PAST 0 #1 October 24, 2006 Το μακαρόνι με το substrat pro η μόνη διαφορα που έχουν είναι στην επιφάνεια που μαζεύονται τα βακτήρια (λόγο μεγαλύτερης του 2ου). Οπότε δεν χρειάσεται να βάλουμε και τα 2. Σωστά ή κάνω κάποιο λάθος; Share this post Link to post Share on other sites
anastasis 0 #2 October 25, 2006 Μπωρεις να αντικαταστησεις το μακαρόνι με substrat, αλλα σταδιακα, δηλαδη αφου πιασει το substrat βακτηριδια. Ετσι κι αλλιως το substrat εχει πολυ μεγαλητερη διαρκεια ζωης Share this post Link to post Share on other sites
kouzman 0 #3 October 25, 2006 Αν πρέπει να επλέξεις ανάμεσα σε δύο υλικά θα σου πρότεινα αυτό που αναφέρεις καθώς του δίνουν 3 χρόνια ζωής και γενικότερα θεωρείτε απο τα καλύτερα βιολογικά υλικά! Share this post Link to post Share on other sites
PAST 0 #4 October 25, 2006 Άρα θεωρώ ότι η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής οφείλετε στην διαφορά που προαναφέρω. Απλώς κάπου διάβασα ότι καλύτερα είναι να υπάρχουν και τα δύο και σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάποια άλλη διαφορα (π.χ μακαρόνι = και μηχανικό φίλτρο), αλλά νομίζω ότι όλα τα φίλτρα με την πάροδο του χρόνου λειτουργούν και σαν μηχανικά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Share this post Link to post Share on other sites
kouzman 0 #5 October 25, 2006 Απλώς κάπου διάβασα ότι καλύτερα είναι να υπάρχουν και τα δύο και σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάποια άλλη διαφορα (π.χ μακαρόνι = και μηχανικό φίλτρο), αλλά νομίζω ότι όλα τα φίλτρα με την πάροδο του χρόνου λειτουργούν και σαν μηχανικά. Έχεις εν μέρει δίκιο αν και να ξέρεις ότι το μακαρόνι που λειτουργεί ώς μηχανικό φίλτρο θα μπουκώσει πιο γρήγορα! Share this post Link to post Share on other sites