Jump to content

Aquarium designs


Recommended Posts

http://www.aquariumdesigngroup.com

Οι τύποι απλά εισάγουν το ενυδρείο στη διακόσμηση και στο στυλ της εποχής μας.

Έχω μείνει άφωνος.. :D

Υπέρ ή κατά μιας τέτοιας επιχείρησης και γιατί?

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειναι θεμα υπερ η κατα...το να φτιαχνεις ενα ομορφο ενυδρειο που ταιριαζει με το σπιτι σου ή το γραφειο σου και αισθητικα/διακοσμητικα ειναι απολυτα θεμιτο! Απο εκει και περα ομως εχω παρατηρησει οτι οι περισσοτεροι απο οσους φτιαχνουν ενα ενυδρειο με καθαρα διακοσμητικα κριτηρια ΔΕΝ ειναι πραγματικοι χομπιστες και το αντιμετωπηζουν οπως ενα ωραιο επιπλο ή πινακα ζωγραφικης... Πολλες φορες βεβαια εχουν και καποιον φροντιστη ενυδρειου ο οποιος το προσεχει με αποτελεσμα τα ζωντανα τους να ζουν σε καλες συνθηκες αλλα εμενα δεν μου παει η συγκεκριμενη χρηση ζωντανων οργανισμων...

Link to comment
Share on other sites

Θα έρθω να συμφωνίσω μαζί σου στο ότι αντιμετοπίζεται ως έπιπλο ή ως πίνακας. Το αποτέλεμα είναι υπέροχο και αξιοζήλευτο αλλά εκεί που ήθελα απλά να σταθώ και να ακούσω κι άλλες απόψεις είναι ότι δεν έχει να κάνει με το hobby. Όπως είπες και συ υπάρχει κάποιος που φροντίζει τα του ενυδρείου χωρίς να υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον συντήρησης από τους κατόχους. Πιστεύω πως ενώ βλέπεις όλα αυτά τα ενυδρεία και για αρχή εντυπωσιάζεσαι καταλήγεις να σκέφτεσαι πως η όλη επιχείρηση είναι κάπως ...απάνθρωπη.

Link to comment
Share on other sites

Ασφαλώς και είμαι υπέρ.

Τα ενυδρεία που στήνονται μπορεί να φαίνονται προς τα έξω ότι έχουν βάση την διακόσμηση αλλά ισορροπούν και μεταξύ των αναγκών των ψαριών.

Τα ενυδρεία που βλέπετε είναι κοσμήματα γιατί είναι και η βιτρίνα της εταιρείας. Όσοι έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν την Ιταλία μπορούν να τα δουν από κοντά. Όχι μόνο αυτά αλλά και πανέμορφα βιοτοπικά.

Τα στελέχη της εταιρείας έχουν αναπτύξει τεχνικές που σε εμάς ακόμα είναι άγνωστες. Παράδειγμα το οποίο το έμαθα πρόσφατα είναι η χρήση πλέγματος μελισσοκομίας αντί για υπόστρωμα συνδυαζόμενο με πλάκες τύρφης. Αυτό είναι μόνο ένα μικρό παράδειγμα, σας διαβεβαιώνω ότι για εκείνους αυτό που κάνουν είναι επιστήμη.

Μην ξεχνάμε ότι όλα γίνονται υπό την καθοδήγηση του AMANO (ADA)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...