saradoulis 6 #1 April 16, 2010 Παιδες εχω ενα (πιθανο) προβλημα, εβαλα βραχο στο νανο που στηνω και διαπιστωσα πως κυκλοφορει μια γαριδα mantis πρασινη. Τι κανω? κανει κακο? μεσα στο ενυδρειο παιζουν 2 ερημητες. Share this post Link to post Share on other sites
Aiolos 676 #2 April 16, 2010 (edited) Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τη βγάλεις και να την δώσεις σε όποιον τη θέλει.. ότι και να είναι αυτός ο οργανισμός είναι κρίμα να τη θανατώσεις.. κάποιος θα τη θέλει. Γενικά είναι θηρευτής και δεν θα σου αφήσει ζωντανό κάβουρα.. γαρίδα και ερημίτες...... όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει !!!! ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ... ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.. ΔΑΓΚΑΝΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Έγινε επεξεργασία April 16, 2010 - Aiolos Share this post Link to post Share on other sites
salTasos 10 #4 April 16, 2010 όποια χέρια βρει εύκαιρα , πιθανότατα τα δικά σου Share this post Link to post Share on other sites
saradoulis 6 #5 April 16, 2010 λοιπον εσπασα το κομματι του βραχου που ηταν μεσα και την αφεραισα.Την εχω μεσα στο ενυδρειο με σκετο αραγονιτη.Επισης βρηκα και ενα καβουρα που ειχα βρει στην αρχη και τον ειχα χασει.αν τα θελει καποιος μεχρι αυριο το πρωι τα κραταω μετα τα παω η στον υδατινο η σε καμια λεκανη Share this post Link to post Share on other sites
MrGe07 0 #6 April 16, 2010 Πραγματικα αυτη η γαριδα mantis πρασινη ειναι απιστευτα επιθετικη.. Αν την κρατισει καποιος, τι θα την ταιζει ? ζωντανα ψαρια ?! Share this post Link to post Share on other sites
Aiolos 676 #7 April 16, 2010 Και κατεψυγμένες γαρίδες από την ψαραγορά μια χαρά θα φάει... το έχω δει σε ξένο forum Share this post Link to post Share on other sites
MrGe07 0 #8 April 16, 2010 Ιιιιιιιιιιιι! Ανατριχιαστικο ?! Δεν ξαναβαζω τα χερια μου μεσα στο ενυδρειο! Share this post Link to post Share on other sites
saradoulis 6 #9 April 16, 2010 Τωρα να τα κιαλλη. Πεθανε η καημενη και την εριξα στις αφρικανες μου που δεν ειπαν οχι Share this post Link to post Share on other sites
nysis 1 #10 September 14, 2010 καλα εκανα και δεν συμπαθουσα τις γαριδες! Share this post Link to post Share on other sites