Jump to content

Ανακοίνωση


Aquazone Mod Team

Recommended Posts

Αγαπητοί φίλοι,

με αφορμή διάφορες συζητήσεις που κατά καιρούς είχαν άσχημη εξέλιξη μέσα στην κατηγορία του Aquazone Cafe οι Διαχειριστές και η Συντονιστική ομάδα έκριναν σκόπιμο να κάνουν κάποιες διευκρινήσεις που αφορούν την εν λόγω κατηγορία.

Το καφέ δημιουργήθηκε ως χώρος χαλάρωσης όπου μπορούμε να συζητάμε με πιο χαλαρή διάθεση θέματα που δεν έχουν άμεση σχέση με την κύρια ενασχόληση και τον χαρακτήρα του Aquazone ως ένα ενυδρειακό φόρουμ. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι χώρος όπου μπορούν να αναπτύσσονται πολιτικά, θρησκευτικά, εθνικά και άλλα ευαίσθητα θέματα. Υπάρχουν σίγουρα άλλοι χώροι πιο κατάλληλοι για να φιλοξενήσουν τέτοιες συζητήσεις.

Σε σχέση με τα αθλητικά θέματα διευκρινίζεται ότι επιτρέπονται στον βαθμό όμως που δεν εξελίσσονται σε οπαδικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις. Σε αυτή την περίπτωση τα θέματα θα κλειδώνουν από την Συντονιστική ομάδα.

Τέλος, ξεκαθαρίζεται ότι βίντεο που κατά καιρούς εμφανίζονται στο διαδίκτυο και απεικονίζουν σκηνές βίας, δεν επιτρέπονται στο καφέ και θα κατεβαίνουν άμεσα και χωρίς προειδοποίηση. Αρκετή βία παρακολουθούμε στην καθημερινότητα μας, δεν εξυπηρετεί σε τίποτα να την αναπαράγουμε και στον χώρο που χαλαρώνουμε κάνοντας το χόμπι μας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κανονισμός λειτουργίας του φόρουμ ισχύει στο ακέραιο σε όλες τις κατηγορίες του και θα εφαρμοστεί σε κάθε περίπτωση με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο ομαλή παρουσία μας σε αυτό.

Στόχος είναι να επικεντρωθούμε στον ουσιαστικό λόγο της παρουσίας μας εδώ, που δεν είναι άλλος από τα ψάρια μας και η χαρά που απορρέει από την ενασχόληση μας με αυτά.

Με εκτίμηση,
Οι Διαχειριστές και η Συντονιστική ομάδα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ένα up για όσους δεν το έχουν διαβάσει.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...