Jump to content

Γαριδες με σκουπα βυθου


Recommended Posts

Καλημερα σε ολους... Λοιπον... Νομιζω οτι ο τιτλος του θεματος τα λεει ολα... Ειχα παρει πριν κανα 3 εβδομαδες περιπου 12 γαριδουλες Red Cherry kai 3 Amano.. Πριν τις αγορασω εβαζα μια εβδομαδα σκουπα στο ενυδρειο μου για να μαζεψει περιττωματα, κτλπ απο τον βυθο μου... Αυτη την δουλεια πια την κανουν τα γαριδακια μου.. Αλλα την κανουν σε ικανοποιητικο βαθμο???? Κανω λαθος που δεν βαζω??? Θα μου εππηρεασει το νερο κατι τετοιο?? Η δεν κρινεται αναγκαιο πια κατι τετοιο? Επισης να αναφερω οτι ενας αλλος πολυ σημαντικος λογος που δεν βαζω σκουπα ειναι γιατι φοβαμαι μην μου τις ρουφηξει... Ειδικα τωρα μετα απο 2 γεννες ( :D;) ) φοβαμαι οτι θα εχω απωλειες..

Link to comment
Share on other sites

Tακη εισαι μεσα στο μυαλο μου.Θα ηθελα κι εγω μια απαντηση πανω σε αυτο...

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά τα γαριδακια δεν τρώνε περιρτωματα ψαριών. Τρώνε αλγες η τροφή που έχει ξεμείνει στο ενυδρείο. Βιοφιλμ που σχηματίζεται πάνω σε φύλλα και αλλά τέτοια φυτικά πραγματάκια.

Γενικά κανένα είδος ψαριού δεν τρώει κακακια.

Απο εκεί καιβοερα η σκούπα βυθού μπαίνει για αισθητικους και μόνο λόγους, η παραληψη της κάνει μόνο καλό στη βιολογία μας. Έχει γίνει σχετική συζήτηση πολλών σελίδων πολύ κατατοπιστική. Ελπίζω να βοήθησα!

Edit: οριστε και το link. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...%E2%F5%E8%EF%FD

Έγινε επεξεργασία - akkornteon
Link to comment
Share on other sites

Και με το παραπανω.. :D;):huh: .. Τωρα σχετικα με τα περιττωματα ειχα διαβασει καπου οτι ξεχωριζει τις θρεπτικες ουσιες απο αυτα και τα καταναλωνει.. Βεβαια μπορει να μην θυμαμαι καλα η να καταλαβα λαθος...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...