viciouscircle 22 #1 April 15, 2010 Δεν ξέρω από αμάξια αλλά πόσο εύκολο να είναι?... http://www.youtube.com/watch_popup?v=SbuDRA4zNbw Share this post Link to post Share on other sites
nikoloutso 5 #2 April 15, 2010 Δε με εχεις δει με το σμαρτακι.... γιαυτο απορεις!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΚΩΣΤΗΣ 10 #4 April 15, 2010 Σκέψου πόσα αυτοκίνητα έχουν διαλύσει μέχρι να συγχρονιστούν.. Share this post Link to post Share on other sites
kwstas_original 0 #5 April 15, 2010 Μεγαλο πραγμα η μοστρα και το θεαμα παιδια,κακα τα ψεματα! Share this post Link to post Share on other sites
akkornteon 1 #6 April 15, 2010 Σκέψου πόσα αυτοκίνητα έχουν διαλύσει μέχρι να συγχρονιστούν.. αυτό ακριβώς... Share this post Link to post Share on other sites
salamander 175 #7 April 15, 2010 Εγώ πάντως για να ξυπνήσω συναντιέμαι με τον Άκη κάθε πρωί και κάνουμε τέτοια αλλιώς δεν πάει καλά η μέρα. Share this post Link to post Share on other sites
ΚΩΣΤΗΣ 10 #8 April 15, 2010 Εγώ πάντως για να ξυπνήσω συναντιέμαι με τον Άκη κάθε πρωί και κάνουμε τέτοια αλλιώς δεν πάει καλά η μέρα. Share this post Link to post Share on other sites
ΑΚΗΣ 1 #9 April 15, 2010 Εγώ πάντως για να ξυπνήσω συναντιέμαι με τον Άκη κάθε πρωί και κάνουμε τέτοια αλλιώς δεν πάει καλά η μέρα. Ρε,θα νομιζει ο κοσμος οτι ειμαι κανιβαλος στο δρομο.Μια χαρα ηρεμα οδηγαω (οταν εχω συνεπιβατες) Share this post Link to post Share on other sites