Jump to content

ενυδριο και φροντιδα


zefyri

Recommended Posts

καλησπερα ειμαι ο μπαμπης τελικα εφτιαξα 80 λιτρα ενυδριο κ ειμαι στην αρχη απο το μαγαζι μου δωσανε το Aguasafe και το bio nitrivec γινεται να μου πειτε ποσεσ σταγονες πρεπει να βαζο απο το καθενα στα 80 λιτρα νερο

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

το Aquasafe είναι αντιχλώριο και θα το χρησιμοποιείς σε κάθε αλλαγή νερού. Πάνω στην συσκευασία γράφει την δοσολογία που αντιστοιχεί στο νερό της αλλαγής σου.

Το nitrivec είναι ζωντανά βακτήρια και το χρησιμοποιείς όταν στήνεις το ενυδρείο σου για να διευκολύνεις και να επιταχύνεις την αποίκιση των βακτηρίων στο σύστημα του ενυδρείου σου. Επίσης στην συσκευασία αναγράφεται η δοσολογία. Αυτό δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιείς σε κάθε αλλαγή. Φύλαξε το σε περίπτωση που χρειαστεί να ενισχύσεις την βιολογία σου. Μια τέτοια περίπτωση μπορεί να είναι πχ μετά από θεραπεία όπου η βιολογία του φίλτρου σου έχει επηρεαστεί από τα φάρμακα.

Τέλος κάτι που έχει να κάνει με το φόρουμ και την λειτουργία του. Δεν χρειάζεται να ανοίγεις θέμα στην κατηγορία "Καλώς Ήρθατε". Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι μόνο για το καλωσόρισμα στα νέα μέλη. Κάθε άλλο θέμα θα πρέπει να το αναπτύσσεις στις επιμέρους κατηγορίες του φόρουμ, με βάση το περιεχόμενο του.

Καλή συνέχεια.

:)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...