AquaBoy 0 #1 November 30, 2006 Δειτε το βιντεακι ειναι καταπληκτικο παιδια. Κοιταξτε πως χαιδευεται πανω στο χερι του τυπα!! Share this post Link to post Share on other sites
pan 0 #2 November 30, 2006 Κατι λαθος εχει γινει ή το λινκ δεν το εχεις γραψει σωστα ή εγω κανω κατι λαθος Share this post Link to post Share on other sites
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 12 #3 November 30, 2006 Είναι καταπληκτικά όλα τα βιντεάκια. Τα έχω ξαναδεί στο site του. Από τη συγκεκριμένη γέννα αναφέρει ότι επέζησαν μόνο δύο μωρά. Επίσης έχει ένα εντυπωσιακό βιοτοπικό ενυδρείο με τουλάχιστον πέντε άγριους Red alenqer. Share this post Link to post Share on other sites
Guest chmatz #4 November 30, 2006 Οντως καταπληκτικο video. Ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα των δισκων αυτη η εξοικείωση ή προκειται για 'θεμα'...? Share this post Link to post Share on other sites
stratos 0 #5 November 30, 2006 Api8ano to video ki auti h exikiosi me kateplixe. Share this post Link to post Share on other sites
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 12 #6 December 1, 2006 Οντως καταπληκτικο video. Ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα των δισκων αυτη η εξοικείωση ή προκειται για 'θεμα'...? Οι δίσκοι αναγνωρίζουν το αφεντικό τους. Ιδιαίτερα κατά την περίοδο αναπαραγωγής ή όταν μεγαλώνουν μικρά, αποβάλουν κάθε ίχνος φοβίας. Share this post Link to post Share on other sites
ioannis1 0 #7 December 1, 2006 Μπραβο!! Πολυ καλο το βιντεακι. Share this post Link to post Share on other sites
sotos 0 #8 December 3, 2006 Είναι καταπληκτικά όλα τα βιντεάκια. Τα έχω ξαναδεί στο site του. Από τη συγκεκριμένη γέννα αναφέρει ότι επέζησαν μόνο δύο μωρά. Επίσης έχει ένα εντυπωσιακό βιοτοπικό ενυδρείο με τουλάχιστον πέντε άγριους Red alenqer. σου ειναι ευκολο να μου πεις το site του να το δω! Share this post Link to post Share on other sites
poelicia 0 #10 December 3, 2006 απίθανοι δίσκοι..υπάρχει λόγος που έχει το ενυδρείο εντελώς άδειο? φαντάζομαι πως θα είναι η γεννήστρα του.. Share this post Link to post Share on other sites
AquaBoy 0 #11 December 5, 2006 φαντάζομαι πως θα είναι η γεννήστρα του..[/b] Share this post Link to post Share on other sites