπαρχει πισω απο της κουρτηνες που θα εχει κερδος απο αυτην την ιστορια

Link to comment
Share on other sites

Εγω λεω πως ολα αφτα ειναι για να τα οικομανε καπιοι.καποιος θα υπαρχει πισω απο της κουρτηνες που θα εχει κερδος απο αυτην την ιστορια

Φυσικά φίλε μου και βγάζουν φράγκα. Να θυμίσω;

Κάποιες εκπομπές στην TV σε πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι με συμπαθή μεσήλικα δημοσιογράφο, κάποια περιοδικά και ολόκληροι εκδοτικοί οίκοι. Ο ένας μάλιστα εδρεύει εδώ στην πόλη μου.

Link to comment
Share on other sites

Τα ΜΜΕ μονο και μονο να σκεφτεις που θα εχουν να λενε οταν θα πλισιαζει το 2012.Γιατι με την γρηπη οικονομικο οφελοσ ειναι.για τισ φαρμακοβιομιχανιες που ολοι αγοραζουν φαρμακα.Που θα βγει το φεαρμακο.δεν θα εχουν απο αυτο καποια ατομα μεγαλο οικονομικο σημφερον?

Link to comment
Share on other sites

Σωστός :buttrock:

¨Οπως και αν έχει,ποιος ξέρει άν και που θα βρισκόμαστε το 2012...!Γιαυτό να κοιτάξουμε να περνάμε καλά( βλέπε 2,3,4 πιο πάνω!!) και να φτιάξουμε και άλλα ενυδρεία! :)

Κατα προτιμηση αφρικανικα.................. :D:):buttrock:

Link to comment
Share on other sites

Απλά θα πω πως σε καμία περίπτωση δεν θα βγάζανε ένα τέτοιο γεγονός επίσημες πηγές ακόμα κι αν ήταν 100% αλήθεια. Απλά σκεφτείτε το τί θα γινότανε αν βγαίνανε οι αρχηγοί των χωρών και ανακοινώνανε πως σε 3 χρόνια θα υπήρχε η συντέλεια του κόσμου!!! Mad Max καταστάσεις θα ζούσαμε!

Όπως είπα και πιο πάνω δεν πιστεύω σε τίποτα και δεν έχω λόγο να το κάνω. Το θέμα με αφορά άμεσα αλλά είναι κάτι το οποίο είναι αναπόφευκτο αν είναι αλήθεια! Οπότε τσάμπα ο κόπος. Είναι σαν να κυνηγάω την αιώνια ζωή που ξέρω πως δεν πρόκειται να έχω!

Και ξαναλέω πως το τελευταίο που νοιάζει πλέον είναι το πως θα πεθάνω. Αυτό ου νοιάζει είναι το πως ζω!

Link to comment
Share on other sites

παιδια το θεμα ειναι λιακοπουλος βελοπουλος νεκροταφεια δυνοσαυρων

και τετοια βαλε nova!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Παιδια θα καταστραφει η Γη

Ου 666 ου 666 ου 666

Να παμε να παρουμε και δανεια :):):D:buttrock:

Έγινε επεξεργασία - delta66
Link to comment
Share on other sites

Σοβαρα υπαρχει κανεις που πιστευει οτι θα γινει κατι τρομερο το 2012????

Σοβαρα.. :D:):buttrock:

Φοβαμαι οτι μπορει να παρει πρωταθλημα ο Παναθηναικος :)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...