Jump to content

Ο Μορφέας...ξύπνησε!


Recommended Posts

Παιδιά θα ήθελα να ανοίξω ένα άσετο θέμα με το φόρουμ και να σας ρωτήσω....σίγουρα όλους κάποια στιγμή, σας έχει απασχολήσει το πρόβλημα του ύπνου.

Όταν δεν σε αφήνει κάποιος "έξυπνος" γείτονας να κοιμηθείς κατά εξακολούθηση και στη χειρότερη όταν το κάνει επίτηδες, μετά από τις συστάσεις σου, ακόμη και μέσω της νομικής οδού, τι κάνεις; :glare:

Δεν έχω πρόσβαση στις δικές τους κρεβατοκάμαρες για να τους ενοχλήσω τις απογευματινές και πρωινές ώρες που κοιμούνται. ( Εν αντιθέση με το ότι είναι ΟΛΗ τη νύχτα επί ποδός και όλο το μεσημέρι! :D ).

Τι κάνεις; Δεκτή κάθε πρόταση, εκτός από φόνο... :) Καμιά ιδέα εκδίκησης;

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφέρον θέμα :glare:

Γενικά πιστεύω πως καμία καλή ή κακή κατάσταση δεν έχει μία πλευρά ευθύνης! Με άλλα λόγια πιθανόν η αντίδρασή του να είναι συνέπεια κάποιας "δράσης" σου (δράση-αντίδραση), χωρίς απαραίτητα να σημαίνει πως εσύ φταις για κάτι.

Να το θέσω αλλιώς...

Όταν ήμουν πιτσιρίκι, δεν ήμουν και το πιο ήσυχο παιδί! Δεν ήμουν ούτε ρεμάλι, ούτε αλητάκι, αλλά τις έκανα τις αταξίες μου! πχ Όταν παίζαμε μπάλα στο πάρκο, ένας συγκεκριμένος ιδιοκτήτης μονοκατοικίας δίπλα από το πάρκο, έβγαινε και μας έκραζε, μας φώναζε, καλούσε την αστυνομία, μας έπαιρνε και μας έσκαγε την μπάλα κ.ο.κ. Ε, λοιπόν, αυτός είχε πολύ συχνά κατουρημένη είσοδο, σπασμένη μπαλκονόπορτα και άλλα ευχάριστα. Σε αντίθεση πάντα με τους υπόλοιπους γείτονές του, που άσχετα με το αν τους άρεσε ή όχι που η μπάλα έμπαινε στην αυλή τους κατά λάθος και μπορεί να τους χάλαγε και κανένα λουλούδι! Εκείνοι απλά λέγανε "παιδιά είναι, άστα...".

Καταλήγοντας θα πω πως ένας άνθρωπος που κάνει επίτηδες φασαρία για να σου σπάσει τα νεύρα, σημαίνει πως "βρίσκει" και τα κάνει! Απλά αδιαφόρησε! Εκτός βέβαια κι αν μας πεις πως είναι πχ επαγγελματίας ντράμερ και κάθε μεσημέρι προβάρει τα κομμάτια του ή κάτι αντίστοιχο που δεν έχει να κάνει με "ανούσια" φασαρία, αλλά με κάποια "ουσιαστική"! Ε, εκεί δεν μπορείς να κάνεις και πολλά παρά μόνο να τον πιάσεις στο φιλότιμο και φυσικά να κινηθείς νομικά!

Έχω κι εγώ μία αντίστοιχη περίπτωση στη γειτονιά μου... Συγκεκριμένα στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας μου, υπάρχει ένα νεαρό ζευγάρι όπου συχνά (σχεδόν καθημερινά) το "γλεντάει" τα βράδια... και μάλιστα με αρκετά ιδιαίτερο τρόπο :D Προσωπικά δεν με ενοχλεί, καθότι όταν θα πέσω για ύπνο, απλά ξεραίνομαι, αλλά από γείτονες που ακούω σχόλια δεν ξέρουν τι να κάνουν και πως να αντιδράσουν. Δεν είναι βέβαια και λίγες οι φορές που κάποιος "κάφρος" και αγανακτισμένος γείτονας θα βγει στο μπαλκόνι του ακάλυπτου και θα πετάξει το καφριλίκι του, συνήθως "απαντώντας" σε κάποια ερώτηση από τον "διάλογο" μεταξύ του ζευγαριού :D Έχουν ειπωθεί ιστορικές ατάκες κατά καιρούς :)

Τέλος πάντων... Αν θες λεπτομέρειες "εκδίκησης" ή αντιμετώπισης, θα πρέπει μάλλον να δώσεις και πιο πολλά στοιχεία! Προσωπικά μπορώ να σκεφτώ πολλά καφριλίκια και ανωριμότητες για "εκδίκηση" :D

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι φοιτητές. Γονείς με παιδιά είναι! Όσο παράξενο και αν φαίνεται...

Έξω από το χορό πολλά λέγονται περί υπομονής. Αν δεν κοιμόσουν για όσον καιρό κι εγώ, θα σου έλεγα τι θα μου απαντούσες...

Link to comment
Share on other sites

Stormtrooper, σε ενδιαφέρον γειτονιά μένεις... :glare::)

Κοίτα να δεις, τους είχα πάρει με το καλό επί 1 μήνα και έλεγαν: δεν με νοιάζει, είναι σπίτι μας κι εμείς δεν θέλουμε να κοιμόμαστε τα βράδυα και σε όποιον αρέσει! Ήρθαμε πριν από εσένα και είναι πολυκατοικία και στις πολυκατοικίες δεν ισχύουν ώρες κοινής ησυχίας και άλλα τέτοια.....Με τη διαχειρίστρια είναι κολλητές φίλες και την καλύπτει!

Όσο για το τι κάνουν; Εκτός ότι τα πιτσιρίκια κοπανάνε, τραβάνε πραγματα , ουρλιάζουν και χορεύουν -χοροπηδόντας μετά μουσικής εώς τις 12 το βράδυ καθημερινώς και αφού μετά κουράζονται αρχίζουν να παίζουν τσιρίζοντας εώς τις 1, μετά αρχίζουν οι γονείς. Η μάνα μαγειρεύει από τις 1-4! το βράδυ, πλένει μπαλκόνια, κάνει δουλειές και μετά πάει για ύπνο. Ο πατέρας δε, συνεχίζει εώς τις 5 το πρωί, γιατί δουλεύει μόνο απόγευμα. Δέχονται επίσης επισκέψεις στις 3! τα ξημερώματα και κάθονται έξω μιλόντας δυνατά ακόμη και με βροχή, φορόντας μπουφάν...Η μάνα δεν εργάζεται και 'ετσι τα πρωινά ξεραίνεται στον ύπνο, ξυπνάει κατά τις 12 και ξανακοιμάται κατά τις 5 και το απόγευμα, εώς τις 8 με 8μιση το βραδάκι, όπου ξαναξυπνάνε και φτου και από την αρχή.

Αυτή είναι η απλή φασαρία. Έχουμε και την εκδικητική, που όταν έχω ζητήσει να σταματήσουν στις 3 μιση τα ξημερώματα να ουρλιάζουν, με έχουν μπουγελώσει, έχω ακούσει απειλές για τη ζωή μου και τη σωματική μου ακεραιότητα, συνάμα με πολύ έντονη και ακραία φασαρία, πολλές φορές και επί ώρες όλη τη νύχτα!

Έτσι κατέληξα σε εξώδικο που όμως τους εξαγρίωσε ακόμη περισσότερο και με απειλούν κααι βρίζουν στνεχώς, καθώς και ότι έρχονται και κάνουν φασαρία στην πόρτα μου, χτυπόντας την με γροθιές ή βαρόντας τα κουδούνια ή κοπανόντας μια καρέκλα ή ένα μεταλλικό αντικείμενο μονίμως ΟΛΟ το βράδυ. :D

Η αστυνομία έχει σηκώσει πλεόν τα χέρια ψηλά, γιατί κρατάνε τσίλιες εναλλάξ το αντρόγυνο, για να κάνουν φασαρία χωρίς να τους πάρει χαμπάρι (η αστυνομία) και η λύση της δίκης δεν έχει αποτέλεσμα από ότι μου είπαν.

Παρακολουθούν την κάθε μου κίνηση, ποιός έρχετε, ποιός μου χτυπάει το κουδούνι, πότε φεύγω, πότε έρχομαι και άρχισα να υποψιάζομαι ότι κάτι έχουν κάνει με κοριό, γιατί όποτε πάω να μιλήσω στο τηλέφωνο ( ακόμη και όταν καλώ εγώ και δεν ακούγετε ήχος κουδουνίσματος), κάνουν νεκρική σιγή απότομα... :D

Από ότι καταλαβαίνετε είναι πολύ άσχημα τα πράγματα και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα!

Και να προσθέσω και κάτι άλλο, γενέθλια στα παιδιά τους, κάνουν στις 11 και κάτι το βράδυ! :D Καταλαβάινεται, δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο νομίζω.

Stormtrooper, σε παρακαλώ φώτισέ με , με τα "καφριλίκια σου", γιατί άλλη γλώσσα δεν καταλαβαίνουν αυτοί.

Έγινε επεξεργασία - kaeir
Link to comment
Share on other sites

:D:D:D

Δεν θα σου πω πως κάνεις πλάκα, γιατί υποθέτω πως δεν δεν κάνεις και μπορώ να καταλάβω (όπως και όλοι μας) τι είδους κατάσταση είναι αυτή.

Να υποθέσω πως δεν υπάρχει ο λεγόμενος "άντρας του σπιτιού", σωστά? Θα σου πρότεινα να έρθω ένα βράδυ εγώ με 1-2 φιλαράκια μου με ντοκτορά στην καφρολογία, αλλά μισώ τις γάτες και έχω αλλεργία :glare:

Πέραν της πλάκας, η κατάσταση είναι αρρωστημένη! Βιντεοσκόπησε τα όλα αυτά! Αποκλείεται νομικά να μην μπορείς να βρεις το δίκιο σου, κυρίως όσον αφορά την εξεπίτηδες παρενόχληση! Αν και έχω μία υποψία πως βίντεο και κασσέτες δεν λαμβάνονται υπόψη στα δικαστήριά μας... Ας μας διαφωτίσει κάποιος δικηγόρος!

Ειλικρινά τώρα, με έχεις αφήσει άφωνο! Αν ήμουν στην θέση σου θα έκανα πολλά... Αλλά δεν ξέρω μέχρι που μπορείς να φτάσεις εσύ και κυρίως όταν υπάρχει άντρας στη μέση! Η κατάσταση σίγουρα χρήσει ριζικής λύσης και όχι απλής "εκδίκησης", όπως πχ συλλογή κατσαρίδων (άνω των 100) και να τις ρίξεις κάτω από την πόρτα τους, καθότι αυτό θα σημαίνει πάλι αντίποινα και αυτό δεν θα οδηγήσει πουθενά!

Μία πρόταση που μου έρχεται στο μυαλό είναι η επόμενη επίσημη ή ανεπίσημη συνάντηση του ΑΖ να γίνει στον χώρο σου! Είμαι σίγουρος πως αρκετά "καλόπαιδα" από εμάς ( :D ) θα προθυμοποιηθούν να ενημερώσουν τους γείτονές σου τί θα γίνει αν συνεχίσουν :)

Σκέψου την περίπτωση του βίντεο! Ρώτα δικηγόρο! Κάνε κάτι ουσιαστικό. Αυτή τη στιγμή σε έχουν βρει για θύμα και γι'αυτό πράττουν κατά αυτό τον τρόπο!

*edit* Τώρα είδα πως είσαι και από Νομό Μαγνησίας...

Έγινε επεξεργασία - stormtrooper
Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει ένα CD που λέγεται "Revenge CD".

Όπως καταλαβαίνεις και από τον τίτλο, περιέχει ήχους από κομπρεσέρ, τραίνα, γαβγίσματα, μωρά που κλαίνε, ουρλιαχτά και άλλα διάφορα σε άψογη ποιότητα ήχου.

Ψάξε να το βρεις και κατέβασέ το (κυκλοφορεί στο Internet), βάλτο στο CD player τις ώρες που λείπεις και αυτοί κοιμούνται, και μετά έλα να μου πεις. :)

Link to comment
Share on other sites

απο οτι καταλαβαμε ολοι οντως εχεις σοβαροτατο προβλημα. οποτε αφηνεις την υπομονη στην ακρη και ξεκινας αντιποινα με οποιο τροπο βρεις. απο τωρα κιολας,ειναι μια πολλη καλη ωρα!

Link to comment
Share on other sites

Εδώ στην Αθήνα σπουδάζω περίπου 5 χρόνια τώρα, στο προηγούμενο σπίτι που έμενα (ισόγειο) έμενε από κάτω μου στο υπόγειο, ένας περίπου 50 ετών ο οποίος έπαιρνε ναρκωτικά και είχε ψυχολογικά προβλήματα. Στην ίδια πολυκατοικία, στο ισόγειο δίπλα ακριβώς από εμένα έμενε ένας φίλος μου. Λόγω του ότι έλειπα στο εξωτερικό εκείνη τη χρονιά για περίπου 7 μήνες όταν γύρισα οι φίλοι μου είχαν ετοιμάσει ένα είδος πάρτι. Εγώ τότε νόμιζα ότι δεν έμενε κανένας από κάτω. Πριν συνεχίσω να τονίσω ότι σε γενικές γραμμές είμαι ήρεμος, συγκρατημένος τύπος και δεν μου αρέσει να φωνάζω. Παρόλαυτα, εκείνο το βράδυ το σπίτι καταστράφηκε, το διαλύσαμε, μουσική τέρμα, φωνές, και άλλα. Κάποια στιγμή βλέπουμε απ'έξω την αστυνομία. Τέλος πάντων αφού μας απείλησαν οι αστυνομικοί, το λήξαμε. Από τότε δεν ξαναέκανα ιδιαίτερη φασαρία.Ο τύπος όμως από κάτω συνέχεια με απειλούσε με την αστυνομία κλπ. Περπατούσα μέσα στο σπίτι μου και ερχόταν επάνω μου χτύπαγε κουδούνι και μου έλεγε να μην περπατάω, να μην παίζω κιθάρα 1100 το πρωί, να μην μιλάω γιατί ακούγεται από κάτω και άλλα πολλά...Οταν έφυγα από εκεί και νοίκιασα ένα τετράγωνο παρακάτω έμαθα ότι πέθανε. Θα σου έλεγα να αλλάξεις σπίτι ή καλύτερα να αρχίσεις να τους ενοχλείς και εσύ τις ώρες που ξεκουράζονται, κάλεσε φίλους-φίλες στο σπίτι και σκόρπισε τον πανικό, αυτό λέγεται αντίποινα/αντεπίθεση (eye for an eye)...

Link to comment
Share on other sites

Ξέχασα να πω ότι όσο έμενα εκεί δεν είχε κανένας άλλος πρόβλημα μαζί μου εκτός από αυτό το τύπο και ότι από πάνω μου στον 1ο έμένε μια οικογένεια με 2 παιδάκια και από το μεσημέρι που γυρνούσαν σπίτι μέχρι το βράδυ (κάθε μέρα) ακούγονταν ενοχλιτικοί ήχοι σαν να μετακινούσαν συνέχεια τα έπιπλα, μου είχαν σπάσει τα νεύρα.

Link to comment
Share on other sites

Α... πρόσεχε και τις γάτες σου, αν έχεις, γιατί έχω ακούσει και για κάτι φόλες σαν αντίποινα σε τέτοιες περιπτώσεις...

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά σοβαρευτείτε... Δεν παίζουν απλά αντίποινα σε αυτή τη περίπτωση! Οι άνθρωποι είναι κάφροι και η φίλη μας όπως καταλαβαίνεται είναι χαμηλών τόνων. Αν ξεκινήσει με αντίποινα του τύπου "eye for an eye" δεν θα την βγάλει καθαρή! Ή θα δράσει νομικά ή θα κάνει αντίποινα που να είναι και τα τελευταία όλων, ώστε να καταλάβουν και οι άλλοι ότι δεν μασάει. Αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις νομίζω πως χρειάζεται άντρας!

Δικηγόρος και πάλι δικηγόρος! Αλλιώς άντρας να καθαρίσει μία και καλή γιατί προφανώς δεν υπολογίζουν την φίλη μας ως σημαντικό "αντίπαλο".

Link to comment
Share on other sites

kaeir σε καταλαβαίνω είχα ακριβώς την ίδια περίπτωση και εγώ στην πολυκατοικία μου.....

βρέ με το καλό τπτ, με την αστυνομία τπτ άσε που έκανε τον ψόφιο κοριό και δεν άνοιγε....

το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν όταν βάζει μουσική έβαζα εγώ πιό δυνατά και νευρίαζε και το έκλεινε.,μετά απο μέρες έφεραν τα φιλαράκια του και άλλα ηχεία και γινόταν χαμός....του ανοιγόκλεισα 2 φορές το ρεύμα γρήγορα απο το ρολόι του και του τα έκαψα όλα(πόσο το χάρηκα όταν τον άκουσα να βρίζει και να λέει γ@##$ την ΔΕΗ)...

είχαν πέσει απειλές και μηνύσεις αλλα τπτ...

η τελική λύση δόθηκε.....τον ψάχνανε για να περάσει αυτόφορο αλλα δεν ερχόταν σπίτι...κατα τις 3 το βράδυ εμφανίστηκε με άλλον 1 αλλα έλα που τον περίμενα με 4 φιλαράκια και τον κάναμε τουλούμη και καλέσαμε την αστυνομία και τον μάζεψε.....η πλάκα είναι οτι λέει στον αστυνομικό θέλω και τους κάνω μήνυση για ξυλοδαρμό και απαντά ο αστυνομικος 'βεβαίως μισό λεπτό' και βγάζουν και οι 2 τα γκλόπ και τον σάπισαν....

το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι το βράδυ να τους κατεβάσεις το διακόπτη απο το ρολοί της ΔΕΗ και να μην έχουν ρεύμα...δεν προτύνω το ξύλο σαν λύση αλλά εγώ το έκανα μετά απο 1,5 χρόνο μαρτύριο....

stormtrooper θα κάνουμε και μια πανελλήνια συνάντηση στη μαγνησία που είναι και στη μέση σχεδόν για όλους..... :glare:

αν εμφανιστούμε όλοι οι ακουαζονίτες/τισές εκεί θα υποκλίνονται μετά :)

Link to comment
Share on other sites

:blink::hysterical::hysterical:

Πέραν της πλάκας, η κατάσταση είναι αρρωστημένη! Βιντεοσκόπησε τα όλα αυτά!

Σκέψου την περίπτωση του βίντεο! Ρώτα δικηγόρο! Κάνε κάτι ουσιαστικό. Αυτή τη στιγμή σε έχουν βρει για θύμα και γι'αυτό πράττουν κατά αυτό τον τρόπο!

stormtrooper, κατ' αρχήν οι γάτες μου πλέον είναι στη μάνα μου μέσα στη φύση, για να ζουν ελεύθερα...:glare:

Βιντεοσκοπώ όσα πιάνει το κινητό, αλλά δυστυχώς όχι μόνο δεν περνάνε στο δικαστήριο, αλλά μπορούν να σου κάνουν και μύνηση για καταγραφή και να πληρώνεις 3-6000 ευρώ! σε πρόστιμο.

Και ναι δυστυχώς αγόρασα σπίτι εδώ στη Μαγνησία ( εδώ και μόλις 4-5 μήνες!) και δεν ξέρω τι να κάνω πλέον.

Η κρεβατοκάμαρά μου είναι δίπλα τους και κάτω ( διαγώνια) στο σαλόνι και των υπολοίπων ενοίκων σε άλλη πλευρά της πολυκατοικίας, οπότε και δεν ακούνε όσα εγώ....Φανταστείτε τι κάνουν, αφού δεν είμαι ακριβώς από κάτω τους, αλλά διαγώνια! :D Από κάτω της δεν μένει κανένας ή δίπλα της για να της τα χώσει κι εκείνος.

Εκμεταλλεύονται το ότι κατοικώ μόνη μου + ότι έχω κάποια μικρά προβλήματα κινητικά( κάτι για το οποίο με κοροϊδεύουν! :D ).

Υπάρχει ένα CD που λέγεται "Revenge CD".

amorealex, θα το κάνω, παρ' όλο που η κρεβατοκάμαρά τους δεν έχει καμιά σχέση με το σπίτι μου,( και που να βαράς κανόνια δεν ξυπνάνε, είναι τόσο αναίσθητοι) οπότε δεν θα ακούγεται..Άσε που έχω βάλει άλλο είδος μουσικής τέρμα όταν κάθονται στο μπαλκόνι και με βρίζαν και πετούσαν πράγματα στο μπαλκόνι και κάναν πιο πολύ φασαρία το βράδυ επί 1 εβδομάδα, μέχρι που αναγκάστικα να σταματήσω, γιατί πλέον δεν είχε νόημα!

Παρ΄όλα αυτά θα το δοκιμάσω, να δω...σε ευχαριστώ πολύ.

alpha, εσένα πέθανε για να ησυχάσει ο τόπος...έχω φτάσει να το παρακαλάω, σε τέτοιο σημείο με έχει φέρει, έχω παρανοήσει τελείως... :D

kaeir σε καταλαβαίνω είχα ακριβώς την ίδια περίπτωση και εγώ στην πολυκατοικία μου.....

βρέ με το καλό τπτ, με την αστυνομία τπτ άσε που έκανε τον ψόφιο κοριό και δεν άνοιγε....

stormtrooper θα κάνουμε και μια πανελλήνια συνάντηση στη μαγνησία που είναι και στη μέση σχεδόν για όλους..... :hysterical:

αν εμφανιστούμε όλοι οι ακουαζονίτες/τισές εκεί θα υποκλίνονται μετά :D

Shadow_1' date=, καλή η ιδέα με τη ΔΕΗ, δεν το είχα σκεφτεί! Καλά πως το κλείνεις; Πάω να δω το ρολόι μου. Δεν θυμάμαι να έχει κάποιο διακόπτη το ρολόι επάνω... :hysterical:

Φοβάμαι όμως ότι ότι και να κάνω, θα καταλάβει ότι εγώ του το έκανα και θα μου κάνει το ίδιο! Κάτσε μην μου κάψει τα δικά μου ηλεκτρικά και το ενυδρείο μου...

Όσο για την αστυνομία, αφού φιλάει τσίλιες και πέραν της πρώτης φοράς που τους τα έχωσαν οι αστυνομικοί, δεν μπόρεσαν να διαπιστώσουν διατάραξη, δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Άσε που έχει και συγγενή αρχιμπάτσο και καταλαβαίνεις τι κάλυψη έχει...

Όσο για το ξύλο, δεν μπορώ για πρακτικούς λόγους ( αν διαβάσεις τι έγραψα πιο πάνω) και δεν θέλω να μπλέξω συγγενείς, να πάνε μέσα!

Όσο για τη συνάντηση, λέω ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......!!! αλλά να καλοκαιριάσει για να είμαστε έξω σε κανένα τσιπουράδικο... :)

Link to comment
Share on other sites

Τι τσιπουραδικο λες..

Ολοι στο Σπιτι στο Μπαλκονι Στον διαδρομο...

Ετσι θα καταλαβουν τι Εστι AZ..

Περα απο την πλακα εχεις σοβαρο προβλημα...

Αν θες να τους κανεις πολεμο ξερω πολλα οπλα...Μπορω να σου τα πω σε ΠΜ...

Η πιο καλη λυση αλλα ταυτοχρονος υποτιμιτικη και αδικη για εσενα θα ηταν να αλλαξεις σπιτι...

Παντως εγω πιστευω πως για να τους κατατροπωσεις πρεπει να παθεις πραγματα για αυτους και να μην επιτεθεις απλα με μια μουσικη....Αλλα πιο βαθια ακοντας ψυχολογικο πολεμο...

Δωσε μας οτι στοιχεια εχεις για την ζωη τους...(Οπως ανεφερε ο Shadow για τον 50αρι ναρκομανη..)

Καλο κουραγιο

Link to comment
Share on other sites

Τι τσιπουραδικο λες..

Ολοι στο Σπιτι στο Μπαλκονι Στον διαδρομο...

Ετσι θα καταλαβουν τι Εστι AZ..

Περα απο την πλακα εχεις σοβαρο προβλημα...

Αν θες να τους κανεις πολεμο ξερω πολλα οπλα...Μπορω να σου τα πω σε ΠΜ...

Η πιο καλη λυση αλλα ταυτοχρονος υποτιμιτικη και αδικη για εσενα θα ηταν να αλλαξεις σπιτι...

Παντως εγω πιστευω πως για να τους κατατροπωσεις πρεπει να παθεις πραγματα για αυτους και να μην επιτεθεις απλα με μια μουσικη....Αλλα πιο βαθια ακοντας ψυχολογικο πολεμο...

Δωσε μας οτι στοιχεια εχεις για την ζωη τους...(Οπως ανεφερε ο Shadow για τον 50αρι ναρκομανη..)

Καλο κουραγιο

:glare: Ευχαριστώ για την συμπαράσταση παιδιά. Δεκτό κάθε πμ. :)

Για να αλλάξω σπίτι, πρέπει να το πουλήσω.

Όταν θα πουληθεί θα πάει σε Αλβανούς ( όχι οικογενειάρχες) για να τους τρελλάνουν στη φασαρία...το δήλωσα να το μάθουν,μπας και μαζευτούν, αλλά τίποτα, στου κουφού την πόρτα....

Στο μπαλκόνι να μαζευτούμε, γιατί διάδρομο δεν έχω. Μένω σε 2ράκι σπίτι.

Δεν γνωρίζω πολά πράγματα, γιατί δεν είμαι κουτσομπόλα για να μαθαίνω τα των άλλων. Και δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον τρόπο, πως να μάθω...Συμφωνώ απόλυτα με ότι κοκκίνησα.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι χτυπάνε και φωνάζουν συνέχεια τα παιδιά τους και προσπαθώ να μαζέψω στοιχεία.

Έγινε επεξεργασία - kaeir
Link to comment
Share on other sites

Σοβαρά τώρα.... ΕΧΩ ΤΣΑΝΤΙΣΤΕΙ!

Το ότι έχεις κινητικά προβλήματα (ασχέτως βαθμού) ι το ότι είσαι μόνη σου δεν επιτρέπει σε κανέναν να σε υποτιμάει! Ξαναλέω... Δικηγόρος ή οικογενειακός φίλος (ΑΝΤΡΑΣ) για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους!

Link to comment
Share on other sites

ΤΙ ΚΑΦΡΙΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΡΕ ! , Εχω ακουσει για καφρους και καφρους αλλα οχι σε τετοιο βαθμο. θα συμφωνησω απολυτα με τον τροοπη . κατσε να σκεφτω και εγω μερικους τροπους να σου στειλω με ΠΜ

Link to comment
Share on other sites

το μόνο που με εμποδίζει εμένα στο να στείλω στην φίλη μας πμ με διάφορους τρόπους είναι οτι σκέφτομαι τα αντίποινα και στο οτι δεν ξέρω που μπορούν να φτάσουν οι άλλοι...

Link to comment
Share on other sites

Είχα ζήσει περίπου παρόμοια κατάσταση. Αλλαξα σπίτι και βρήκα τη χαμένη μου ψυχική υγεία. Οι δρόμοι της εκδίκησης (δυνατά μουσική κτλ) ήταν μια τριβή που μου δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα με αποτέλεσμα να υπάρχουν και εσωτερικές συγκρούσεις... Στο καινούριο μου σπίτι (ευτυχώς νοικιάζω πάντα) η ζωή μου επανήλθε. Ξέφυγα από τον τρόπο σκέψης "τι μπορώ να κάνω σήμερα για να τους ενοχλήσω και εγώ" και ηρέμησα. Δυστυχώς στα αστικά κέντρα είμαστε συνεχώς σε ένα παράδοξο πόλεμο...

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα κοπέλα μου και καλό κουράγιο...

Μπορείς να μάθεις το τηλέφωνό τους;;; :glare: και μετά εμείς;;; :)

Link to comment
Share on other sites

Πολύ δύσκολη περίπτωση.

Θα βοηθούσε πολύ να έβρισκες κατανόηση από τους υπόλοιπους γείτονες.

Κάλεσε μερικούς στο σπίτι να ακούσουν τι γίνεται.

Τα παιδιά δεν πάνε σχολείο το πρωί;

Κοιμούνται το μεσημέρι;

Βρες τρόπο παρενόχλησης για να ξυπνάει η μάνα το πρωί.

Αν εκείνη κοιμάται το βράδυ, το ίδιο θα κάνουν σιγά-σιγά και οι υπόλοιποι.

Καλό κουράγιο!

Αν δεν βρεις άκρη, δοκίμασε ωτασπίδες :)

Έγινε επεξεργασία - akranidis
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα κοπέλα μου και καλό κουράγιο...

Μπορείς να μάθεις το τηλέφωνό τους;;; :D και μετά εμείς;;; :)

:glare::D:D

Πως δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα? Το πιο απλό απ'όλα :D

Link to comment
Share on other sites

το μόνο που με εμποδίζει εμένα στο να στείλω στην φίλη μας πμ με διάφορους τρόπους είναι οτι σκέφτομαι τα αντίποινα και στο οτι δεν ξέρω που μπορούν να φτάσουν οι άλλοι...

Αυτό με προβληματίζει, αλλιώς θα ψάχναν για το αυτοκίνητό τους...

Έχω βρει και το σταθερό και το κινητό της μάνας! Όποιος έχει αϋπνίες του το στέλνω με πμ. :)

Καλέ τι ωτοασπίδες; Δεν κάνουν τίποτα. Εδώ κοιμάμαι με το ηχείο πάνω στο κομοδίνο για να έχω συνεχόμενο ομοιόμορφο θόρυβο από μουσική και πετάγομαι από τις φωνές τους μέσα στα ξημερώματα!!! :glare:

Οι γείτονες τους είχαν κάνει παρατηρήσεις, αλλά δεν θέλουν λένε φασαρίες και εξάλλου είναι πολύ μακριά οι κρεβατοκάμαρες των άλλων από το καθιστικό των αχρείων!

Έγινε επεξεργασία - kaeir
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...