Jump to content

Καλώς σας βρήκα


ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

Recommended Posts

Ένας Χρόνος στο Aquazone

Μετά από 35 σχεδόν χρόνια ενασχόλησης με το ενυδρειακό χόμπι και με τη βοήθεια του διαδίκτυου, κατόρθωσα, μόλις πριν ένα χρόνο, να ανακαλύψω μια δίοδο εξόδου, προς τον “έξω κόσμο” και, επιτέλους, να γνωρίσω, να συνομιλήσω, να ανταλλάξω απόψεις, με πολλούς Φίλους , που είχαν τα ίδια με εμένα ενδιαφέροντα.

Σαν σήμερα, την 26/11/2006, ένα χρόνο πριν, ψάχνοντας τις ενυδρειακές ιστοσελίδες, έπεσα πάνω σε ένα site, που μου τράβηξε το ενδιαφέρον.

Ήταν το www.Aquazone.gr

Μετά από αρκετή περιήγηση στις σελίδες του, σαν επισκέπτης, γρήγορα αντιλήφθηκα, ότι πρόκειται για κάτι αξιόλογο στο χώρο του ενυδρειακού χόμπι, τόσο από πλευράς ποιότητας, όσο και από της όλης δομής του.

Δεν άργησα να γραφτώ μέλος και μετά από μερικές μέρες έκανα τα πρώτα μου “ανιχνευτικά” ποστ βάζοντας δύο θέματα, τα οποία σας τα υπενθυμίζω:

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...hl=ΨΑΛΤΗΣ+ΝΙΚΟΣ

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...ξη+μωρών+δίσκων

Οι τότε άγνωστοι για μένα, συνχομπίστες, με αντιμετώπισαν με αρκετή επιφύλαξη και σκεπτικισμό, ορισμένοι μάλιστα, ίσως επέδειξαν κάποια μικρή “επιθετικότητα”, προς το άτομό μου, προσπαθώντας να επιβάλλουν την άποψή τους.

Δεν μπορούσα να διανοηθώ τότε, ότι τα άγνωστα nickname, που έβλεπα στους αρχικούς διαλόγους μου, αντιστοιχούσαν σε αξιόλογες προσωπικότητες του χώρου, με ιδιαίτερες γνώσεις, που πολύ σύντομα έμελλε να γίνουν “Αγαπητοί Φίλοι μου”, στο forum και όχι μόνο.

Χρήστες-μέλη του Aquazone, όπως neon,istellas,hejo,TAN,manosgr,GIN,JDP….. και πόσοι άλλοι εντελώς άγνωστοι για μένα, με συμπεριέλαβαν, πολύ σύντομα, στην ενυδρειακή οικογένειά τους.

Ήταν η πρώτη φορά, που επιτέλους, ανακάλυπτα μια νέα διάσταση του μέχρι τότε μοναχικού και εντελώς προσωπικού χόμπι μου.

Μου δόθηκε η ευκαιρία να διαλογιστώ με πλήθος ατόμων, που είχαν το ίδιο ενδιαφέρον με εμένα.

Να δω τα έργα τους, και ταυτόχρονα, να δείξω και εγώ με τη σειρά μου, σε κάποιους που “καταλαβαίνουν”, τους κόπους μου και τις δημιουργίες μου, που μέχρι τότε κρατούσα σαν “επτασφράγιστο” μυστικό και που οι λοιποί φίλοι μου, αντιμετώπιζαν με κάποια ειρωνεία και ίσως…οίκτο.

Μου δόθηκε η ευκαιρία, στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα, να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου, μελετώντας τις καταθέσεις των εμπειριών, των προβληματισμών, των αποριών κλπ, ενός μεγάλου αριθμού Φίλων μελών του forum.

Και πόσα άλλα…..

Νοιώθω λοιπόν την ανάγκη, με την ευκαιρία ενός χρόνου παρουσίας μου, στο Aquazone, να δώσω τα προσωπικά μου συγχαρητήρια στους εμπνευστές και ιδρυτές του site, που υλοποίησαν τα οράματά τους με τη δημιουργία ενός, πραγματικά, μεγάλου και πολύ αξιόλογου δημόσιου διαδικτυακού forum, στον Ελληνικό χώρο.

Νοιώθω, επίσης, την ανάγκη να συγχαρώ για την συλλογική δουλειά τους, και ταυτόχρονα να τους ευχαριστήσω, για την προς εμένα προσφορά τους, τα μέλη της ομάδας του Aquazone, τα οποία με την αδιάκοπη εργασία τους και πραγματικό μεράκι, αναβαθμίζουν συνεχώς το forum και εξασφαλίζουν την προαγωγή και διάδοση του ενυδρειακού χόμπι.

Τέλος, νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω, από καρδιάς, όλα τα μέλη του Aquazone, που είχα την τιμή να κάνω διάλογο μαζί τους και που με βοήθησαν, πραγματικά, να γίνω καλύτερος και να μη χάσω, ούτε στιγμή, το ενδιαφέρον μου και την αγάπη μου, προς το χόμπι μας.

Εύχομαι τα καλύτερα, για το μέλλον του Aquazone, με συνεχή αναβάθμιση και γενικά ανοδική πορεία, στους κόλπους της μεγάλης μας ενυδρειακής κοινότητας, ώστε να κρατήσει τα μέλη του, πάντα ενεργά και δραστήρια, για όλα τα επόμενα χρόνια, που θα ακολουθήσουν.

Με εκτίμηση

Νίκος Ψάλτης

Link to comment
Share on other sites

κε Ψαλτη

εντυπωσιασμενος απο 2 σημεια του χαιρετισμου σας που δηλωνουν το προχωρημενο της ασθενειας που εχουμε ομως ολοι :angry2::rasp::rasp: (χιουμορ)

1. εχετε 35 χρονια ?????????? (ψαρωσα)

2. κυριακη πρωι 6 & 20 και ποσταρετε???????

αργα για οποιαδηποτε θεραπεια σας. <_<:thumbup::angry2:

προσωπικα εντυπωσιασμενος οπως και με τους υπολοιπους γκουρου του φορουμ , που μας βοηθατε με τις γνωσεις και εμπειριες σας.

σας ευχαριστω

keep walking

Έγινε επεξεργασία - printioa
Link to comment
Share on other sites

Εσυ καλώς μας βρήκες αλλά για μένα προσωπικά

ευτυχώς σε βρήκα <_<

σίγουρα εάν δεν ήσουν εσύ δεν θα τολμούσα να το αποφασίσω

να κάνω κάτι! Τώρα έχω μόνο τις πέτρες αλλά που θα πάει

σύντομα θα μπεί και το νερό στο λούκι!

Πρώτα από όλα υγεία και καλές αναβαθμίσεις!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου Νικολα!! Μια χαρα τα λες. Χαρη σε αυτο το χωρο και στην γνωση και εμπειρια που εχει κατατεθει και συνεχιζεται να κατατειθετε oλοι μας γινομαστε καλυτεροι χομπιστες και ανεβαζουμε αργα αλλα σταθερα τον πυχη της γνωσης ολο και ποιο ψηλα. Αν και το μεγαλυτερο συν ειναι τα ατομα τα οποια εχουμε γνωρισει και καποια απο αυτα εχουν μπει ποιο κοντα στον προσωπικο μας κυκλο. Αλοιμονο βεβαια σε αυτους που θα βρεθουν σε τετοια παρεα-συζητηση και δεν εχουν ιδεα για το χομπι μας. :angry2:

Να εισαι καλα φιλε και χαιρομαστε ιδιαιτερα που σε εχουμε στην παρεα μας. :thumbup:

αργα για οποιαδηποτε θεραπεια σας. <_<:rasp:

προσωπικα εντυπωσιασμενος οπως και με τους υπολοιπους γκουρου του φορουμ , που μας βοηθατε με τις γνωσεις και εμπειριες σας.

Οχι βρε παιδια και guru. Θα μας βγει το ονομα ετσι. Απλοι, καθημερινοι χομπιστες με τα λαθακια μας ειμαστε (και πορωμενοι-υδρωμενοι-κατεστραμενοι.. :angry2: ).

Υστ. Χαριτωμενο το avatar. :rasp:

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητε Νικο η τιμη ειναι πραγματικα δικη μας! Περα απο τις γνωσεις που απλοχερα μεταδιδεις ειναι χαρα μας να συζηταμε με ενα ανθρωπο του επιπεδου σου και ακομα μεγαλυτερη χαρα το οτι σε εχουμε γνωριζει απο κοντα! Πολλες φορες τα fora στο Internet παραμενουν απροσωπα και ανωνυμα κατι που ευτυχως δεν συμβαινει εδω!!

Βεβαια με τετοιες ωρες που ξυπνας εσυ παλι περνας μοναχικες στιγμες ακομα και εδω <_<:angry2: :angry2:

Τα επομενα χρονια θα ειναι τα καλυτερα!!! Να εισαι παντα εδω με τις γνωσεις, την υπομονη σου, τη διπλωματια σου και ΠΑΝΩ απο ολα το υψηλοτατου επιπεδου χιουμορ σου :rasp:

Έγινε επεξεργασία - Manogr
Link to comment
Share on other sites

...νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω, από καρδιάς, όλα τα μέλη του Aquazone, που είχα την τιμή να κάνω διάλογο μαζί τους και που με βοήθησαν, πραγματικά, να γίνω καλύτερος και να μη χάσω, ούτε στιγμή, το ενδιαφέρον μου και την αγάπη μου, προς το χόμπι μας...

Ηθος και ύφος.

Υφος με ήθος.

Υποκλίνομαι...

Αισθάνομαι τυχερός που βρίσκομαι σε ένα φόρουμ που μου δίνει την ευκαιρία να διαβάζω τέτοια κείμενα.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητε κυριε Ψαλτη θα συμφωνησω και εγω με τη σειρα μου οτι ειστε μια ξεχωριστη παρουσια στην παρεα μας!Με σοβαροτητα, υπευθυνοτητα και ηθος βοηθατε εμας τους αιχαριους και απειρους να αγαπησουμε ακομα περισσοτερο το χομπυ!Για το λογο αυτο σας ευχαριστω πολυ!

Link to comment
Share on other sites

από το λίγο καιρό που συμμετέχω στο φόρουμ και ασχολούμαι με τον θαυμαστό τούτο κοσμο έχω

βγάλει το εξής συμπέρασμα..

πως το να καταφέρει να αναγάγει κάποιος το χόμπι του σε τρόπο ζωής είναι προσωπική ευτυχία

και καταξίωση..

και θα παραθέσω τα κάτωθι για τα οποία συμφωνώ απόλυτα έπειτα από διεξοδική ανάγνωση των δημοσιεύσεων σας..

Τα επόμενα χρόνια θα είναι τα καλύτερα!!! Να είσαι πάντα εδώ με τις γνώσεις, την υπομονή σου, τη διπλωματία σου και ΠΑΝΩ απο όλα το υψηλοτάτου επιπέδου χιούμορ σου :angry2:

άλλωστε τολμώ να πω πως σε μια μεγάλη κοινότητα, την δική μας, είστε διάσημος.. <_<

:angry2:

Έγινε επεξεργασία - poelicia
Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ όλους σας για τα πολύ καλά, αλλά συνάμα υπερβολικά, λόγια, που εκφράσατε για μένα.

Είμαι σίγουρος, πως όλη η μεγάλη μας ενυδρειοπαρέα, που δημιούργησε το Aquazone, δεν θα χάσει ούτε λεπτό το ενδιαφέρον της και τον ενθουσιασμό της προς το χόμπι μας, για όλα τα χρόνια, που θα ακολουθήσουν.

Όσα και αν είναι αυτά.

Με εκτίμηση

Νίκος

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...