Jump to content

ψαχνω για φως


Nikitas

Recommended Posts

θελω να βγαλω το καπακι του ενυδρειου και να κρεμασω 1 με 2 φωτιστικα απο πανω. το ενυδρειο ειναι 2οο λιτρα και εχει υψοσ 55 εκ. μπορει καποιοσ να μου πει καποια συγκεκριμενη λαμπα?(watt, τυπο και ολα οσα θα χρειαστω για να την περιγραψω στον πωλητη και να μου δωσει τη σωστη λαμπα) αν γνωριζετε επισης δωστε μου και πληροφοριες για το υψοσ που πρεπει να κρεμαστει και οτι αλλο γνωριζετε. ευχαριστω. σημ: εχω στο ενυδρειο αληθινα φυτα που χρειαζονται πολυ φωσ όπως cabomba.

Link to comment
Share on other sites

Στα περρισότερα καταστήματα μπορείς να δείς φωτιστικά που μπαίνουν 'on top'.

Το θέμα είναι τί άλλα φυτά έχεις και ποιές οι διαστάσεις του ενυδρείου σου.

Link to comment
Share on other sites

hi jim εχω cabomba ,polysperma,microsorium, anubias, ceratopteris,ludvigia.το ενυδρειο ειναι 1*40*55 θα προτιμοθσα σε compact lampes αλλα χωρισ ballast. να βιδωνουν κατευθειαν σε απλα ντουι σαν αυτα που έχουν οι πυρακτωσεως.

Link to comment
Share on other sites

θα προτιμοθσα σε compact lampes αλλα χωρισ ballast. να βιδωνουν κατευθειαν σε απλα ντουι σαν αυτα που έχουν οι πυρακτωσεως.

26197[/snapback]

Αυτό μάλον δεν γίνεται μιάς και το σπείρωμα στις POWER COMPACT είναι πάντα 4-PIN είτε σε σειρά είτε σε τετράγωνο, και πάντα θέλουν ballast.

Σκέφτεσαι για κάτι custom?

Τελευταία φορά είχα δεί κάτι συστήματα της ARCADIA.

Προσωπικά θα περάσω σε MH σε λίγο καιρό.... :wootwoot:

Link to comment
Share on other sites

φιλε δημητρη η αληθεια ειναι οτι βαριεμαι να μπω στη διαδικασια του φτιαχτο μονος σου. προτιμω κατι σε ετοιμο. μιασ και ανεφερες MH το σκεφτηκα και εγω.για το ενυδρειο μου μια λαμπα των 150 W ειναι αρκετη πιστευω. αλλα ξερω οτι βγαινουν απο 10000 K και πανω. τα 10000κ ειναι καλα για τα φυτα; απο την αλλη σκεφτομουν και για δυο λαμπες ατμων υδραργυρου HQL στα 80 W εκαστη και 4500Κ τι λες;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...