Jump to content

ποσοτητα ψαριων


Recommended Posts

ξαναστηνοντας ενα ενυδρειο 240 λιτρων(jewel) σκεφτομαι να βαλω αυτη την φορα αφρικανικες κιχλιδες.επειδη ομως δεν υπαρχουν λεφτα αυτη την στιγμη για ενα καλο εξωτερικο φιλτρο θα λειτουργησω το ενυδρειο μονο με το εσωτερικο φιλτρο για καποιο διαστημα.ποσα ψαρια μπορω να βαλω σε αυτη την φαση?πρεπει να χρησιμοποιησω και αεραντλια για την οξυγονωση του νερου?

Link to comment
Share on other sites

το εσωτερικο της juwel ειναι απο τα καλυτερα που υπαρχουν(εσωτερικα).

μπορεις να κανεις καποιες μετατροπες για καλυτερη βιολογια.να βαλεις σιποραξ.αλλα θελει προσοχη στην ιχθυοφορτιση για να αντεξει.βαλε την εξοδο του φιλτρου να χτυπαει την επιφανεια του νερου για να αναταραξη.

ξεκινα με 3-4 ψαρια να δεις πως θα παει σιγα-σιγα βαζεις αλλα αργοτερα.

υποθετω οτι θα ειναι στρωμενο το ενυδρειο σου ετσι;

Link to comment
Share on other sites

επειδη παλιοτερα στηνοντας το ενυδρειο βιαστηκα να βαλω ψαρια περνοντας απιστευτη ταλαιπορια(οπως και τα ψαρια)αυτη την φορα πρωτα θα στρωθει σωστα χωρις ψαρια μεσα ειτε με χρηση αμμωνιας ειτε με προσθηκη τροφης.θα πρεπει να χρησιμοποιησω αερεντλια?

Link to comment
Share on other sites

αεραντλια δε χρειαζεται. παρε καποιο προιον οπως tetra safestart ριχνε τη συνιστωμενη δοση και τροφη και θα στρωσεις γρηγορα. παντα με μετρησεις!!

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω για την πληροφορια.παντως δυο φορες που επειχηρησα να στρωσω το ενυδρειο με ετοιμα βακτηρια δεν εκανα τιποτα.το ενυδρειο καταφερα να το στρωσω μονο με 5-6 μικρα ψαρακια που καναν ολη την δουλεια.απλα ειναι σκληρο να χρησιμοποιεις αυτη την μεθοδο(για τα ψαρια).

Link to comment
Share on other sites

Ρίξε μια ματιά εδώ για τον κύκλο του αζώτου και τη σχετική συζήτηση πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει να αποφύγεις το στρώσιμο με ψάρια πάλι.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...