Jump to content
Sign in to follow this  
piranxobios

προβλημα με φιλτρο Jbl...

Recommended Posts

σε ενα ενυδρειο μου εχω 2 φιλτρα JBL 1500e, το ενα φιλτρο εδω και κανα μηνα ξαφνικα σταματαει τη κυκλοφορια του νερου και γεμιζει αερα,οταν πατησω το κουμπι για εξαερισμο 2-3 φορες αρχιζει και παλι να δουλευει κανονικα για κανα 5-6 ημερες οπου ξανακανει το ιδιο... :( ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει? :) μηπως φταιει το impeller?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μηπως απο την εισαγωγη παιρνει καπως αερα.

καποια συνδεση ισως.

Share this post


Link to post
Share on other sites

....καθαρισε τους σωληνες σου.Τα "χουρχουριτα" που κανουν τα φιλτρα πολλες φορες οφειλεται και στις βρωμικες σωληνες :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μηπως απο την εισαγωγη παιρνει καπως αερα.

καποια συνδεση ισως.

το εχω κοιταξει αυτο αλλα δεν εχω βρει κατι...τωρα που ο σκεφτομαι δεν σταματαει ξαφνικα σιγα σιγα πεφτει η ροη του μεχρι που σταματαει τελειως...λες να παιρνει αερα?θα το ξανακοιταξω... Έγινε επεξεργασία - piranxobios

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τσεκαρε αν ειναι τοποθετημενα σωστα τα καλαθια μεσα και εφαπτουν σωστα οι ενωσεις ολες.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

Πολιτική απορρήτου και Όροι χρήσης