Jump to content

Συνδιασμος ψαριων σε 120λιτρα


Recommended Posts

γεια σας εχω ενα ενυδρειο 120λιτρα... εχω πολυ καλο φιλτραρισμα και ελενχω σινεχως το νερο, το εχω στρομενο χαλικι και δεν εχω καθολου φιτα προς το παρρον.... θερμοκρασια 22 με 27, εχω μεσα 2 αγκελοψαρα, 2 μολυ, 2 πλατυ, 1 χειρα, 1 ινδιανακι, 1 γλιφτι.....

ταιριαζουν μεταξυ τους?

αλλιως τι ψαρια να βαλω αν κρατησω σαν βαση τα αγκελοψαρα για ενα κοινονικο ενυδρειο?

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα φιλε! Τα ψαρια που εχεις ειναι ασυμβατα μεταξυ τους! Αλλα χρειαζονται σκληρο νερο κ αλλα μαλακο.

Γραψε μας κ τις τελευταιες μετρησης που εκανες να ξερουμε κ εμεις που βρισκεσαι! Η θερμοκρασια γιατι εχει τοσο μεγαλη διαφορα?! 22-27?!

Τα σκαλαρια χρειαζονται μαλακο νερακι κ ενυδρειο με υψος τουλαχιστον 60εκ,Ο πλεκο τι ειδος ειναι?(γλείφτης δεν υπαρχει.),Τα μολυ κ τα πλατυ χρειαζονται σκληρο νερακι κ πρεπει να τα εχουμε σε ομαδες/χαρεμια απο 1 αρσενικο προς 3-4 θηλυκά.

Link to comment
Share on other sites

Τα αγγελόψαρα είναι ενα πολύ όμορφο είδος κιχλίδων και παρόλο οτι είναι σμηνόψαρα (κοπάδι απο 4-5 άτομα) όταν γίνουν ενήλικα απαιτούν αρκετά λίτρα 40-50 και ένα ενυδρείο όπως σου γράφει και ο φίλος ο PsyTrancer με αρκετό ύψος.

Αν λοιπόν αποφασίσεις να κρατήσεις τα αγγελόψαρα, μην φορτώσεις το ενυδρείο με πολλά άλλα ψάρια γιατί και τα λίτρα που έχεις είναι πολύ οριακά. Βάλε μέσα στο ενυδρείο σου μερικά ξύλα και εύκολα φυτά δώσε όλα τα υπόλοιπα ψάρια που δεν ταιριάζουν στις απαιτήσεις τους σε νερό και καλή συνέχεια!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...