Jump to content

SOS-Πρόβλημα Skimmer


xenofon

Recommended Posts

Σήμερα το πρωί που πήγα να αδειάσω το δοχείο συλλογής του skimmer είδα έκπληκτος ότι ενώ η ροή του νερού ήταν κανονική, δεν τραβούσε όμως αέρα, με αποτέλεσμα να μην γίνονται οι χαρακτηριστικές φυσαλύδες.

Εξέτασα προσεχτικά τις διάφορες συνδέσεις μην τυχόν είχε φύγει τίποτα από την θέση του, αν είχε βουλώσει κάποιο σωληνάκι, αλλά δεν παρατήρησα κάτι. Το Skimmer είναι το turboflotor 1000 της AMedic τοποθετημένο μέσα στο sump. Παρακαλώ την βοήθεια σας

Link to comment
Share on other sites

Γεια χαρα!Θα σου προτεινα να λυσεις εντελως ολο το συστημα του κυκλοφορητη και να κανεις ενα πολυ καλο καθαρισμα με ξυδι. :wootwoot:

Link to comment
Share on other sites

Αν το Skimmer σου λειτουργεί πολύ καιρό, το πιθανότερο είναι να έχει μαζέψει άλατα στο σημείο που ενώνεται το σωληνάκι αέρα με τον σωλήνα του νερού του κυκλοφορητή.

Θα πρέπει να το λύσεις εκεί και να το καθαρίσεις βγάζοντας τα χοντρά με μία οδοντογλυφίδα και τα ψιλά με ξύδι, όπως ανέφερε ο Φίλος μας Nidal.

Στις οδηγίες πρέπει να αναφέρεται ή όλη διαδικασία.

Φιλικά Νίκος

Link to comment
Share on other sites

Άνοιξε την αντλία που δίνει στο skimmer λογικά έχει φύγει το σωληνάκι που τραβάει αέρα. Συμβαίνει αρκετά συχνά… :wootwoot:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...