Jump to content

ΤΙΤΣΕΡ αργοπορημένα


ΤΙΤΣΕΡ

Recommended Posts

Αγαπητοί φίλοι , συγνώμη καταρχήν για το ότι από ότι φαίνεται δεν κατανόησα πλήρως από την αρχή την λειτουργία του φόρουμ ή ίσως να μην έλαβα εγκαίρως την απαραίτητη ενημέρωση ώστε να ανταποκριθώ στις νόρμες του σάιτ.Δεν θέλω να δικαιολογηθώ αλλά απολογούμαι και ζητώ συγνώμη.Είμαι στο χόμπι από το 1975 και έχω περάσει από πολλά στάδια όπως καταλαβαίνετε (υπήρξα και επαγγελματίας στον χώρο).Αυτή την στιγμή έχω στο σπίτι μου 4 ενυδρεία ,τα δύο θαλασσινά και είμαι γενικά λάτρης της θάλασσας του βυθού και της ιστιοπλοΐας.Παρακολουθώ τα τεκτενόμενα στο σάιτ όταν δεν ταξιδεύω και δεν δουλεύω ,γιαυτό και ζητώ την κατανόηση από όλους για τις καθυστερημένες απαντήσεις μου.Ευχαριστώ για την φιλοξενία και εύχομαι καλή συνέχεια στο σαιτ και σε όλους τους ακουαρίστες.

Link to comment
Share on other sites

:( και καλη συνεχεια :( !!!
Link to comment
Share on other sites

Kαλως ηρθες. στην πανεμορφη παρεα μας..

Λοιπον αυτος ειναι δικος μου εε...

Ιστιοπλοϊα :(:(

τι εγινε πολυ σκιπεραδες μαζευτηκαμε :(:hysterical:

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για το καλοσόρισμα κύριοι ,(ή παιδιά, αν το προτιμάτε) .Για τους συνάδελφους ιστιοπλόους εύχομαι καλές θάλασσες . Ελπίζω να βρεθούμε κάποτε.Το σκάφος που ταξιδεύω είναι το "Μέδουσσα ΝΘ555" και κινείται συνήθως στο Βόρ.Αιγαίο.

Link to comment
Share on other sites

Καλωσηρθες και απο εμενα Τιτσερ.Ελπιζω καποια στιγμη να γνωριστουμε και απο κοντα γιατι δεν ειναι και πολλοι οι θαλασσινοι στη Θεσσαλονικη.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...