Jump to content

δείτε το


Recommended Posts

Link to comment
Share on other sites

ακομη και τωρα μας ξεπουλανε και ψευδονται οι πουλημενοι-τραπεζιτες συμπατριωτες μας.... :D ολα στο βωμο του χρηματος.και ειναι ξεφτυλα να βγαινει και να λεει την αληθεια αλλοδαπος οικονομολογος σε σχεση με τους δικους μας.... ;)

Link to comment
Share on other sites

Κοιτάξτε όσο οι Έλληνες ψηφίζουν τα πάσης φύσεως κόμματα έτσι θα πορευόμαστε και χειρότερα.

Αν δεν κάνουμε ομαδική επανάσταση όπως το 21 και αν δεν πούμε ΟΧΙ όπως το 40 τότε καλά μα πολύ καλά να πάθουμε.

Ήρθε το αυγό στον κολο και εμείς το ευχαριστιόμαστε .

Ίσος να το συνηθίσαμε κιόλας αλλά κάντε υπομονή σε λίγο θα έρθει αυγό στρουθοκαμήλου θα το τρόμε και θα βάζουμε και το κεφάλι μες στο χώμα.

Link to comment
Share on other sites

Ο Max Keizer απλοποιεί πολύ τα πράγματα, αλλά δεν είναι εκτός πραγματικότητας! Προσωπικά μάλλον ελπίζω σε πτώχευση!

Link to comment
Share on other sites

Κοιτάξτε να δείτε ο Keiser καλά τα λέει μέσα από τις υπερβολές του αλλά του διαφεύγουν και μερικές λεπτομέρειες. Ότι δηλαδή εμείς τα τελευταία τριάντα χρόνια και με αφετηρία κυρίως τη δεκαετία του 80 κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να γίνουμε υποχείρια της όποιας Goldman Sachs. ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΩΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ. Από που να ξεκινήσει κανείς και που να σταματήσει ? Μου θυμίζει δανειολήπτες οι οποίοι αφού πάρουν τα δανεικά που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να αποπληρώσουν και μάλιστα για να αγοράσουν αγαθά τα οποία τους είναι άχρηστα (π.χ. τρίλιτρα Jeep για να παρκάρουν στα πεζοδρόμια, διακοποδάνεια, καταναλωτικά, πιστωτικές κάρτες) μετά φωνάζουν ότι είναι δέσμιοι των πανωτοκίων και ότι φταίει η τράπεζα που τους έδωσε το δάνειο.

Παλληκάρια πάρτε το απόφαση. Οι άλλοι ειναι γνωστό ποια δουλειά κάνουν:: κερδοσκοπούν για τους πελάτες τους (εδώ που τα λέμε κοιτάξτε γύρω σας και στη γειτονιά σας και θυμηθείτε ότι πριν από 12-15 χρόνια ακόμη και ο περιπτεράς σας το έπαιζε κερδοσκόπος). Το θέμα είναι ΕΜΕΙΣ τι κάναμε όλα αυτά τα χρόνια ? Απλά τους παραδοθήκαμε στο πιάτο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...