Jump to content

Για ανθρωπουσ με διαθεση να απαντησουν


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους και ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις?

μου εχουν δημιουργηθει καποιεσ αποριεσ και σας τισ εκθετω

εχω ενα cayman 60 που μρ προοπτικη αλλαγης ενυδρειου ( ετοιμαζομουν για ενα 180L) αγορασα ενα εξωτερικο φιλτρο tetra 700 να το στρωσω και αφου με διαφωτισατε με τα υλικα το εβαλα προχειρα πανω να στρωθει πρωτη απορια καλα εβαλα το spray bar κατα μηκοσ Η θελει στο φαρδοσ να εκμεταλευεται ολεσ τισ διαστασεισ του ενυδρειου..?δευτερο προβλημα σημερα εφαγα την ηττα οτι υπαρχει καποιο προβλημα και το ενυδρειο θα καθυστερισει (ποιο σωστα η μετακομιση μου ) οποτε μεχρι ιουνη που μετακομιζω τι κανω? ξαναβγαω το φιλτο και βαζω το εσωτερικο η κανω πατεντα και βαζω τουσ σωληνες του eheim τους μικρουσ που χωραν στο ενυδρειο μου για να κλεινει το καπακι( υποψην μιλαμε για μικροτερη διατομη)??

ενα αλλο προβλημα που εχει προκυψει ειναι οτι εχω στο μισο τισ βανες ανοιχτες γιατι τρομαζει τα ψαρακια η πιεσ ητου νερου καλα κανω η πεθαινω το μοτερ ετσι ?

και μια τελευταια γιατι σας κουρασα τα φυτα που κανουν τρυπεσ και κιτρινιζουν mμε δεδομενοο οτι ριχνω κανονικα λιπασματα ειναι εξαιτιας του φτωχου φωτισμου τις μιας 15w λαμπασ που εχει ομωσ αλλαχτει με μια αλλη δεν ειναι η μαμα του ανυδρειου αλλα μια arcadia.

χιλια συγνωμη για το κουραστικο post

Link to comment
Share on other sites

πρωτη απορια καλα εβαλα το spray bar κατα μηκοσ Η θελει στο φαρδοσ να εκμεταλευεται ολεσ τισ διαστασεισ του ενυδρειου

Δεν καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις!Αν μιλας για το σημειο τοποθετησης,καλο ειναι να τοποθετειται στη μια απο τις δυο πλαινες πλευρες ουτως ωστε το ρευμα του νερου να ειναι κατα μηκος του ενυδρειου.

δευτερο προβλημα σημερα εφαγα την ηττα οτι υπαρχει καποιο προβλημα και το ενυδρειο θα καθυστερισει (ποιο σωστα η μετακομιση μου ) οποτε μεχρι ιουνη που μετακομιζω τι κανω? ξαναβγαω το φιλτο και βαζω το εσωτερικο η κανω πατεντα και βαζω τουσ σωληνες του eheim τους μικρουσ που χωραν στο ενυδρειο μου για να κλεινει το καπακι( υποψην μιλαμε για μικροτερη διατομη)??

ενα αλλο προβλημα που εχει προκυψει ειναι οτι εχω στο μισο τισ βανες ανοιχτες γιατι τρομαζει τα ψαρακια η πιεσ ητου νερου καλα κανω η πεθαινω το μοτερ ετσι ?

Καλο θα ηταν να κρατησεις το ιδιο φιλτρο να δουλευει για να ειναι στρωμενο οταν με το καλο θα πας στο μεγαλο.Απο εκει και περα μπορεις να μειωσεις τη ροη του φιλτρου κλεινοντας λιγακι τη βανα της εξαγωγης και οχι της εισαγωγης.Για να μειωσεις λιγακι την ενταση του sprey bar μπορεις να παρεις εναν για σωληνα 16/22 κκαι να τον προσαρμωσεις με καποιον ανταπτορα.

Για τα φυτα θα σου απαντησει καποιος αλλος καθως τα φυτα που εχω ασχοληθει ειναι πολυ συγκεκριμενα και αστειων απαιτησεων ;)

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα φιλε μου καλα τισ καταλαβεσ και τις δυο ερωτησεις . ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...