Jump to content

Σκόρδο..... Το θαυματουργό......


gilmour

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μένα......

Σας είχα απασχολήσει και παλιότερα με την περιπέτεια ενός δίσκου μου ο οποίος δεν έτρωγε…. Ακόμα δεν τρώει, και επειδή το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί και σε άλλα ψάρια…..(άσπρα περιττώματα ) και έχω δοκιμάσει και πολλές θεραπείες, αποφάσισα σήμερα το πρωί να πάρω λίγο σκόρδο, να το βράσω και να ρίχνω κάθε μέρα λίγο από το ζουμί μέσα στο ενυδρείο….

Πήρα την απόφαση αυτή μιας και έχω ακούσει για τις θεραπευτικές του ιδιότητες και έχοντας διαβάσει κάτι σχετικό για τη χρήση ενός σκευάσματος της Kent (Kent Marine Garlic Xtreme)…

Δεν ξέρω αν θα πετύχει, αλλά θεώρησα σωστό να σας ρωτήσω πριν αρχίσω τη “Θεραπεία”.

Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή…….

Link to comment
Share on other sites

Το εγχειρημα που κανεις δεν ξερω αν θα πετυχει και τι παρενεργειες μπορει να εχεις εφοσον δεν ξερω κανεναν που να το εχει κανει.Εγω προσωπικα επειδη εχω δει καλο με το σκορδο ταιζω την D-ALLIO PLUS της tropical που εχει σκορδο (βεβαια επειδη εχει σκορδο δεν ειναι και η πιο ευγεστη τροφη για τους δισκους και ετσι δυσκολευτηκαν λιγο να την φανε αλλα μετα μετα που την συνηθησαν την ετρωγαν μια χαρα) βαζω σκορδο στο μειγμα που κανω με μοσχοκαρδια παντα με μετρο βεβαια γιατι αν βαλεις πολυ δεν το τρωνε καθολου και καμια φορα μπορει να ριχνω και το σκευασμα που αναφερεις και δεν εχω δει κανενα μα κανενα προβλημα 1 χρονο τωρα και φαρμακο δεν εχει μπει στο ενυδρειο (φτου φτου).Αλλα για το εγχειρημα αυτο δεν ξερω αν θα επρεπε να το κανεις και κατα ποσο θα αλλαξει την χημεια του ενυδρειου σου?

Link to comment
Share on other sites

Το σκόρδο, κάνει τρομερή δουλεια!

Μολις γύρισα απο το σπίτι του κολλητού μου. Ειχε ρε παιδια, ΕΝΑ τζατζίκι! άλλο πράγμα. θανατηφόρο! Και οι πατούσες μου βρωμάνε σκόρδο! ... Αφου ήρθα σπίτι , και απο την σκορδίλα, ξυπνήσαν τα ψάρια μου!

α! μην ξεχάσω το καλό κρασάκι απο το χωριό, καθώς και τα θεσπέσια κοψίδια, ψημένα στο τζάκι.

Ειδα το thread για το σκόρδο, και δεν μπορούσα να μην μοιραστώ την εμπειρία μου απο το τζατζίκι του φίλου του Ανάργυρου.

Μπορείτε να συνεχίσετε για τους δίσκους σας.

Ευχαριστώ. <_<

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...