Jump to content

ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 750Λίτρων


Recommended Posts

Καλημέρα σας. Η ενασχόλησή μου με το ενυδρείο γλυκού νερού είναι διετής. Παρ'όλα αυτά δεν θεωρώ ότι κατέχω τις απαραίτητες γνώσεις για το νέο μου βήμα, ένα καινούργιο ενυδρείο 750 περίπου λίτρων. Για το λόγο αυτό, αποφάσισα να ζητήσω τη συνδρομή σας, τόσο για το αρχικό στήσιμο του ενυδρείου, όσο και κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου ζωής του. Εκ φύσης τελειομανής και υπομονετικός

στοχεύω στο αρτιότερο δυνατό στήσιμό του. Αντιλαμβάνομαι το κόστος που μπορεί να στηρίξει μια τέτοια προσπάθεια. Γι αυτό το λόγο, η ολοκλήρωσή του πιστεύω ότι θα διαρκέσει αρκετό χρόνο.

Πρόκειται για ένα πυκνοφυτεμένο ανοιχτό ενυδρείο υψηλών απαιτήσεων με έμφαση στην καλλιέργεια φυτών, χωρίς όμως να παραβλέπονται τα ψάρια.

Το ενυδρείο έχει ήδη τοποθετηθεί σε μεταλλικό σκελετό, πάνω σε μάρμαρο. Η πρώτη παραγγελία αναφέρεται στην κάλυψη της πλάτης του με το Amazonas 160x60 της Back to Nature. Θα επακολουθήσει και δεύτερη, με το Rocky 160x60 της εν λόγω εταιρείας. Σκοπεύω να αφήσω κενό 10εκ. περίπου στην αριστερή πλάγια μεριά του ενυδρείου, ώστε να κρύψω ότι εξοπλισμό απαιτείται για μια τέτοια κατασκευή. Το κενό θα δημιουργηθεί με την τοποθέτηση μερους της προαναφερθείσας πλάτης. Περιμένω λοιπόν, παρατηρήσεις, οδηγίες, ή ότι άλλο θέλετε, συγκεκριμένα για την πρώτη μου κίνηση.

Link to comment
Share on other sites

Κώστα καταρχάς καλώς όρισες στο Aquazone.gr

Η κατασκευή σου ακούγεται ενδιαφέρουσα και όντως όπως είπες απαιτεί χρόνο για να ολοκληρωθεί.

Αν έχεις φώτο απο την μέχρι τώρα δουλειά που έχει γίνει ποστάρε τες να πάρουμε μια ιδέα και συνεχίζουμε τις παρατηρήσεις και οδηγίες μέχρι να ολοκληρωθεί.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...