Jump to content

AΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΜΑΔΑΣ ΑQUAZONE


Caesars

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

Κατ’ αρχάς ζητώ συγνώμη από τους ιδιοκτήτες αυτού του forum επειδή τους ανάγκασα να «κρύβονται» μέσα στο ίδιο τους το forum και να μην τολμούν ούτε καν να βγουν να απαντήσουν αν έχουν λάβει τα μυνήματά μου ή όχι (  - http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=5974).

Αυτή είναι η τελευταία μου ανακοίνωση σε ένα forum του οποίου οι ιδιοκτήτες το ξεκίνησαν κατηγορώντας άλλα fora (όπως το GAB) για δείγματα απαράδεκτης συμπεριφοράς. Ως ξένη με την Ελληνική πραγματικότητα πίστεψα στα λεγόμενά τους (αφελέστατα, ως απεδείχθη στη συνέχεια) και δαπάνησα, μεταξύ άλλων, πολύτιμο χρόνο στην προσπάθειά μου να βοηθήσω μια κίνηση που μου φαινόταν αξιέπαινη. Δυστυχώς στην πορεία απεδείχθη περιτράνως ότι ένας από τους κύριους λόγους των τριβών ήταν μιά φοβερή μισαλλοδοξία εκ μέρους τουλάχιστον των ιδιοκτητών του Aquazone (τους άλλους δεν τους ξέρω και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη).

Πριν μερικούς μήνες παραιτήθηκα από moderator του Aquazone γιατί αρνήθηκα να δεχθώ μια συμπεριφορά που επέβαλλε στους συνεργάτες τού forum συνθήκες ειλωτισμού. Ήταν προφανές ότι χρησιμοποιούντο πολιτικές επίπληξης και ανταμοιβής για να επιτευχθεί «συμφωνία με τις αρχές». Επειδή δεν θεωρώ εαυτήν σκυλάκι του Παβλώφ αποχώρησα μαζί με άλλους ευχόμενη ό,τι καλύτερο. Έκτοτε η συμμετοχή μου στο forum υπήρξε μηδαμινή, μεταξύ άλλων γιατί αντιμετώπισα ανώριμες συμπεριφορές (αγένεια και επιθετικότητα) εκ μέρους ορισμένων μελών της ομάδας ιδιοκτητών.

Εν τω μεταξύ ξεκίνησα συνεργασία με άλλα fora και στα πλαίσια αυτά έγραψα στους ιδιοκτήτες επανηλημμένα ζητώντας την αναγνώριση της πατρότητας ενός κειμένου μου που είχε δημοσιευθεί στο Aquazone (http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=1785). Παραθέτω το κείμενο που έστειλα στους ιδιοκτήτες τουλάχιστον 3 φορές (προσωπικά) και μία φορά μέσω άλλου μέλους:

Date: Mon, 11 Sep 2006 01:22:33 -0700 (PDT)
From: Marina Parha <marina_p63@yahoo.com>
To: Nicklaus A Karvounis <nkarvounis@aquazone.gr>
Νίκο καλημέρα,
Τί γίνεται? Ελπίζω τα πράγματα να πηγαίνουν καλά. Μιά παράκληση: Ανάρτησα σήμερα στον Υδρόκοσμο το κείμενο που είχα γράψει για τους αρχάριους στο ΑΖ και το οποίο έχει δημοσιευθεί στο http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=1785. Φυσικά ανάρτησα μόνο το δικό μου ενημερωτικό, μέχρι δηλαδή του σημείου που ξεκινάει το Aquazone Forum - Portal στην ανακοίνωση του ΑΖ.

Γιά να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις περί λογοκλοπής, μίμησης κτλ θα σε παρακαλέσω να αποδοθούν τα σωστά credits στην ανακοίνωση του ΑΖ. Δηλαδή να μπεί το όνομά μου κάπου στην ανακοίνωση του ΑΖ όσον αφορά το δικό μου κομμάτι της ανακοίνωσης.

Σε παρακαλώ να με ενημερώσεις σχετικά όταν γίνει αυτό.

Φιλικά,

Μαρίνα


Επί ένα μήνα δεν έλαβα απάντηση και φυσικά δεν υπήρξε καμμία αναγνώριση της δουλειάς μου το οποίο αποτελεί, μεταξύ άλλων, και ποινικό αδίκημα. Υπέβαλλα στην ομάδα και δύο περεταίρω ερωτήσεις στο Aquazone café για περίπτωση που δεν είχαν λάβει το μύνημά μου (  και http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=5974 ). Στο δε δεύτερο thread, εντελώς ειρωνικά, ο κ. Καρβούνης διαβεβαιώνει όλα τα μέλη ότι

«εί[ν]αι αρκετά ευαίσθητος σε θέματα που αφορούν αιτήματα – ερωτήσεις των μελών και δεν θέλ[ει] να μένει τίποτα αναπάντητο».

Ποιά είναι όλα τα μέλη κ. Καρβούνη? Εγώ είμαι ή δεν είμαι μέλος? Ή εννοείτε όλα τα μέλη που δεν σας έχουν φέρει αντιρρήσεις ποτέ?

Δεδομένων των ανωτέρω, παρακαλώ ΔΗΜΟΣΙΑ την ομάδα ιδιοκτητών να με διαγράψει από μέλος και επισήμως μιά και ανεπισήμως αυτό έχει γίνει ήδη. ΑΡΝΟΥΜΑΙ να είμαι μέλος ενός φόρουμ του οποίου οι ιδιοκτήτες προφανώς έχουν παρερμηνεύσει το «Θαρσείν χρει» σε «Θρασείν χρει». Ξέρω βέβαια ότι αυτό μάλλον θα ενοχλήσει μιά και ο αριθμός εγγεγραμμένων μελών θεωρείται απόδειξη ποιότητας σ’ αυτό το φόρουμ αλλά δεν μπορείτε να επικαλείστε αριθμό μελών ο οποίος ουσιαστικά δεν υπάρχει παρά μόνο στη φαντασία σας, μιά και όλοι γνωρίζουμε πολλούς που έχουν αποχωρήσει λόγω παρόμοιας συμπεριφοράς.

Επίσης ζητώ επισήμως να κατέβουν από το forum αμέσως:

1. Τά άρθρα μου που έχουν δημοσιευθεί στο Aquazone δηλαδή: Περί Σωστής Διατροφής των ψαριών, Λορικαριίδες, Γενικώς περί Ασθενειών, Φαρμάκων και Θεραπειών, kH – pH, Κιχλίδες Ιουρασίου Περιόδου και φυσικά η ανακοίνωση προς τους αρχάριους που αναφέρεται ανωτέρω
2. Όλα τα προφίλ των ψαριών που έχω γράψει και ανεβάσει στο Aquazone

Υπό άλλες προυποθέσεις αυτό δεν θα το ζητούσα αλλά τα τελευταία γεγονότα δυστυχώς ενισχύουν την υπόθεση της αθέμιτης ιδιοποίησης πνευματικής ιδιοκτησίας και έχω κάθε δικαίωμα (ηθικό και νομικό) να προστατεύσω τη δουλειά μου στην ολότητά της.

Με βάση την μέχρι τώρα συμπεριφορά σας είναι λογικά αναμενόμενο ότι η ανακοίνωση αυτή θα αντιμετωπισθεί ως «αντιδραστική» και θα πρέπει να «καεί πριν διαβαστεί» ή μάλλον «να διαγραφεί πριν διαβαστεί». Ο στρουθοκαμηλισμός είναι μιά γνωστή τακτική: πρόβλημα που δεν το έχει δει κανείς δεν υπάρχει. Στη συγκεκριμμένη περίπτωση όμως θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι το πρόβλημα θα συνεχίσει να είναι ορατό μέχρι να γίνει ορατή η λύση του.


Εντελώς απογοητευμένη από τη συμπεριφορά σας και όχι μόνον,

Μαρίνα Πάρχα

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

...Με βάση την μέχρι τώρα συμπεριφορά σας είναι λογικά αναμενόμενο ότι η ανακοίνωση αυτή θα αντιμετωπισθεί ως «αντιδραστική» και θα πρέπει να «καεί πριν διαβαστεί» ή μάλλον «να διαγραφεί πριν διαβαστεί»...

Προσωπικά το αποκλείω αυτό. Για τα άλλα δεν ξέρω και παραμένω περίεργος... ;)

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά το αποκλείω αυτό. Για τα άλλα δεν ξέρω και παραμένω περίεργος... ;)

Βρε παιδιά πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσες προστριβές?

Αφού για ενυδρεία μιλαμε και ψάρια δεν εχουμε τίποτε να χωρίσουμε

τουλάχιστον όσους μας απασχολεί το hobby και τπτ παραπάνω!

:blush:

Link to comment
Share on other sites

Καλή τύχη με τον Υδρόκοσμο κα.Caesars. Στο μέλλον καλό θα είναι τα άρθρα σας να τα γράφετε για το καλό του χόμπυ και όχι για προσωπική σας δόξα.

Έχετε πάρει κίτρινη κάρτα από εμάς επειδή χρησιμοποιείται αυτό το βήμα για να λύσετε τα προσωπικά σας προβλήματα.

Έγινε επεξεργασία - liquid
Link to comment
Share on other sites

Μαρίνα κατ' αρχάς να ζητήσω εγώ συγνώμη για την καθυστερημένη μας απάντηση.

Βλέπεις τον τελευταίο μήνα εγώ ήμουν εκτός Ελλάδος για διακοπές. Επίσης ο Δημήτρης έλλειπε και εκείνος τον τελευταίο μήνα σε επαγγελματικά ταξίδια και οι ώρες του στο φόρουμ ήταν από ελάχιστες εως καθόλου.

Πραγματικά διαβάζοντας τα γραφόμενα σου καθώς επίσης και του "φίλου" που αναφέρεις έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό αφού δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση.

Επειδή τα όσα γράφεις και από ότι φαίνετε πιστεύεις αληθινά, δεν είναι ετσι στην πραγματικότητα, θα ήθελα να σου ζητήσω να κανονίσουμε μία συνάντηση για να συζητήσουμε ήρεμα και πολιτισμένα. Και επειδή δεν θέλουμε να κρύψουμε κάτι προς τα υπόλοιπα μέλη εννοείτε ότι αν δεχθείς να γίνει η συνάντηση τα όσα θα συζητηθούν θα δημοσιευθούν στο παρόν Θέμα. Σκοπός μου δεν είναι σε καμία περίπτωσει να μετατραπεί το Aquazone Cafe σε δημόσιο δικαστήριο είτε προς την μία είτε προς την άλλη πλευρά.

Link to comment
Share on other sites

Ειναι πολυ λυπηρο το γεγονος να δημιουργουνται τετοια θεματα σε μια παρεα.Επειδη ακριβως, ομως ειμαστε μια παρεα δεν ειναι δυνατο να μην δημιουργηθουν διαφωνιες.Μη γνωριζοντας ακριβως, λοιπον, το θεμα θα ηθελα μονο να πω οτι καλο ειναι οι διαφωνιες μας να καταληγουν σε συμφωνια με καλη θεληση.

Ο μονος λογος που παιρνω θεση σε μια υποθεση που δεν γνωριζω καλα ειναι οτι με λυπη μου βλεπω τελευταια να αυξανονται τετοιου ειδους προστριβες...

Τελος, διαφωνω με τον φιλο liquid.Οταν εχεις δημιουργησει κατι δικαιουσαι να αναφερεται το ονομα σου ως δημιουργος, αλλα και να εχεις λογο για το που θα δημοσιευθει και που οχι.Δεν πιστευω αλλωστε οτι το συγκεκριμενο μελος δικαιουται τετοιων αναφορων, τουλαχιστον αυτην την γνωμη εχω σχηματισει για εκεινη μετα απο το εργο της στο συγκεκριμενο forum.

Link to comment
Share on other sites

Στο μέλλον καλό θα είναι τα άρθρα σας να τα γράφετε για το καλό του χόμπυ και όχι για προσωπική σας δόξα.

Δεν επρόκειτο περί "δόξας" αλλά περί "κόπου"...

Δεν μπορώ να ξέρω τί ακριβώς έγινε αλλά ήδη 2 μέλη,

ο ένας ζητά να διαγραφεί από mod και ο δεύτερος(Ceasars) να διαγραφεί εντελώς

από το forum.

That's too bad...

Επίσης βλέπω πως απαντούμε όλοι οι άλλοι ενώ κατά την γνώμη μου,

μιας και το θέμα έχει δημοσιοποιηθεί,θα περίμενα μια απάντηση από τον ίδιο

τον Νίκο.

Έγινε επεξεργασία - nikoskon
Link to comment
Share on other sites

Μαρίνα το καλύτερο είναι να συναντηθείς με τα παιδιά και να λυθεί η όποια παρεξήγηση όπως σου πρότεινε ο Γιάννης. Αν παρακολουθούσες το forum τον τελευταίο μήνα θα έβλεπες ότι δυο από τους τρεις διαχειριστές απουσίαζαν λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων και ο τρίτος έμπαινε στα κλεφτά αν όχι καθόλου. Μήπως θα έπρεπε να κάνεις λίγη υπομονή.Αν ήταν τόσο επείγον γιατί δεν πείρες ένα τηλ κάποιον από τα παιδιά πχ τον Δημήτρη εφόσον έχεις και τα τρία τηλέφωνα τους και στο παρελθόν τουλάχιστον υπήρχε καλή επικοινωνία

Δεν νομίζω ότι κανένας ήθελε να σε γειώσει

Και αυτό που με πίκρανε πιο πολύ από όλα Μαρίνα είναι αυτό.

Επίσης ζητώ επισήμως να κατέβουν από το forum αμέσως:

1. Τά άρθρα μου που έχουν δημοσιευθεί στο Aquazone δηλαδή: Περί Σωστής Διατροφής των ψαριών, Λορικαριίδες, Γενικώς περί Ασθενειών, Φαρμάκων και Θεραπειών, kH – pH, Κιχλίδες Ιουρασίου Περιόδου και φυσικά η ανακοίνωση προς τους αρχάριους που αναφέρεται ανωτέρω

2. Όλα τα προφίλ των ψαριών που έχω γράψει και ανεβάσει στο Aquazone

Έτσι βοηθάς τους συν χομπιστες σου? Σίγουρα κάτι τέτοιο θα σε αποζημίωνε ηθικά?

Εμένα μου φαίνεται μικρόψυχο και σορυ για την έκφραση.

. Επίσης επειδή σε γνωρίζω προσωπικά(έχουμε πιει και έναν καφέ) θεωρώ άδικο τον τίτλο του post σου όπως και το ολο υφος του post σου.

Τι δουλειά έχει το aquazone team με πράγματα που εμπίπτουν καθαρά σε διαχειριστικά ζητήματα?

Εύχομαι να λυθεί η όποια παρεξήγηση σύντομα όπως και καλύτερα δια της προσωπικής επαφής και όχι της γραπτής που παρεξηγείτε εύκολα.

Αυτά από εμένα.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή φαίνεται ότι πρέπει να ξεκαθαρίσω ορισμένα θέματα, θα πω ότι το μόνο το οποίο ζήτησα με τις επιστολές μου προς τους ιδιοκτήτες του Aquazone είναι να αναφέρουν κάπου ότι το συγκεκριμένο κείμενο που είχα γράψει ήταν δικό μου μέχρι κάποιου σημείου ώστε να μην νομίσει κάποιο μέλος και των δύο forums ότι "υπέκλεψα" το κείμενο από το Aquazone. Δεν ζήτησα τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγώτερο. Είναι ένα θέμα που λύνεται σε λιγώτερο από ένα λεπτό και θεωρώ ότι ούτε περί "δόξας" πρόκειται ούτε τίποτα παρόμοιο. Από την άλλη πλευρά, όταν κάποιος γράφει κάτι, και πολύ περισσότερο ένα άρθρο ή ένα εισαγωγικό σημείωμα, δεν έχει μόνον την ευθύνη για τα όσα γράφει αλλά έχει και δικαιώματα. Αυτό δεν είναι δική μου άποψη ή δοξασία είναι το κοινώς αποδεκτό σε παγκόσμιο επίπεδο, πολύ δε περισσότερο μεταξύ ανθρώπων που θέλουν να αποκαλούνται φίλοι ή έστω συνεργάτες. Αυτά για να γνωρίζουμε όλοι ποιό ακριβώς ήταν το θέμα και να μην μεγαλοποιούμε καταστάσεις. Αυτό το τόσο απλό πράγμα λοιπόν, δεν έγινε.

Μαρίνα κατ' αρχάς να ζητήσω εγώ συγνώμη για την καθυστερημένη μας απάντηση.

Βλέπεις τον τελευταίο μήνα εγώ ήμουν εκτός Ελλάδος για διακοπές. Επίσης ο Δημήτρης έλλειπε και εκείνος τον τελευταίο μήνα σε επαγγελματικά ταξίδια και οι ώρες του στο φόρουμ ήταν από ελάχιστες εως καθόλου.

Γιάννη δεκτή η συγνώμη μεν αλλά δεν νομίζω ότι στη συγκεκριμμένη περίπτωση υφίσταται το επιχείρημά σου.

Το Aquazone Team από τις 11/9 που έστειλα το πρώτο μύνημα έχει συνολικά πάνω από 130 απαντήσεις σε μέλη, εκ των οποίων 40+ είναι του Δημήτρη. Αυτό κατ' εμένα δεν είναι "ελάχιστη ως καθόλου" συμμετοχή, όπως την χαρακτηρίζεις εσύ. Πολλές από αυτές τις δημοσιεύσεις είναι απλά ευχές, "να σου ζήσουν τα ψαράκια σου" κτλ. Θέλεις να μου πεις ότι το αίτημά μου ήταν λιγότερο σημαντικό από αυτά και δεν έχρηζε προτεραιότητας? Στα ενδιάμεσα υπήρξε και η συνάντηση Αquazone, κάποια δημοσίευση του Δημήτρη για τη φωτογραφική μηχανή που αγόρασε και με την οποία εσύ και αυτός ασχολείσθο - ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ - κτλ κτλ. Αν κυττάξετε από τα προφίλ σας τις δημοσιεύσεις σας θα δείτε ότι είσασταν όλοι ενεργοί στο φόρουμ και υπήρχε άπειρος χρόνος, αν θέλατε, να απαντήσετε. Οι moderators γιατί δεν απάντησαν στα δύο θέματα που έθεσα στο Aquazone cafe, έστω για να μου πουν ότι λείπετε και θα υπάρξει απάντηση εν ευθέτω χρόνω? Ο Ν. Καρβούνης που ήταν εδώ και απαντούσε καθημερινά (κύτταξε τα πόστ που έβαλα και την παράκλησή μου στη δημοσίευσή του), γιατί δεν απάντησε? Στο ίδιο διάστημα βρήκε όμως τον απαιτούμενο χρόνο για να συντάξει μακροσκελέστατη επιστολή διαψεύδοντας φήμες για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του forum, να διοργανώσει και να συμμετάσχει στην επετειακή συνάντησή σας και να στείλει και πάνω από 70 απαντήσεις σε άλλα μέλη. Το μόνο μήνυμα στο οποίο δεν απάντησε ήταν το δικό μου και οι μετέπειτα υπενθυμήσεις μου. Αυτά που λες λοιπόν είναι δικαιολογίες και το ξέρεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλατε να απαντήσετε και η απάντηση μου δόθηκε τώρα απλά και μόνον γιατί δημοσίευσα το θέμα και το είδαν και τα υπόλοιπα μέλη. Ας σημειωθεί εδώ ότι τα 5 μηνύματά μου προς την ομάδα, όπως και οι υπενθυμίσεις μου είχαν σαν στόχο ακριβώς την αποφυγή παρεξηγήσεων στο Aquazone και τη μη δημοσιοποίηση του θέματος.

Πραγματικά διαβάζοντας τα γραφόμενα σου καθώς επίσης και του "φίλου" που αναφέρεις έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό αφού δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση.

Επειδή τα όσα γράφεις και από ότι φαίνετε πιστεύεις αληθινά, δεν είναι ετσι στην πραγματικότητα, θα ήθελα να σου ζητήσω να κανονίσουμε μία συνάντηση για να συζητήσουμε ήρεμα και πολιτισμένα. Και επειδή δεν θέλουμε να κρύψουμε κάτι προς τα υπόλοιπα μέλη εννοείτε ότι αν δεχθείς να γίνει η συνάντηση τα όσα θα συζητηθούν θα δημοσιευθούν στο παρόν Θέμα. Σκοπός μου δεν είναι σε καμία περίπτωσει να μετατραπεί το Aquazone Cafe σε δημόσιο δικαστήριο είτε προς την μία είτε προς την άλλη πλευρά.

Δεν πρόκειται περί "φίλου" αλλά περί φίλου - και ο λόγος που ζήτησα να σταλεί το μύνημα και από τον ίδιο είναι για την περίπτωση που ο λογαριασμός μου είχε κάποιο πρόβλημα και δεν έφευγε το μύνημα. Φυσικά ούτε αυτός πήρε απάντηση.

Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας μας μπορεί να έχει την άποψή του. Επειδή όμως όλα τα διαδραματισθέντα στα οποία αναφέρομαι έλαβαν χώρα παρουσία και τρίτων ατόμων των οποίων η άποψη συγκλίνει με τη δική μου θεωρώ ότι η θέση μου είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Εγώ πλεον ζητώ επίσημα τη διαγραφή μου και φυσικά το να κατέβει η δουλειά μου από το Αquazone εντός της επόμενης εβδομάδας, το οποίο θεωρώ ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Παρότι η θέση αυτή πιθανώς να ερμηνευθεί από μερικούς ως "απόλυτη" επιμένω στο αίτημά μου εφόσον δεν με ενδιαφέρει να παίξω το παιχνίδι των εντυπώσεων. Σας ζήτησα κάτι - και προκειμένου να μην υπάρξουν αντεγκλήσεις στο φόρουμ σας έστειλα και δημόσια δύο μυνήματα απλά ρωτώντας αν λάβατε το αίτημά μου. Αν ήθελα φασαρίες, συζητήσεις κτλ φυσικά θα έκανα κάτι άλλο. Θεωρώ ότι 40 ημέρες αναμονής είναι υπεραρκετές, ξέρετε και ξέρω την κατάσταση, καλό θα ήταν να τελείωνε το θέμα εδώ. Άλλωστε δεν υπάρχει λόγος να είμαι μέλος σε ένα φόρουμ όπου δεν πρόκειται να προσφέρω.

Θανάση, ευχαριστώ για το σχόλιο, αλλά τους συνχομπίστες μου μπορώ να τους βοηθήσω και από άλλα φόρα όπου οι ιδιοκτήτες μου φέρονται με σεβασμό και δεν "καταδέχονται" να μου απαντήσουν μόνο όταν κινδυνεύει το image τους, θίγονται τα συμφέροντά τους ή χρειάζονται τη βοήθειά μου. Στην ερώτησή σου γιατί δεν πήρα τηλέφωνο θα απαντήσω ότι:

1. δεν έχω κρατήσει τα τηλέφωνα της ομάδας εφόσον πλέον δεν είμαι moderator. Θεώρησα ότι παραιτούμενη από τη θέση η επαφή μου με την ομάδα θα ήταν επαφή απλού μέλους, από τα οποία δεν απαιτείτε να σας παίρνουν προσωπικά τηλέφωνο κάθε φορά που θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σας,

2. υπέθετα ότι μιλάω με υπεύθυνους ανθρώπους οι οποίοι με σέβονται σαν μέλος και όταν βλέπουν πέντε μηνύματά μου αντιλαμβάνονται ότι για κάποιο λόγο εγώ τουλάχιστον θεωρώ το θέμα και σημαντικό και επείγον,

3. Δεν υποχρεούμαι εγώ να πάρω τηλέφωνο ή να προβώ σε κάποια άλλη ενέργεια, ειδικά όταν γνωρίζουν οι πάντες ότι διαμένω μόνιμα στο εξωτερικό. Οταν βλέπω το μήνυμά μου δημοσιευμένο και αναπάντητο στο forum επί τετραήμερο παρ' όλες τις δεκάδες αναγνώσεις, το πράγμα μιλάει μόνο του. Ειδικά όταν την ίδια στιγμή δίδεται απάντηση σε άλλο, μεταγενέστερο topic για το ίδιο ακριβώς θέμα. Ας μην κάνουμε τώρα ότι δεν καταλαβαίνουμε το γιατί και το πως. Προσπαθείς να βοηθήσεις την ομάδα να αποσείσει τις ευθύνες της υποννοώντας ότι το λάθος ήταν δικό μου την στιγμή που αυτοί έκαναν ό,τι μπορούσαν? Διότι απλά, απλούστατα, δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Οταν θέλατε εσείς να κάνω δουλειά για το φόρουμ απαιτούσατε άμεση απάντηση (και την εν λόγω εργασία ολοκληρωμένη) σε ελάχιστο χρόνο, όπως φαίνεται άλλωστε καθαρά και απο τις συζητήσεις στο φορουμ των moderator αλλά και από τον κανονισμό για τους moderators, τον οποίο οι ίδιοι με τη συμπεριφορά σας καταστρατηγήσατε σε αυτήν την περίπτωση. Το θέμα για μένα έχει λήξει. Δεν θα ζητούσα ποτέ τη διαγραφή μου αν θεωρούσα ότι χωρούσε συζήτηση. Το μόνο που ζητώ πλέον είναι το να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μου όπως περιγράφησαν στην χθεσινή μου επιστολή. Περαιτέρω συζητήσεις δεν πρόκειται να υπάρξουν, τουλάχιστον από την πλευρά μου.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητή Μαρίνα, δεν γνωριζόμαστε προσωπικά και δεν έχω κανένα λόγο να αντιδικήσω μαζί σου. Η μόνη γνωριμία μας είναι μέσα από τη δουλειά και τα άρθρα σου που έχω διαβάσει. Δεν γνωρίζω σχετικά με το θέμα που αναφέρεις και φυσικά δεν πρόκειται να τοποθετηθώ εφόσον μέχρι τώρα ακούγεται η μία πλευρά και μόνον, η δική σου. Προσωπικά θεωρώ λάθος την απαίτηση σου να κατέβουν τα άρθρα καθώς και τα προφίλ ψαριών που έχεις ανεβάσει. Το να επιθυμείς αποχωρήσεις είναι σεβαστό καθώς και οι λόγοι, θεωρώ όμως ότι δεν είναι φρόνιμο να καταστρέψεις ότι έχτισες η ίδια προσωπικά με πολλή δουλειά και κόπο, όπως αναφέρεις. Δεν σκοπεύω να πω τίποτα άλλο, παρά μόνο σκέψου αν αξίζει να φτάνουμε στα όρια για κάτι που μας ενώνει.

Φιλικά,

Γιώργος

Link to comment
Share on other sites

Με το δεδομένο ότι ο φίλος (ή "φίλος") της Μαρίνας ο οποίος προώθησε το μήνυμά της προς τους ιδιοκτήτες αυτού του φόρουμ την τελευταία φορά ήμουν εγώ, θα συμμετάσχω άπαξ σε αυτή την συζήτηση ώστε να μην δοθούν προεκτάσεις που αυτή δεν θα πρέπει να έχει ή να αναζητηθούν κριτήρια και κίνητρα που πιθανόν δεν υπάρχουν. Ουσιαστικά, η επιστολή που δημοσιοποιήθηκε από την Μαρίνα δεν θα έπρεπε να έχει δει ποτέ το φως της δημοσιότητας. Αυτό είναι άλλωστε και το σκεπτικό με το οποίο γράφτηκε και απεστάλη στους ιδιοκτήτες του φόρουμ στις αρχές Σεπτεμβρίου και το περιεχόμενό της είναι, νομίζω, σαφέστατο (αναφέρομαι στην αρχική επιστολή με ημερομηνία 11/9 η οποία παρατίθεται στο πρώτο δημοσίευμα). Κάποιο μέλος ζητάει κάτι το απόλυτα θεμιτό, λογικό και εύκολα πραγματοποιήσιμο - κατά την γνώμη μου - από τους ιδιοκτήτες του φόρουμ ώστε να αποφευχθεί πιθανή σύγχυση. Αυτό ήταν όλο και όλο σαν ζήτημα.

Το γεγονός ότι η Μαρίνα αναγκάστηκε να την δημοσιοποιήσει διότι δεν της αφέθηκε άλλη επιλογή είναι επίσης σαφές. Παρ' ότι η επιστολή απεστάλη πέντε ακόμη φορές προς τους αποδέκτες, αυτοί δεν απάντησαν. Δεν εξετάζω τους λόγους για τους οποίους έγινε αυτό, οι οποίοι άλλωστε δεν με ενδιαφέρουν. Το αναντίρρητο (ακόμη και από τους αποδέκτες της επιστολής) γεγονός είναι ότι πράγματι απεστάλησαν τα μηνύματα που λέει η Μαρίνα καθώς και το ότι ουδέποτε απαντήθηκαν. Με το δεδομένο ότι το κείμενο αυτό επρόκειτο να εμφανισθεί και σε άλλο φόρουμ, υπήρχε σαφέστατα ο κίνδυνος να κατηγορηθεί η Μαρίνα για λογοκλοπή του ίδιου της του κειμένου. Θεωρώ ότι η αποστολή πέντε αναπάντητων μηνυμάτων με παράλληλες δημοσιεύσεις στο φόρουμ με μόνο ερώτημα το αν παρελήφθη η επιστολή, δείχνει ότι δεν υπήρχε η παραμικρή διάθεση από την μεριά της για δημοσιοποίηση αλλά και ότι η Μαρίνα έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να λυθεί το θέμα στα παρασκήνια. Το γιατί ένα τόσο απλό ζήτημα δεν απαντήθηκε / λύθηκε αμέσως, ειδικά την στιγμή που ουδέποτε ζητήθηκε η κατάργησή του από αυτό το φόρουμ είναι κάτι το οποίο εγώ τουλάχιστον δεν το κατάλαβα ποτέ. Αυτό είναι και το μόνο ζήτημα στο οποίο αναφέρεται το thread αυτό (το πραγματικό του περιεχόμενο αν θέλετε).

Από εκεί και πέρα είναι λογικό να μπαίνουν κάποια ερωτηματικά όσον αφορά την αντιμετώπιση κάποιων θεμάτων ή μελών. Μπαίνει επίσης και το ερώτημα του ποιός τελικά είναι ο ιδιοκτήτης της πνευματικής εργασίας το οποίο και αφορά όλους όσους δίνουν "άδεια χρήσης" για κάτι το οποίο "δημιούργησαν" (γραπτό κείμενο, φωτογραφία κ.λ.π.). Θεωρείται δηλαδή η δημοσίευση ενός άρθρου σε κάποιο φόρουμ ως de facto παραίτηση του δημιουργού του από τα (πνευματικά ή άλλα) δικαιώματά του; Διαβάζοντας προσεκτικά τις τοποθετήσεις των μελών στο παρόν θέμα διαπίστωσα ότι υπάρχει μία παρεξήγηση η οποία μάλιστα φτάνει στο σημείο να αμφισβητηθεί ακόμη και το αναφαίρετο (για μένα) δικαίωμα του δημιουργού να επιλέγει του πως, πότε και υπό ποίες συνθήκες θα εμφανιστεί η δουλειά του. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος ανάμεσά μας ο οποίος να έχει αποκτήσει τα ενυδρειακά του βιβλία δωρεάν ούτε να υποθέτει ότι επειδή πλήρωσε το βιβλίο έχει το δικαίωμα να αναπαράγει το παραμικρό χωρίς την έγγραφη άδεια του συγγραφέα. Πιστεύετε ότι αυτό ισχύει μόνον εφόσον ο συγγραφέας πληρώνεται για αυτό που κάνει; Εν πάση περιπτώσει, αυτό, και κάποια άλλα θέματα προβληματισμού έχουν τεθεί προς συζήτηση και ευελπιστώ ότι το όλο θέμα θα μείνει και θα επιλυθεί στα παρασκήνια.

Συμπερασματικά, ουδείς διαφωνεί ότι οι μόνοι υπεύθυνοι και δικαιούμενοι λόγου για το πως θα λειτουργήσει ένα οποιοδήποτε φόρουμ (όπως και αυτό εδώ) είναι οι ιδιοκτήτες του και κανείς άλλος. Αυτοί και μόνον αυτοί κρίνονται εκ του αποτελέσματος συνεπώς οι έξωθεν παρεμβάσεις είναι ανεπίτρεπτες και ανούσιες. Αν θέλετε να το πάμε και ένα βήμα παρακάτω, τα οποιαδήποτε σχόλια, προτάσεις και η κριτική θα πρέπει να απευθύνεται σε αυτούς και μόνον. Αυτοί έχουν δαπανήσει χρόνο, χρήμα και προσπάθεια για την δημιουργία του και αυτό συνεπάγεται ότι οι κανόνες καλής συμπεριφοράς επιβάλλουν να τους δίνεται το δικαίωμα να διορθώσουν κάτι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Από την άλλη πλευρά, όπως κάθε μέλος έχει το αναφαίρετο και λογικό δικαίωμα να αποχωρήσει αν δεν συμφωνεί με κάποιες από τις θέσεις του φόρουμ, το ίδιο μπορεί να κάνει και οποιοσδήποτε δημιουργός. Δεν υπάρχει δηλαδή μιά μεριά με μόνον υποχρεώσεις και μία άλλη με μόνον δικαιώματα, αυτό είναι που θα ήθελα να γίνει κατανοητό και - ίσως - αποδεκτό.

Φιλικά

Γεώργιος Ι. Ρεκλός (aka Polleni)

Link to comment
Share on other sites

Εχετε ξεφύγει μου φαίνεται...

Προβλήματα δεν έχετε άλλα να ασχοληθήτε στην ζωή σας?

Ενα Forum, ειναι τρόπος επικοινωνίας με ανθρώπους που έχουν κοινα ενδιαφέρονται. Να πούμε για τα ψάρια μας... να πούμε και καμιά άλλη μαλακία.

Τωρα αν κάτσει και καμιά καλή, μια που είμαστε και μπούγιο και μας προσέχει και κανένα μαγαζί λίγο παραπάνω, ακόμα καλύτερα.

Ολα τα αλλα , περι credits στα κειμενα, κατεβαστε τα κειμενα μου, το ΔΣ του Aquazone, διαχειριστες και ιδιοκτητες, με κάνουν και γελάω! ;)

Πολύ στο κυριλέ το έχουμε ρίξει!

Πεθύμησα κάτι warezαδικα forums!

Link to comment
Share on other sites

Ειναι γεγονος οτι σε αρκετα fora ασημαντα θεματα φουσκωνουν απιστευτα!! Δειτε ενα θεμα που εχει δημιουργηθει τωρα... Ενα email δεν απαντηθηκε...για τον οποιοδηποτε λογο και δεν το ερευναμε.... σιγα τα ωα... Γιατι πρεπει να απασχολουνται ολα τα μελη του AZ με αυτο? Γιατι πρεπει να λοιδορουνται οι εθελοντες συντονιστες (δειτε: ειλωτες, πολιτικές επίπληξης και ανταμοιβής, σκυλάκι του Παβλώφ κτλ) απο ενα μελος, πρωην συντονιστρια, που τωρα συνεργαζεται με αλλο forum ? ;)

Κανεις δεν αμφισβητησε Μαρινα τα κειμενα σου...το αντιθετο μαλιστα...

Οι υπερβολες ποτε δεν ωφελησαν κανεναν...

Link to comment
Share on other sites

1.Με πρόσχημα να πέσουν οι τόνοι,επιχειρείται η αποσιώπηση του θέματος; Μέγα λάθος...

2.Η αδιαφορία ενός mod/s-mod/owner προς ένα member/mod/s-mod σίγουρα

είναι απαράδεκτη.

3.Για τα δικαιώματα διαφωνώ 1000% με τον andreasp.Όταν ο άλλος έχει σκιστεί να ψάξει,να συντάξει,να επαληθεύσει,να συγκρίνει κτλπ,

δε μπορούμε να αδιαφορούμε.Πρωτίστως για τον κόπο του και κατα δεύτερον

γιατί αυτός θα κριθεί ο οποίος και έχει την ευθύνη των γραφομενων.

Και μόνο απο σεβασμό θα έπρεπε και πρέπει να ανφέρονται τα credits.

πχ στα προφίλ ψαριών υπάρχει φωτογραφία απο ψάρι μου η οποιά τραβήχτηκε από τον "Χ" mod και στο προφίλ αναφέρεται πως καταχωρήθηκε

από τον "Y" mod.Τον αναφέρω ενδεικτικά.Με ενόχλησε το γεγονός όταν

ανέβηκε η φωτό που δεν είχε το όνομα μου επάνω και το συζήτησα με τον "Χ" και για αυτό πιστεύω πως όπου είναι εφικτό να μπαίνουν credits,να μπαίνουν.

Όπως και να έχει το θέμα,εύχομαι να λυθεί με κάποιο τρόπο αλλά πάνω από όλα

με ειλικρίνεια και σεβασμό.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητοί Φίλοι

Θα ήθελα να σας πληροφορήσω, ότι η παρουσία μου σαν μέλος της ομάδας του ΑΖ, είναι να προάγει και να διαδίδει το ενυδρειακό χόμπι , μέσα από τις δημόσιες συζητήσεις.

Δεν έχω κανένα δικαίωμα να συμμετέχω σε δημόσιες συζητήσεις που αφορούν διοικητικά και λοιπά διαχειριστικά θέματα, παρά μόνο στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις της ομάδας, εφόσον μου ζητηθεί η γνώμη μου ή έχω κάτι να προτείνω.

Οι απόψεις μου, όπως και των υπολοίπων συντονιστών, είναι καθαρά συμβουλευτικές και τον τελικό λόγο έχουν οι διαχειριστές και μόνο.

Κανένα μέλος δεν μπορεί να γνωρίζει, τόσο τις προσωπικές μου απόψεις για οποιοδήποτε διοικητικό, διαχειριστικό ή λειτουργικό θέμα έχει προκύψει, όσο και για τις τοποθετήσεις μου στην ομάδα του ΑΖ.

Για τους παραπάνω λόγους, θα παρακαλούσα την αρχική εισηγήτρια του θέματος αυτού, να αλλάξει τον τίτλο του, διότι θεωρώ ότι με προσβάλει.

Θεωρώ βέβαιη την ανταπόκριση στο αίτημά μου.

Με εκτίμηση

Νίκος Ψάλτης

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητοί Φίλοι

Θα ήθελα να σας πληροφορήσω, ότι η παρουσία μου σαν μέλος της ομάδας του ΑΖ, είναι να προάγει και να διαδίδει το ενυδρειακό χόμπι , μέσα από τις δημόσιες συζητήσεις.

Δεν έχω κανένα δικαίωμα να συμμετέχω σε δημόσιες συζητήσεις που αφορούν διοικητικά και λοιπά διαχειριστικά θέματα, παρά μόνο στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις της ομάδας, εφόσον μου ζητηθεί η γνώμη μου ή έχω κάτι να προτείνω.

Οι απόψεις μου, όπως και των υπολοίπων συντονιστών, είναι καθαρά συμβουλευτικές και τον τελικό λόγο έχουν οι διαχειριστές και μόνο.

Κανένα μέλος δεν μπορεί να γνωρίζει, τόσο τις προσωπικές μου απόψεις για οποιοδήποτε διοικητικό, διαχειριστικό ή λειτουργικό θέμα έχει προκύψει, όσο και για τις τοποθετήσεις μου στην ομάδα του ΑΖ.

Για τους παραπάνω λόγους, θα παρακαλούσα την αρχική εισηγήτρια του θέματος αυτού, να αλλάξει τον τίτλο του, διότι θεωρώ ότι με προσβάλει.

Θεωρώ βέβαιη την ανταπόκριση στο αίτημά μου.

Με εκτίμηση

Νίκος Ψάλτης

Θα συμφωνήσω απόλυτα ;)

Link to comment
Share on other sites

Φυσικα θα συμφωνησω και γω με τον Νικο Ψαλτη και επισης λεξεις οπως ειλωτες, πολιτικές επίπληξης και ανταμοιβής, σκυλάκι του Παβλώφ με προσβαλουν προσωπικα εμενα (που το μονο που θελω ειναι να βοηθησω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το hobby οσο μπορω χωρις δαφνες και χειροκροτηματα) και πιστευω και τους υπολοιπους moderators εδω μεσα που στο κατω κατω δεν ευθυνοντε για το/α αναπαντητο/α μυνημα/τα .

Link to comment
Share on other sites

Φυσικα θα συμφωνησω και γω με τον Νικο Ψαλτη και επισης λεξεις οπως ειλωτες, πολιτικές επίπληξης και ανταμοιβής, σκυλάκι του Παβλώφ με προσβαλουν προσωπικα εμενα (που το μονο που θελω ειναι να βοηθησω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το hobby οσο μπορω χωρις δαφνες και χειροκροτηματα) και πιστευω και τους υπολοιπους moderators εδω μεσα που στο κατω κατω δεν ευθυνοντε για το/α αναπαντητο/α μυνημα/τα .

Ετσι ειναι τα πραγματα...η ομαδοποιηση που γινεται αλλα και η επιθεση προς τους Moderators για μη απαντηση σε email που δεν σταλθηκε βεβαια σε ολους ειναι προσβλητικη.

Επισης Μαρινα οπως ειπε και ο Νικος Ψαλτης παραπανω δεν εισαι σε θεση να γνωριζεις τις αποψεις ολων μας για το θεμα αυτο οποτε καλο θα ηταν να επανορθωσεις διορθωνοντας τον τιτλο και κανωντας ενα διευκρινιστηκο post για τα ανωτερο. Πιστεψε με εχω μια πολυ καλη προσωπικη και επαγγελματικη ζωη και δεν εχω κανενα λογο να αποτελεσω ειλωτα ή σκυλακι του Παβλωφ αλλα ουτε να δεχτω επιπληξεις και ανταμοιβες απο κανεναν! Η μονη ανταμοιβη που θελω ειναι το ευχαριστω απο καποιον χομπιστα που ισως καταφερω να βοηθησω καποτε...

Link to comment
Share on other sites

Ετσι ειναι τα πραγματα...η ομαδοποιηση που γινεται αλλα και η επιθεση προς τους Moderators για μη απαντηση σε email που δεν σταλθηκε βεβαια σε ολους ειναι προσβλητικη.

Σωστος ;):blush::)

Link to comment
Share on other sites

εμενα δεν που πεφτει λογος.

ομως ...... συγνώμη , δεν ηθελα να το δημοσιοποιήσω το θέμα αλλα , κατηγορία

δια υποκλοπή , να κατέβει απο ΑΖ ,νομιμο δικαίωμά μου , ιδιοκτήτες , συνεργάτες,

φίλοι, με προσβάλει , πνευματική ιδιοκτησία και οτι αλλο διαβασα μου δημιουργούν

μια και μόνο ερώτηση.....

Ειναι forum συζητήσεων για το χόμπι μας ή επαγγελματική αποκατάσταση για κάποιους????

Μου διδεται η αίσθηση οτι 'κονομάτε'

Αν 'κονομάτε' εχει καλώς-ειναι θεμιτό-.

Να ξέρουμε και εμεις 'οτι μας βοηθάται ΑΛΛΑ και εμεις (οι απλοί χομπιστες)

βοηθάμε και εσας.

Link to comment
Share on other sites

Ειναι forum συζητήσεων για το χόμπι μας ή επαγγελματική αποκατάσταση για κάποιους????

Μου διδεται η αίσθηση οτι 'κονομάτε'

Αν 'κονομάτε' εχει καλώς-ειναι θεμιτό-.

Να ξέρουμε και εμεις 'οτι μας βοηθάται ΑΛΛΑ και εμεις (οι απλοί χομπιστες)

βοηθάμε και εσας.

Μεσα στο μυαλό μου είσαι φίλε μου...;)

Εγω το επεκτεινω γενικοτερα στα Forums που υπάρχουν για το αντικείμενο.

Ωρες - ωρες αυτή την εντύπωση έχω.

Έγινε επεξεργασία - andreasp
Link to comment
Share on other sites

εμενα δεν που πεφτει λογος.

ομως ...... συγνώμη , δεν ηθελα να το δημοσιοποιήσω το θέμα αλλα , κατηγορία

δια υποκλοπή , να κατέβει απο ΑΖ ,νομιμο δικαίωμά μου , ιδιοκτήτες , συνεργάτες,

φίλοι, με προσβάλει , πνευματική ιδιοκτησία και οτι αλλο διαβασα μου δημιουργούν

μια και μόνο ερώτηση.....

Ειναι forum συζητήσεων για το χόμπι μας ή επαγγελματική αποκατάσταση για κάποιους????

Μου διδεται η αίσθηση οτι 'κονομάτε'

Αν 'κονομάτε' εχει καλώς-ειναι θεμιτό-.

Να ξέρουμε και εμεις 'οτι μας βοηθάται ΑΛΛΑ και εμεις (οι απλοί χομπιστες)

βοηθάμε και εσας.

Να σε πληροφορήσω λοιπόν Φώτη και τον andreasp, οτι οι ιδιοκτήτες του εν λόγο τουλάχιστον φόρουμ (για τους οποίους γνωρίζω και μπορώ να μιλήσω) όχι μόνο δεν έχουν "κονομίσει", όπως πολύ ωραία μας προείπες, αλλά έχουν βάλει από την τσέπη τους και έχουν στερηθεί και χρήμα και χρόνο για το Aquazone.

Και όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία για αυτό που γράφω ας βγεί να το πει δημοσίως με αποδείξεις.

Link to comment
Share on other sites

Αγγελικη σεβομαι οσα λες και παραλληλα δεν μπορω να καταλαβω την εννοια που εχουν τα λεγομενα των Φωτη και andreasp.Ειλικρινα δεν καταλαβαινω!

Θα ηθελα να προτεινω ομως, μιας και το πραγμα παιρνει διαστασεις μεγαλες και ο καθενας λεει "το κοντο του και το μακρυ του" και εχουμε φτασει να μαλωνουμε μεταξυ μας, να παρει θεση ο Νικος και να δωσει μια απαντηση.

Βλεποντας το θεμα ως τριτος και καθως εχουμε "παρελασει" ολοι απο το θεμα, ειναι τουλαχιστον περιεργο που ο Νικος δεν παιρνει θεση.Και νομιζω οτι οσο το καθυστερει, τοσο το θεμα θα παιρνει μεγαλυτερες διαστασεις, απο αυτες που πραγματικα ειχε στο ξεκινημα του.Ειναι κριμα αυτο που με κοπο φτιαξατε-με να χαλασει για μια παρεξηγηση, γιατι προσωπικα, πιστεψτε με, εχω "χαλαστει" πολυ με την ολη κατασταση.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά ήρεμα γιατί σας βλέπω να πέφτεται στην παγίδα και να αρχίζει μια διαμάχη μεταξύ μελών και aquazone χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτος λόγος.

Το παρόν θέμα πρόκειται για ένα προσωπικό πρόβλημα της Ceasars που αντί να το λύσει με ένα pm άρχισε να spam-άρει το mail των διαχειρηστών και κατέληξε να καταχρίζεται το δικαίωμά της ώς μέλος και να ανοίγει θέματα που αφορούν προσωπικές τις υποθέσεις.

Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει λόγος εμείς τα υπόλοιπα μέλη να παίξουμε το παιχνιδάκι της κας. Μαρίνας και να έρθουμε σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση με κάποιους ανθρώπους που θα έπρεπε να ευγνωμονούμε.

Όσο για την Ceasars λυπάμαι πραγματικά που ενώ απέκτησε τόσες εξειδικευμένες γνώσεις από την ενασχόλησή της με τους ζωντανούς κα υδρόβιους οργανισμούς, δεν έμαθε το πρώτο και σημαντικότερο μάθημα: να κάνει υπομονή. Ενώ κατάφερε να περιμένει ολόκληρες εβδομάδες για να στρώσει σωστά ένα ενυδρείο, να περιμένει μήνες για να μεγαλώσουν τα ψαράκια της και να φτάσουν σε ηλικία να ζευγαρώσουν, δεν κατάφερε να περιμένει 40 μέρες να πάρει απάντηση σε ένα αίτημά της. Κρίμα.

Link to comment
Share on other sites

Το "δημοσίως με αποδείξεις" είναι μια καλή καραμέλα που δύσκολα μπορείς να αντικρούσεις.

Να το πάμε αντίστροφα;

Μπορείτε δημοσίως να μου αποδείξετε διδα/κυρία Σορομάνη ότι δεν κονομάτε;

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν τα "κονομάτε" είτε από τις 14 εταιρείες στο

Support Team,είτε από τα 70 και πλέον καταστήματα που προβάλλονται εδώ μέσα.

Στην τελική καλά κάνουν οι ιδιοκτήτες και παίρνουν κάποια χρήματα για

την προβολή καταστημάτων/εταιρειών.Είναι και αυτός ένας τρόπος διαφήμισης

και πρέπει να πληρωθεί.

Αυτό το "δημοσίως με αποδείξεις" πάντως,φέρνει πολύ σε δικαστήριο.

Στο κάτω κάτω δεν κρίνεται το μέλλον του forum από αυτό.

Τεσπα,σταματώ γιατί έχω καταστρέψει το thread της κοπελιάς.

edit:

...που αντί να το λύσει με ένα pm...

Νομίζω στάλθηκαν pm...

...δεν κατάφερε να περιμένει 40 μέρες να πάρει απάντηση...

40 μέρες δεν είναι και λίγο...το αντίθετο μάλιστα...

Έγινε επεξεργασία - nikoskon
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...