Jump to content

μεγαλη νικη της Εθνικης για τα προκριματικά


Recommended Posts

Την Κυριακή η εθνική μας πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη!!! :rasp: νικησαμε 2-1!!!με την νίκη μας αυτή παραμένουμε στην πρώτη θέση (της καρδιάς μας..) απ το τέλος... Δεν πρόκειται για καμία ειρωνεία ένταντι της εθνικής Ελλάδας, αλλά για την άλλη εθνική μας... Πιο συγκεκριμένα λοιπόν Μαλάουι - Γουινέα 2-1 με 2 γκολ του πεχταρά μας Μσοβόγια (πρέπει να ανήκει στα πικοκ γιαυτό είναι τόσο επιθετικός :angry2: ).

Τελευταία (απ την αρχή) είναι η ομαδα του ντρογκμπα (ακτη ελεφαντοστου) που παίρνει και την πρόκριση.

Φήμες λένε ότι στα γήπεδα που παίζαμε εκτός έδρας είχε οξινο πεχα γιαυτο δεν μπορούσαν να αποδώσουν τα παιδιά μας :bowdown: .

Δεν πειράζει. Όλοι του χρόνου στα προκριματικά του eliminatorias sudafrica (προκριματικα παναφρικανικού) που θα παίζουμε με πιο σοβαρές αντιπάλους (πιθανόν να κατεβάσει κ η ταγκανικα ομαδα κ προβλέπεται σφαγη!!!!) προβλέπω τα Mbuna μας να καθονται παγκο.

ΥΓ. Κ ένα σοβαρότερο θεματάκι: η ομάδα του μαλαουι αντιμετώπιζε απίστευτο οικονομικό πρόβλημα κ με δυσκολία κατάφερνε να μεταβεί στα εκτός έδρας παιγνίδια. Τι να τους πεις τώρα, ότι σε όλο τον κόσμο εμείς ξοδεύουμε απίστευτα λεφτά για κάτι που είναι απ την χώρα τους;Αν τα λεφτά που δίνουμε μια χρονία στα συγκεκριμένα ψάρια μας τα δίναμε στην χώρα αυτή θα ήταν αρκετά διαφορετικά τα πράματα...

ο νεοαφρικανός

Βαγγέλης

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...