Jump to content

Eιστε για μια παρτιδα Ping Pong;;;;;


Recommended Posts

Πρώτο! :(:(:(

Να πω και ένα πικάντικο που μου θύμισε...

Ένα ζευγάρι στον πρώτο μήνα του μέλιτος στην Μαδαγασκάρη βρίσκεται σε ένα μαγαζί με ζωντανή μουσική και πίνουν το ποτό τους, αφού λοιπόν τελείωσε το πρόγραμμα βγάζουν οι σερβιτόροι στη σκηνή ένα τραπέζι και πάνω τρία καρύδια, βγαίνει και ένας Αφρικανός με μια πετσέτα τυλιγμένη στη μέση, βγάζει την πετσέτα και χρησιμοποιώντας τον ...πλούσιο "εξοπλισμό" του, τα σπάει και τα τρία με τρεις κινήσεις!

Το ζευγάρι έχει μείνει με το στόμα ανοικτό και να χειροκροτάει μαζί με το υπόλοιπο κοινό...

Περνούν πενήντα χρόνια επιτυχημένου γάμου και το ζευγάρι αποφασίζει να επισκεφθεί ξανά το μαγαζί στη Μαδαγασκάρη για να θυμηθεί τα παλιά... πραγματικά ξεκινούν και όταν φτάνουν βρίσκουν το μαγαζί απείραχτο, ίδια μπάντα με ηλικιωμένους πλέον αλλά εξίσου κεφάτους μουσικούς, η ίδια ατμόσφαιρα και το ζευγάρι περιμένει ανυπόμονα το τελευταίο νούμερο... βλέπουν λοιπόν τους σερβιτόρους να τοποθετούν στη σκηνή το τραπέζι και πάνω τρεις ...καρύδες!!!

Βγαίνει ο ηλικιωμένος πια τύπος με μια πετσέτα τυλιγμένη στη μέση, βγάζει την πετσέτα και σπάει τις καρύδες με το όργανό του με τρεις κινήσεις αφήνοντας το κοινό και ειδικά το ζευγάρι άφωνο!

Αμέσως μετά το ζευγάρι πηγαίνει στο καμαρίνι του τύπου...

"Μα καλά είστε πραγματικά απίστευτος, ήρθαμε ξανά μετά από πενήντα χρόνια για να δούμε εσάς, αλλά πείτε μας πως και μετά από τόσα χρόνια αλλάξατε τα καρύδια με καρύδες?!!!"

Και ο μεσόκοπος τύπος: "Αχ... δεν βλέπω καλά πια..."

Africa rules!

Link to comment
Share on other sites

Απιστευτο! :(:(:(:hysterical::hysterical::hysterical:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...