Husky_Jim 3.601 #1 October 26, 2006 Μόλις γύρισα τα ξημερώματα κατά τις 5 το πρωί δέν μπορούσα να μήν κοιτάξω τα ενυδρεία μου. Και ώς εκ θαύματος τα ψαράκια μου μου χάρισαν αυτό το υπέροχο δώρο!!!!!! L183 ή αλλιώς Ancistrus Dolichopterus.... Share this post Link to post Share on other sites
zapetros 8 #2 October 26, 2006 Μπραβο Δημτρη .Ωραιο Δωρο Share this post Link to post Share on other sites
kouzman 0 #3 October 26, 2006 Το καλύτερο δώρο!!! Περιμένουμε τις εξελίξεις! Share this post Link to post Share on other sites
ioannis1 0 #4 October 26, 2006 Μπραβο και απο εμενα. Χρονια σου πολλα. Share this post Link to post Share on other sites
elle 0 #5 October 26, 2006 Συγχαρητηρια!!! Χρόνια πολλά!! Share this post Link to post Share on other sites
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 12 #6 October 26, 2006 Συγχαρητήρια Δημήτρη και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Share this post Link to post Share on other sites
AquaBoy 0 #7 October 26, 2006 ΜΠΡΑΒΟ Δημητρη!! Συγχαρητηρια!! Share this post Link to post Share on other sites
asoromani 6 #8 October 26, 2006 Χρόνια πολλά σε σένα χρόνια πολλά και ευτυχισμένα... Δημητράκη σου εύχομαι ότι καλύτερο όχι όμως να αυξήσεις των αριθμό των ενυδρείων σου γιατί σε λίγο από την πολύ την υγρασία θα πρέπει να σε λαδώνουμε μην σκουριάσεις ή για να μην τρίζεις Νομίζω πάντως ότι τα ψάρια σου, σου έκαναν την πιο όμορφη έκπληξη Ωραίες πρωτοβουλίες παίρνουν Μήπως να μου τα δάνειζες να μάθαιναν καλούς τρόπους και savoir vivre και στα δικά μου!!!! Share this post Link to post Share on other sites
ggolemis 0 #9 October 26, 2006 Χρόνια πολλά Δημήτρη ότι επιθυμείς...μας έχεις τρλλάνει με τις παραγωγές σου... Share this post Link to post Share on other sites
filoxenos 2 #10 October 26, 2006 Τι καλύτερο δώρο..! Χρόνια σου Πολλά και ΚΑΛΑ..! Share this post Link to post Share on other sites