Jump to content

Μια πρόταση...


filoxenos

Recommended Posts

Αναζητώντας ένα θέμα, μπήκα στην κατηγορία Aquazone Cafe και πρέπει να πω ότι προβληματίστηκα από το χάος που συνάντησα... Χάος που είχε σαν αποτέλεσμα να καθυστερήσει φυσικά η ανεύρεση αυτού που έψαχνα (δεν βοηθά πάντα ξέρετε, η μηχανή αναζήτησης, ειδικά εάν δεν έχεις/θυμάσαι κάποια συγκεκριμένα στοιχεία να της δώσεις). Σκέφτηκα λοιπόν και θέλω να σας προτείνω κάτι, που πιστεύω ότι θα βοηθήσει την καλύτερη λειτουργία του φόρουμ.

Αν παρατηρήσετε, ένα μεγάλο μέρος δημοσιεύσεων στην κατηγορία αυτή είναι τα διάφορα ποστ με ευχές για γεννέθλια, γιορτές, γάμους, επετείους κλπ κλπ. Ομως, υπάρχουν και άλλα, αρκετά σοβαρά θέματα, με πολύ ενδιαφέροντες προβληματισμούς, συζητήσεις και πληροφορίες, που τελικά χάνονται σε ένα κυκεώνα μηνυμάτων από ευχές... Νομίζω ότι θα εξυπηρετούσε αρκετά τους χρήστες να δημιουργηθεί μια ξεχωριστή κατηγορία με τα "ευχολόγια", ώστε και συγκεντρωμένα όλα μαζί να είναι, αλλά και να μην εξοστρακίζουν στην σελίδα την απώτερη (...) τα άλλα, που ίσως να ενδιαφέρουν περισσότερους, περισσότερο... Ο αριθμός των χρηστών του Aquazone είναι τέτοιος πλέον, που καταναλώνονται πολλα kb σε αυτά και μπερδευόμενα με τα υπόλοιπα, μπορούν να ρίξουν ένα ενδιαφέρον θέμα, 15 σελίδες πίσω, με αποτέλεσμα να θάβεται... Προτείνω λοιπόν να το δείτε... Και σαν ακόμα πιο extreme κίνηση, τα καθημερινά ποστ που γίνονται στα διάφορα ευχολόγια, επίσης να μην εμφανίζονται αναλυτικά στα νέα μυνήματα ("Νέες δημοσιεύσεις" ή "Ενεργά θέματα"), γιατί και εκεί δημιουργούν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Θα μπορούσε να υπάρχει ένα λινκ στο μενού κάθε σελίδας (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων), που θα παραπεμπει σε αυτή την κατηγορία ώστε όποιος θέλει να μπει και να δει ποιος γιορτάζει και να γράφει τις ευχές του προς οποιονδήποτε.

Νομίζω ότι είναι "σπαστικό" κάτι παράξενες μέρες που γιορτάζει η μισή Ελλάδα και ταυτόχρονα έχουν γεννέθλια μερικά μέλη του φόρουμ, να αναζητάς κάτι και να πνίγεσαι σε δεκάδες "Χρόνια πολλά Λούλα"... (ΙΜΟ)

Υ.Σ.: Το Λούλα είναι τυχαίο και οποιαδήποτε ταύτιση με πραγματικό μέλος ή όνομα, είναι καθαρή σύμπτωση... :)

Έγινε επεξεργασία - filoxenos
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Για παράδειγμα, δείτε τι γίνετε αυτή τη στιγμή στην κατηγορία Aquazone Cafe...!

Προτείνω να το ξανασκεφτείτε, γιατί θάβονται πολύ σημαντικά θέματα, απόψεις και συζητήσεις στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα θα συζητηθεί στην επόμενη συνάντηση της ομάδας του Άκουαζον.

Ευχαριστούμε για την πρόταση

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Μετά και από τη δημιουργία της ξεχωριστής ενότητας "Κάποιος Γιορτάζει Σήμερα...", δεν μπορώ να μην πω (έστω και καθυστερημένα) ένα Μπράβο στους υπεύθυνους του φόρουμ, για την ανταπόκριση. Και εύχομαι να γίνεται όλο και καλύτερο το Aquazone, με ή χωρίς την δική μας προτροπή και συμμετοχή. ;)

Έγινε επεξεργασία - filoxenos
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...