Jump to content

Kαταγγελια


Recommended Posts

Χθες που λετε πηγα μια βολτα απο το πολυκαταστημα Mall και στον τελευταιο οροφο ειχε ενα ενυδρειο με ενα καρχαρια γλυκου νερου αρκετα μεγαλο και μεσα στο νερο ειχε βυθισμενο ενα Laptop και διπλα εγραφε (διαφημιση) για επιδοσεις που δαγκωνουν και κατι τετοια δεν χρειαζεται να σας πω οτι το νερο ηταν επιεικος σε αθλιος κατασταση μες στην βρωμα και οτι αλλο συνεπαγεται.Ειλικρινα το λυπηθηκα το ψαρι και νευριασα παρα πολυ με το σκεπτικο ορισμενων μικρομυαλων μην πω και τιποτα αλλο ;):thumbup::thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Οι τυπάδες που το έχουν προφανώς δεν έχουν ιδέα από ενυδρεία...Απλά τους το φέρανε για διαφημιστικούς λόγους και απλά επιζεί...Αμφιβάλλω αν έχει τα βασικά για τη επιβίωση του συγκεκριμένου είδους...

Γενικά υπάρχει μια νοοτροπία του στυλ..."Εντάξει, μωρέ ψάρι είναι...και τι έγινε???"

Δε το παίζω οικολόγος....Και για κυνήγι πηγαίνω και για ψαροτούφεκο....Απλά δε δέχομαι ζωντανοί

οργανισμοί να ταλαιπωρούνται και να βασανίζονται πριν οδηγηθούν στο θάνατο.... :thumbup:;)

Link to comment
Share on other sites

Λέτε να μπει ο καρχαρίας στο aquazone από το laptop και να κάνει παράπονα? ;)

(sorry για το black humor)

Link to comment
Share on other sites

Ας κάνω λιγάκι τον συνήγορο του διαβόλου …..

Δεν αντιλέγω ότι αυτό που έχει γίνει είναι πάρα πολύ κακό και άσχημο. Ίσως για εμάς να φαίνεται ακόμα πιο άσχημο λόγο της ασχολίας μας με το Hobby.

Από την άλλη μπορώ να το δω και ως μια ωραία εμπορική – διαφημιστική προσέγγιση και ίσως αρκετά έξυπνη.

Το ξαναλέω ότι είναι κατακριτέα ..αλλά μήπως πρώτα θα πρέπει να δούμε όλους του χομπίστες που συνειδητά έχουν ενυδρείο μέσα στο σπίτι τους και στα 60 λίτρα φιλοξενούν 2 φάλαινες και ένα παγόβουνο; Αυτοί δεν έχουν καμία δικαιολογία και ίσως εκεί θα πρέπει να προσανατολιστούμε. Οι μεν πρώτοι απλώς το έχουν γιατί είναι “marketing” και τίποτα παραπάνω οι μεν δεύτεροι διότι τους «αρέσει» !!

Ας πω και κάτι τελευταίο … τα ενυδρειομάγαζα που έχουν φάλαινες σε γυάλα …;;;;;;

Αυτοί και γνωρίζουν και ασχολούνται και θα δημιουργήσουν νέους χομπίστες αυτοί τι είναι ;;;

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα

Το πιο ευγενικό που μου έρχεται στο μυαλό είναι η λέξη ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ.

Υπάρχουν και χομπίστες (όπως εγώ και πολύ άλλοι φαντάζομαι) οι οποίοι εξαπατήθηκαν από τους εν λόγω κυρίους και έχουμε τις φάλαινες στα ενυδρεία μας. Δεν ξέρω πως συμπεριφέροντε σε παλιούς και έμπειρους χομπίστες άλλα μάλλον εμάς τους νέους μας βλέπουν σαν το εύκολο και γρήγορο κέρδος.

Link to comment
Share on other sites

Tο κακο εκτος απο τις αθλιες συνθηκες που ζει το ψαρι και θα πεθανει λειαν συντομως με την κατασταση που το ειδα ειναι οτι το βλεπουν και ανηδεοι με το χομποι τους αρεσει και λενε να παρουμε και εμεις ενα στο σπιτι μας πανε και στα μαγαζια σε ορισμενα τουλαχιστον και βλεπουνε τις φαλαινες στα ενυδρεια και σου λεει ωρααια ειναι θα το κανω και εγω.Αρα εχουμε και κακο παραδειγμα προς τους καινουργιους στο χομπι και χωρις να ξερουν παιρνουν φαλαινες.Και μετα τους λες εσυ οτι δεν γινεται να εχεις φαλαινες σε ενα τετοιο ενυδρειο και γινεσαι και κακος.Οπως και ενας φιλος εδω απο το site ειπε στον μαγαζατορα οτι εχει ενυδρειο 60λ και του εδωσε 4 δισκους και του ειπε οτι θα ειναι και μαι χαρα ΗΜΑΡΤΟΝ

Link to comment
Share on other sites

εγω πηγα χθες και τα ειδα..ειναι 2 γκαλαχερ...τα λυπηθηκα οπως τα ειδα σε αυτη την κατασταση..παλια ειχα και εγω 2 και καταλαβα ποσο υποφερουν εκει μεσα..η ποιοτητα του νερου ειναι αθλια και το 1 απ τα 2 γκαλαχερ εχει διαλυμμενο το πανω πτερυγιο..σαν σπασμενο κρεμμοταν..κριμα..

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να γινεται αυτο...Κατ΄αρχας το γεγονος υπαρξης ενυδρειων σε διαφορα καταστηματα/εστιατορια κτλ ειναι θετικο αφου μπορει να φερει νεους χομπιστες στο χωρο. Ετσι λοιπον δεν μπορω να καταλαβω γιατι η συγκεκριμενη επιχειρηση, στο συγκεκριμενο χωρο (που εχει απο τα πιο ακριβα ενοικεια στην Ελλαδα!) δεν μπορει να το κανει σωστα προσλαμβανοντας καποιο φροντιστη του ενυδρειου ο οποιος θα το διατηρει σε αριστη κατασταση για ελαχιστα χρηματα και χωρις καμια δικη τους ταλαιπωρια...τοσο απλο...

Link to comment
Share on other sites

Η διαφήμιση θα κρατήσει λίγες μέρες (μέχρι να πεθάνουν τα ψάρια) και μετά τέλος το ενυδρείο!

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει γίνει διαμαρτυρία από κάποια φιλοζωική οργάνωση!

Link to comment
Share on other sites

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει γίνει διαμαρτυρία από κάποια φιλοζωική οργάνωση!

Ελα ντε?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...