Jump to content

Μπουρμπουλήθρες...:)


Recommended Posts

Γειά σας! Και καλή Χρονιά :wub:

Μου έδωσαν απο το pet shop σωληνάκι και την ειδική πέτρα (είχα ήδη το μηχανηματάκι) που βγάζει τον αέρα ή τις μπουρμπουληθρες. Μού είπαν λοιπόν να το βάλω στο ενυδρείο μου για καλύτερα. Έτσι και έκανα λοιπόν αν και δεν μου σκέκεται καλά στον πάτο έτσι απο μόνο του(λογικό)... Αναρωτιόμουν, λοιπόν, ως αρχάρια, αν είναι όντως καλό για το ενυδρείο. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι το ανησυχητικό στα ψάρια μου.Το πλησίασαν, το είδαν, και όλα καλά. Ένα απο αυτά μάλιστα,δεν ξεκολάει απο εκεί για ώρες και κολυμπάει ανάμεσα στις μπουρμουληθρες... :wootwoot:

Link to comment
Share on other sites

Καλή χρονιά και σε σένα.

Η αεραντλία σε γενικές γραμμές είναι διακοσμητική. Μπορεί να φανεί χρήσιμη σε ειδικές περιπτώσεις όπου χρειαζόμαστε αυξημένη οξυγόνωση στο ενυδρείο μας. Τέτοιες είναι κατά την διάρκεια μιας θεραπείας, όταν έχουμε γόνο, το καλοκαίρι που η θερμοκρασία μπορεί να ανέβει με συνέπεια την μικρήτερη περιεκτικότητα του νερού σε οξυγόνο κ.ο.κ

Άρα, δημιουργείς ανατάραξη στην επιφάνεια του νερού με την έξοδο του φίλτρου σου και κρατάς την αεραντλία στο ντουλάπι σου για χρήση σε κάποια έκτακτη περίπτωση.

:wub:

Link to comment
Share on other sites

καλη χρονια και απο εμενα.αν εχεις αναταραξη στην επιφανεια δε χρειαζεσαι την αεραντλια.μονο αν σου αρεσει το εφε με τις μπουρμπουληθρες την αφηνεις.μπορεις να την στερεωσεις με πιαστρακι με βεντουζακι.πολλα ειδη ψαριων τους αρεσει να παιζουν με τις μπουρμουληθρες.

Link to comment
Share on other sites

Ωραία!Ευχαριστώ πολύ!! :wootwoot: Επειδή μου αρέσει(αρέσει και στο ψάρι) θα πάω να βρώ κανένα πιαστράκι και θα την φτιάξω καλύτερα. :wub:

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς επίδης να θάψεις την πετρούλα (και το σωληνάκι) μέσα στην άμμο ή το χαλικάκι και οι φυσαλίδες να βγαίνουν μέσα από τον βυθό :wub:

Link to comment
Share on other sites

Πιστευω πως "μπουμπουληθρες" και τα σχετικα στρεσαρουν τα ζωντανα μας! :wub:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...