Jump to content

Καταγγελία


Recommended Posts

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης του παρόντος portal Aquazone.gr,

Οι χρήστες/μέλη συμφωνούν να μην κάνουν χρήση των υπηρεσιών του Aquazone.gr για:

4. Παραχάραξη ή άλλη αλλοίωση των αναγνωριστικών των χρηστών/μελών με σκοπό την παραπλάνηση ως προς την προέλευση του περιεχομένου που μεταδίδεται μέσω των υπηρεσιών του Aquazone.gr.

Ως εκ τούτου,

καταγγέλω τον χρήστη γνωστό μέχρι πρότεινως ως dartman1980 και σημερινό dartman για παράβαση καθήκοντος και υπέρβαση εξουσίας.

Απαιτώ δε την δυνατότητα σε όλα τα μέλη του παρόντος forum να έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν το όνομα χρήστη κατα βούληση σε ότι επιθυμούν.

Εφόσον κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με τους Όρους Χρήσης τότε απαιτώ την επαναφορά του ονόματος χρήστη δια το συγκεκρίμένο μέλος ως dartman1980.

Εαν και εφόσον δεν υπάρξει 24ωρη ανταπόκριση στα αιτήματα μου σας πληροφορώ, μάλλον σας απειλώ θα έλεγα οτι θα αποχωρήσω απο το συγκεκριμένο χώρο και δεν θα συνεισφέρω πλέον στην καλυτέρευση του. :angry2:

Φιλικά

SW1IXC

ή μήπως να υπογράψω όπως μαρέσει ;;;;;;

Ξερω γώ,,, ο ΦΑΝΤΟΜΑΣ π.χ :D:thumbup::thumbup::angry2::angry2::angry2:

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ Βαγγέλη,

Θεωρώ πιο φρόνιμο πριν προβούμε σε καταγγελίες και λοιπούς χαρακτηρισμούς να έχουμε την συνολική εικόνα ή να ερευνούμε καλύτερα τους όρους χρήσης.

Αν και δεν είμαι της άποψης τέτοια θέματα να λύνονται μέσω γραπτού λόγου ή δημόσια, είμαι υποχρεωμένος να το κάνω.

Οι όροι χρήσεις λένε

Οι χρήστες/μέλη συμφωνούν να μην κάνουν χρήση των υπηρεσιών του Aquazone.gr για:

4. Παραχάραξη ή άλλη αλλοίωση των αναγνωριστικών των χρηστών/μελών με σκοπό την παραπλάνηση ως προς την προέλευση του περιεχομένου που μεταδίδεται μέσω των υπηρεσιών του Aquazone.gr.

Το μέλος του Aquazone Αντώνης Λαμπρόπουλος που τυγχάνει να έχει και την ιδιότητα του συντονιστή δεν παρέβη κανέναν κανονισμό. Αιτήθηκε από τους ιδιοκτήτες του Aquazone, εάν το κρίνουν σωστό να αλλάξουν το ψευδώνυμο από dartman1980 σε dartman. Η επιθυμία του έγινε δεκτή διότι δεν αλλοιώνεται κανέναν στοιχείο ούτε χάνετε η ιστορικότητα του μέλους.

Ανάλογες αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί και στο παρελθόν κατόπιν αιτήματος μελών μας.

Οφείλω επίσης να σε ενημερώσω ότι κανένα μέλος του Aquazone πλην των διαχειριστών – ιδιοκτητών δεν έχει δυνατότητα να τροποποιήσει τέτοια στοιχεία.

Θεωρώ ότι έχω καλύψει το θέμα.

Πέραν αυτών έρχομαι να απαντήσω και στις υπόλοιπες τοποθετήσεις σου.

1. Το αίτημά σου για δυνατότητα ελεύθερης αλλαγής τέτοιων στοιχείων από τα μέλη, απορρίπτεται για εύλογους λόγους.

2. Το πώς θα υπογράψεις στο forum δεν αφορά τους ιδιοκτήτες εκτός αν εμπίπτει σε παράβαση βάση του κανονισμού. Η υπογραφή είναι κάτι προσωπικό και εκφράζει τον υπογράφοντα.

Παρακαλώ όπως άμεσα ανακαλέσεις εκφράσεις όπως «ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ Κύριοι» καθώς και το συνολικό επιθετικό ύφος.

Τέλος θεωρώ ότι ο τίτλος του θέματος «παράβαση καθήκοντος και υπέρβαση εξουσίας» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και γι αυτό θα διαγραφεί και θα διατηρηθεί μόνο το «καταγγελία»

Δεν νομίζω ότι το hobby πρέπει να δέχεται απειλές. Απειλούμε μόνο όταν έχουμε ένα στόχο, σκοπό ή θέλουμε να πετύχουμε κάτι. Στο να μην συνεισφέρεις πλέον στην καλυτέρευση του Aquazone ή του hobby τι έχεις να κερδίσεις;

Αναμένω άμεσα την ανάκληση των γραφομένων σου. Δεν πρέπει να προσβάλουμε άτομα τα οποία έχουν επιδείξει ήθος, πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης. Ένα από αυτά είμαι και εγώ και κατ’ επέκταση όλοι οι συντελεστές του Aquazone.

Φιλικά,

Νικόλαος Α. Καρβούνης

Μέλος ομάδας ιδιοκτητών

Link to comment
Share on other sites

Βαγγέλη πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο

για τον οποίο έγραψες το παραπάνω πόστ..

Δεν μπορώ να πιστέψω την επίθεση σου με λέξεις του

τύπου σας απείλώ-απαιτώ-καταγγέλω,προς

ένα φόρουμ στο οποίο οι ιδιοκτήτες και οι συντονιστές ΜΑΖΙ με όλα

τα μέλη του σκίζονται κυριολεκτικά για την ανάπτυξη του χόμπι και την

πληροφόρηση ενυδρειακού χαρακτήρα προς άπαντες.....

Link to comment
Share on other sites

Το μονο που μπορω να πιστεψω ηταν οτι το παραπανω post ειναι χιουμοριστικο! Επειδη ο Dartman μου συστησε, αν θυμαμαι καλα, τον Βαγγελη στη συναντηση σκεφτομαι μηπως ειναι απλα μια πλακα μεταξυ τους και περιμενω την απαντηση του Βαγγελη...

Link to comment
Share on other sites

Πιθανά ο Βαγγέλης να έχει κάποιο προσωπικό λόγο, που δεν μας αφορά βέβαια, για τον οποίο ξεπέρασε κάπως τα όρια.

Είμαι σίγουρος όμως, ότι σύντομα, που θα δει πιο ψύχραιμα τα πράγματα, διαβάζοντας και τις εξηγήσεις του Νίκου, θα αντιληφθεί από μόνος του την υπερβολικότητα του γραπτού του λόγου.

Φιλικά

Νίκος

Link to comment
Share on other sites

Το μονο που μπορω να πιστεψω ηταν οτι το παραπανω post ειναι χιουμοριστικο! Επειδη ο Dartman μου συστησε, αν θυμαμαι καλα, τον Βαγγελη στη συναντηση σκεφτομαι μηπως ειναι απλα μια πλακα μεταξυ τους και περιμενω την απαντηση του Βαγγελη...

Μάνο

Τελικά είσαι ο μόνος που καταλάβε το ύφος της όλης υπόθεσης.

Νίκο Καρβούνη

Αν δεν ήσουν τόσο βιαστικός στο να μεταφέρεις το θέμα απο την κατηγορία καφέ που εσκεμμένως έβαλα αρχικώς, στην παρούσα, τότε ούτε γω θα έχανα το ποστ που έγραφα 10 λεπτά το απόγευμα και εξηγούσα ότι όλο το παραπάνω ήταν απλά μια φάρσα στον αγαπητό μου φίλο Αντώνη αλλά και εσύ ο ίδιος θα αντιλαμβανόσουν ότι πρόκειται περι αστείου η όλη υπόθεση.

Βιάστικες όμως να εφαρμόσεις την βούλα δίνοντας μου και άλλα ερεθίσματα με το μύνημα σου τα οποία δεν θα τα θίξω πλέον μιας και θεωρώ ότι στην προσπάθεια σου να κρατήσεις την όλη υπόθεση σε μια ισοροπία έχασες την αίσθηση του χιούμορ σου.

Όσο για τα γραφόμενα το ύφος ήταν τοσο υπερβολικό και επιθετικό για να εξυπηρετήσει ακριβώς αυτό το σκοπό. Της φάρσας δηλαδή και ως εκ τούτου δεν πρόκειται να ανακαλέσω τίποτα απο όσα είπα.

Τέλος αναφορικά με τα μέλη αγαπητέ συνχομπίστα PPAP θεωρώ τον εαυτό μου ένα απο τα μέλη που έχει "σκιστεί" με το τρόπο του στην καλυτέρευση του χώρου.

Σε τέτοιο σημείο όπου παλιότερα αιτήθηκα να συμμετάσχω σε μια απο της ομάδες αλλά ανταπόκριση δεν έλαβα.

Ίσως δεν τηρούσα κάποια κριτήρια. Ίσως πάλι λόγω αμέλειας των υπευθύνων. Τι να πώ. :D

Αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία.

Αλλά σε ένα μέλος που κοντεύει τα 1.000 ποστ οφείλεις να αναρωτήθείς πριν πράξεις γιατί συμπεριφέρετε έτσι παρά να αλλιώσεις λόγω ιδιότητας ιδιοκτήτη - διαχειριστή το αρχικό του μύνημα.

Επειδή πάντα θα υπάρχει Λόγος και Αντίλογος με καταστροφικά αποτελέσμα μερικές φορές θεωρώ το θέμα λήξαν.

Και συ Αντώνη αποφάσισε τελικά τι όνομα θες, γιατί μας βάζεις σε φασαρίες με την αστάθεια σου. :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Κατά τη γνώμη μου θα ηταν καλό να μπορούσε κάθε χρήστης να αλλάζει το username του για ορισμενες όμως φορές. Αυτή είναι και η κατεύθυνση που δείχνουν να έχουν πάρει μεγάλες ξένες εταιρίες όπως η Electronic Arts που θα δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες την να αλλάζουν το username τους 2 φορές.

Αυτό το υποστηρίζω επειδή υπάρχουν χρήστες που για να μπορέσουν να διαβάσουν ή να απαντήσουν σε ένα post βάζουν στοιχεία που δεν ισχύουν και χρησιμοποιούν το πρώτο username που τους έρχεται στο μυαλό. Στην πορεία όταν δουν οτι τους αρέσει το forum δημιουργούν καινούργιο ενώ θα μπορούσαν να το αλλάξουν και να κρατήσουν τις προηγούμενες απαντήσεις στο ιστορικό τους.

Τώρα σχετικά με την παρούσα καταγγελία, ας την κάνει κάποιος που έχει ζητήσει στο παρελθόν να αλλαχθεί το username του και έχει "φάει" πόρτα. Σε κάθε άλλη περίπτωση μόνο με χιούμορ μπορεί ληφθεί υπ'όψη έτσι κι αλλιώς. :D

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως δε βλέπω τίποτα αστείο σε όλο αυτό. :thumbup: Και αν μη τι άλλο όταν βλέπουμε ότι ανεβαίνουν οι τόνοι φίλε Βαγγέλη δεν περιμένουμε σχεδόν 6 ώρες να απαντήσουμε. :D

Link to comment
Share on other sites

Βαγγέλη δεν είμαι υποχρεωμένος να γνωρίζω τα δικά σου όρια του χιούμορ. Στο θέμα που άνοιξες ήσουν πολύ επιθετικός προς το Aquazone.

Χρέος μου ως ένας από τους ιδιοκτήτες είναι να σου δώσω απάντηση στα ερωτήματά σου και να μην αφήσω κάτι αναπάντητο. Επειδή όμως αυτά που γράφεις είναι δημόσια δεν μπορούμε να τα αφήσουμε αναπάντητα ή να αιωρούνται.

Το χιούμορ είναι κάτι προσωπικό και κάθε ένας από τα 2000 και πλέον μέλη μπορεί να αντιληφθεί τα πράγματα διαφορετικά. Γι αυτό τον λόγο θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί ή να περιμένουμε την 1η Απριλίου :thumbup:

Αναφορικά με την προσφορά σου στο aquazone, δεν την έχει αμφισβητήσει κανένας. Όσο για το αίτημά σου να συμμετάσχεις σε κάποιες από της ομάδες έργου, πιθανότατα δεν έλαβες απάντηση είτε γιατί δεν λάβαμε ποτέ το e-mail είτε από λάθος κατανόηση. Κανένα e-mail που έχουμε λάβει ως Aquazone δεν έχει περάσει την 1 ημέρα και να μην έχει απαντηθεί. Κοιτάζοντας το αρχείο μου δεν βρήκα κάτι, γι αυτό τον λόγο θα σε παρακαλούσα να προωθήσεις το αρχικό e-mail που έστειλες ή να μας στείλεις ένα νέο.

Κανένα post δεν αλλοιώνεται από τους διαχειριστές ή συντονιστές χωρίς λόγο και χωρίς να αιτιολογηθεί.

Σκέφτηκες ότι μπορεί κάποιοι που είτε δεν σε γνωρίζουν, είτε είναι νέα μέλη στο Aquazone, είτε βάλλονται από τα γραφόμενα σου να έχουν στεναχωρηθεί ή απορήσει με το ύφος και τις λέξεις που χρησιμοποίησες. Ακόμη και αυτοί που σε γνωρίζουν απόρησαν.

Πριν σου απαντήσω τηλεφώνησα τον Αντώνη, για να μάθω αν έχει συμβεί κάτι, αυτό δείχνει ότι ως admin του forum προσπαθούμε και κρατάμε ισορροπία μεταξύ προσωπική φιλίας και της διασφάλισης του Forum.

Συμφωνώ μαζί σου στο θέμα λόγου – αντίλογου και για τα καταστροφικά αποτελέσματα, γι αυτό και από μέρους μου θεωρώ το θέμα λήξαν.

Τέλος καλό όλα καλά :D

Link to comment
Share on other sites

εγω παλι ως πιο νεος λεω οτι αφου το μελος αιτηθηκε για αλλαγη του ονοματος του προς τους υπευθυνους και αυτοι το κανανε,δεν βλεπω τον λογο να βλεπουμε οτι δεν τηρουντε οι κανονες του φορουμ.

προσωπικη μου αποψη πως οι ανθρωποι προσπαθουνε να κανουνε καλα την δουλεια τους και το καταφερνουνε.

σεβαστη η οποια διαφωνια αλλα ας γινεται σε πιο ηπιους τονους και οταν υπαρχει καλη διαθεση ολα μπορει να λυθουνε.

αλλωστε ασχολουμαστε με ενα χομπι.δεν πολεμαμε μεταξυ μας.

Link to comment
Share on other sites

Πάλι γελάσαμε απόψε.......σε καλό να μας βγει :D

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως δε βλέπω τίποτα αστείο σε όλο αυτό. :thumbup: Και αν μη τι άλλο όταν βλέπουμε ότι ανεβαίνουν οι τόνοι φίλε Βαγγέλη δεν περιμένουμε σχεδόν 6 ώρες να απαντήσουμε. :D

Γιώργο εκτός απο το Aquazone υπάρχουν και άλλα πράγματα στο Κόσμο. Τα χεις πάρει είδηση μήπως ;;

Δεν ξημεροβραδιάζομε εδω μέσα ξέρεις όπως κάνουν κάποιοι άλλοι.

Δε θα πω τίποτα άλλο γιατί ως γνωστόν πιά όλοι μας πίσω απο την άνεση του άπλετου χρόνου κάνουμε χρήση δικηγορίστικου λόγου γράφοντας κατεβατά χωρίς ουσία.

Για άλλη μια φορά υπάρχει πολυφωνία.Κάποιοι αντιληφθήκαν οτι ήταν απλά ενα αστείο κάποιοι άλλοι πάλι όχι. Δεκτόν. Οι φαιές ουσίες ποικίλουν απο άνθρωπο σε άνθρωπο.

Νίκο οσο για το email δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να ασχοληθώ πλέον.

Απογοητεύτικα Δυστηχώς :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ φίλε Βαγγέλη, ευχαριστούμε που λες σε τόσα άτομα που σε διάβασαν και κατάλαβαν το αυτονόητο ότι έχουν IQ ραδικιού γιατί δεν αντιλήφθηκαν τη "φάρσα" σου. Είναι ένας καλός τρόπος να καλύψεις κάποια πράματα τώρα.

Τα άτομα που ξημεροβραδιάζονται εδώ έχουν ως στόχο να απαντούν σε ερωτήσεις που θέτουν άλλοι φίλοι χομπίστες αλλά και πολλές φορές να μαζεύουν έκτροπα που γίνονται. Δεν αρέσει σε κανέναν το δεύτερο, το πρώτο όμως το κάνουμε (γιατί είμαι ένας από αυτούς που ξημεροβραδιάζονται όπως λες) γιατί μας ευχαριστεί και ναι, ξέρω ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή και ασχολούμαι προσωπικά με πολλά ακόμα. :D

Τέλος, χωρίς να είμαι δικηγόρος του Νίκου και κανενός άλλου εδώ μέσα και το λέω για να ξεκαθαρίζουμε τη θέση μας, του έστειλα email 27/7/06 ώρα 7.41μμ για να μπω στην ομάδα καταχώρισης και μου ήρθε απάντηση 28/7/06 ώρα 1.16μμ. Υπάρχει στο αρχείο μου για πάσα "ενδιαφερόμενο".

Προσωπικά δε με αφορά, είπα τη γνώμη μου και δε θα ασχοληθώ άλλο. :thumbup:

Έγινε επεξεργασία - george hmmy
Link to comment
Share on other sites

Επειδή πάντα θα υπάρχει Λόγος και Αντίλογος με καταστροφικά αποτελέσμα μερικές φορές θεωρώ το θέμα λήξαν.

Επειδή όπως προείπα, συμφωνώ με αυτό που έγραψες, κλειδώνω το θέμα για να θεωρηθεί λήξαν.

Βαγγέλη λυπάμαι αν απαγοητεύτικες, αλλά με τα γραφόμενά σου το ίδιο έκανα και εγώ.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...