Jump to content

Αναζήτηση κατοίκων σε 200λιτρο


kotsel

Recommended Posts

Χαιρετώ σας! Μια από τις επιλογές μου είναι να βάλω "αφρικάνες" στο καινούργιο μου ενυδρείο (το οποίο είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άδειο) και καθότι δεν γνωρίζω τπτ πάνω στις κιχλίδες γενικότερα, θα ήθελα να αποσπάσω και από εδώ (από την επμειρία σας δλδ) κάποιες πληροφορίες και προτάσεις. Όπως είπα είναι 200λτ το ενυδρείο μου με διαστάσεις 80x62x44 και θα προτιμούσα να βάλω φιλήσυχα είδη κιχλίδων. Αυτές που με γοήτευσαν είναι της λίμνης Malawi και θα ήθελα να μάθω πόσα είδη μπορώ να βάλω μαζί και με τι αναλογία m/f. Μπορώ να βάλω και κάποιο άλλο ψάρι (όχι κιχλίδα) που να δένει με τις κιχλίδες της Malawi? Αν ναι ποιό? Επίσης θα ήθελα να γνωρίζω εάν μπορώ να βάλω άμμο θαλάσσης (που θα την μαζέψω ο ίδιος) και την διαδικασία εισαγωγής της στο ενυδρείο. Από ποιό σημείο της θάλασσας να τη μαζέψω (έξω στην παραλία, μέσα από τη θάλασσα)?? Επίσης βράχο μέσα από τη θάλασσα κάνει να βάλω?

Αυτά για αρχή και αν το αποφασίσω να βάλω αφρικάνες σας υπόσχομαι οτι θα είμαι τακτικός "πελάτης"!! ;)

Link to comment
Share on other sites

kostel, πιστεύω ότι σε 200 lt μπορείς να φτιάξεις ένα πολύ αξιόλογο malawi mbuna tank

η λίμνη έχει πολύ μεγάλη ποικιλία ψαριών οπότε δε χρειάζεται (και δεν πρέπει) να συνδυάσεις τα malawi με άλλα ψάρια και φυσικά για τα λίτρα σου μιλάμε μόνο για mbuna

πάρε μια ιδέα από ένα αντίστοιχο ενυδρείο δικό μου και αν το αποφασίσεις να προχωρήσεις εδώ είμαστε ...

MALAWI MBUNA TANK

Έγινε επεξεργασία - iliovas
Link to comment
Share on other sites

Είναι πραγματικά ωραίο το ενυδρείο σου. Μπορείς να μου πείς περισσότερα για εξοπλισμό και παραμέτρους νερού? Τα ψάρια είναι πιασμένα ή αγορασμένα? Γενικά βρίσκεις εύκολα κιχλίδες malawi στα καταστήματα ή είναι δύσκολο?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...