Jump to content

ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ-ΒΟΗΘΕΙΑ!


Recommended Posts

Γεια σας! Θέλω να διακοσμήσω το ενυδρείο μου και δεν ξέρω τι να βάλω.Έχω μέσα κερατόφυλλο αλλά τα σαλιγκάρια μου τα τρώνε..Μου είπαν να βάλω ένα ξύλο κατα προτίμηση από ποτάμι..Ποτάμι δεν βρίσκω εδώ κοντά..Η θάλασσα είναι πολύ πιο κοντά.Να βάλω ξυλάκια από θάλασσα? Θα υπάρξει πρόβλημα? Εσείς τι μου προτείνετε να βάλω μέσα στο ενυδρείο?Μου φαίνεται πολύ σκέτο έτσι όπως είναι και δεν μου αρέσει..Επίσης ξέρετε κάποιο site που να μπορώ να αγοράσω υδρόβια φυτά και άλλα διάφορα για το ενυδρείο μου χωρίς πιστωτική? Περιμένω τις απαντήσεις σας!!!

Link to comment
Share on other sites

πηγαινε σε ενα καλο πετσοπ και παρε το μικροτερο ξυλο που εχουν προς πωληση. θα το ζητησεις σαν ''μοπανι'' ξυλο.οχι μην βαλεις ξυλο απο θαλασσα.

οσο για το θεμα αγορων απο ιντερνετ,δεν χρειαζεσαι πιστωτικη αλλα προπληρωμενη καρτα.πηγαινεις σε μια τραπεζα ζητας να σου βγαλουν μια τετοια καρτα η οποια απλως εχει ενα νουμερο πανω της και δεν ειναι ονομαστικη ουτε πιστωτικη,βαζεις σε αξια οσα χρηματα μεσα θελεις και μετα κανεις στα σιγουρα τις αγορες σου.αυτη η καρτα ονομαζεται στο ιντερνετ paypal.

Link to comment
Share on other sites

Αφου μενεις Χαλκιδικη εαν κατεβεις Θεσσαλονικη να αγορασεις μοπανι αγορασε και φυτα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...