Jump to content

CO2 για πρωτη φορα.


GOD

Recommended Posts

καλημερα σας, :angry2:

απο εχθες το απογευμα εχω βαλει σε λειτουργεια το CO2 Nutrafin Natural Plant System της hagen στο ενυδρειο των 60 λιτρων περιπου. μεσα υπαρχει μια ανουμπια νανα και ρικκια δεμενη πανω σε πετρα στο κεντρο του ενυδρειου οπως επισης και κερατοφυλλο που προκυτε να μπει σημερα. απο οτι λενε οι οδηγιες : After 24-48 hours, the unit will be fully functional. <_< περιμενω με ανυπομονησια.

1 επειδη θελω να κανω μια αλλαγη νερου στις επομενες μερες, το συστημα θα το αφησω ως εχει να δουλευει' ασχετος αν η σταθμη του νερου ειναι χαμηλοτερα? η μηπως δεν πρεπει να ειναι εκτος νερου η σκαλα για τισ φυσσαλιδες. :angry2:

το μεσημερι θα δω αν εχει ξεκινηση καποια φυσσαλιδα γιατι λογο δουλειας δεν ειμαι εκει τωρα να δω την διαδικασια απο την αρχη.

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχει κανένα πρόβλημα. Το αφήνεις όπως είναι, κάνεις την αλλαγή νερού σου σαν να μην υπήρχε <_<

Link to comment
Share on other sites

και ναι εχθες το μεσημερι ειχε ξεκινηση και δουλευε απο οτι ειδα μια χαρα. μιαμια φυσαλιδα ανεβαινε απο την σκαλα προσ τα πανω, αρα ολα καλα φανταζομαι. θα γινει και η αλλαγη νερου, μαζι με την διαμορφωση ολου του χωρου και ελπιζω να παμε καλα. ευχαριστω για την συντομη απαντηση.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...