Jump to content

Cucumber


g4x4

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! Την Παρασκευή 9/4 πήρα ένα cucumber! Σήμερα το μεσημέρι είδα να βγάζει κάτι περίεργο από μέσα του και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει να μου πει κάποιος τι είναι αυτό:

120420101507.jpg

Έγινε επεξεργασία - g4x4
Link to comment
Share on other sites

Βάλτο σε καραντίνα και παρακολούθησε την συμπεριφορά του, αυτό είναι το κεντρικό έντερο,αν είναι να πεθάνει αυτό δεν πρέπει να γίνει μέσα στο ενυδρείο...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

George δεν είναι απαραίτητο ότι πεθαίνει :D εμένα μου κάνει ότι τρέφεται! στην φώτο φέναιτε ένα μεγάλο κομμάτι απο ''κάτι'' πάνω στον αραγωνίτη και εκεί βρίσκεται ο εντερικός σωλήνας που είναι όλος προέκταση του στομαχιού του, συνήθως μπορούν να τον βγάλουν και να τραφούν απευθείας, αλλά φυσικά υπάρχουν οι περιπτώσεις στρες που αποβάλουν τον εντερικό σωλήνα και το περιεχόμενο του για να απασχοληθεί ο θηρευτής με αυτό και να αποφύγουν την σύλληψη.

Ο Γιάννης θα μας πει τι έγινε τελικά μιας και που έχει αρκετό ενδιαφέρον :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς στο συγκεκριμένο ήταν η εξαίρεση.... το φιλοξένησα εγώ λόγω απουσίας του Γιάννη και καραντίνας, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε...

Όταν μου το φέρανε ο εντερικός σωλήνας ήταν αποκομμένος από το κυρίως σώμα, έδειχνε σημεία ζωής, αλλά την επομένη το πρωί ήταν νεκρό.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...