Jump to content

Επισκεψη στο Aquarium του Παρισιου και ερωτησεις.


Recommended Posts

Παιδες προσφατα επισκευτηκα ενα aquarium στο Παρισι.

Απο ολα μα ολα τα ενυδρεια... Εκτος απο ενα ΤΕΡΑΣ Heavy reef! Αυτο που μου πηρε την καρδια ητανε ενα κυλινδρικο ενυδρειο με Jellyfish.... Ητανε τοοοοσο ηρεμο τοσο απλα μονο με blacklight και κυκλικη κυκλοφορια....

Διαβασα πως τρεφονται με microplankton τετοιο ειναι εφικτο να βρεθει?

Γενικα ειναι εφικτο ενα τετοιο ενυδρειο??? Επισης απο οσο θυμαμαι δεν ητανε μεγαλες και ητανε το πολυ σε 150λτ ενυδρειο!

10097.jpg

10122.jpg

10130.jpg

PS: Εγω ειμαι αυτος...

Έγινε επεξεργασία - George1
Link to comment
Share on other sites

Θα σου αναφέρω μερικά πράγματα που έχω διαβάσει για τα συγκεκριμένα ενυδρεία.Όπως είπες δεν απαιτούνται αρκετά λίτρα για ένα τέτοιο ενυδρείο, το κυλινδρικό σχήμα που αναφέρεις είναι απαραίτητο καθώς σε ένα ενυδρείο με γωνίες μπορούν να παγιδευτούν,άρα δεν ήτανε τυχαίο το σχήμα που είχε. Τα ρεύματα που θα έχει το ενυδρείο είναι με έναν ιδιαίτερο τρόπο στο να περικλείουν το χώρο του ενυδρείο για να αποφευχθούν οι μέδουσες από το να αναρροφηθούν και να τραυματιστούν.Βέβαια παίζει ρόλο και το είδος που ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του θα επιλέξεις και την ροή που θα έχεις τελικά.Τρέφονται με μικροπλαγκτόν όπως λες και ανάλογα και με το είδος μπορεί και με brine shrimp.Επίσης ένα βασικό ακόμα θέμα είναι η θερμοκρασία καθώς οι περισσότερες που έχουν κρατηθεί(σε αιχμαλωσία) είναι αρκετά κρύου νερού.Όπως αυτές αν δεν κάνω λάθος στις φωτογραφίες Aurelia aurita με θερμοκρασία του νερού μεταξύ 12 και 18 βαθμών Κελσίου .

Έγινε επεξεργασία - salamander
Link to comment
Share on other sites

Φοβερές φωτογραφίες!!

Ζηλεύω!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Πες μας και για την εισοδο με το συντριβανι που περνασ απο μεσα. ειναι μικρο για παρισι το ΄΄μουσειο΄΄ αυτο αλλα το μεγαλο ενυδριο με τους καρχαριες ειναι πολυ καλο!!! πηγες και για susi μετα?

Link to comment
Share on other sites

παρτε μερικες απο το 2008

post-6953-1272307630_thumb.jpgpost-6953-1272307645_thumb.jpgpost-6953-1272307661_thumb.jpgpost-6953-1272307679_thumb.jpgpost-6953-1272307695_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...