Jump to content

Τιγρακια Ανεβαινουν Στην Επιφανεια


Recommended Posts

οπως λεω και παραπανω εχω ενα 25αρι ενυδρειο το οποιο το παραφορτοσει και εχω βαλει 4 τιγρακια 1 gourami,1 paradise!!!λοιπον μετα απο ολα αυτα ερχομαι στο θεμα μου το οποιο ειναι οτι συνηθωσ μετα το φαγητο τους συνηθως τα 2 φαινονται σαν να μην μπορουν να ελενξουν το βαρο τους και ανεβαινουν προς την επιφανεια!!!τι να κανω????α και πριν λιγες μερες ειχα ακομη ενα τιγρακι το οποιο εκανε ακριβως τα ιδια και μετα απο λιγες μερες ψοφησε!!τεστ νερου και τα λοιπα μου εχει πει ο πετσοπας οτιδεν χρειαζεται να κανω στα συγκεκριμενα ειδη!!

Link to comment
Share on other sites

οπως λεω και παραπανω εχω ενα 25αρι ενυδρειο το οποιο το παραφορτοσει και εχω βαλει 4 τιγρακια 1 gourami,1 paradise!!!
Φίλε Νικόλα εχεις ηδη δώσει από μόνος σου την απάντηση στο προβλημά σου.
λοιπον μετα απο ολα αυτα ερχομαι στο θεμα μου το οποιο ειναι οτι συνηθωσ μετα το φαγητο τους συνηθως τα 2 φαινονται σαν να μην μπορουν να ελενξουν το βαρο τους και ανεβαινουν προς την επιφανεια!!!τι να κανω

Σε 25 λίτρα ενυδρείο μόνο ένας μονομάχος με την προυπόθεση οτι το ενυδρείο σου είναι στρωμένο

και πριν λιγες μερες ειχα ακομη ενα τιγρακι το οποιο εκανε ακριβως τα ιδια και μετα απο λιγες μερες ψοφησε!!τεστ νερου και τα λοιπα μου εχει πει ο πετσοπας οτιδεν χρειαζεται να κανω στα συγκεκριμενα ειδη!!

Δώσε τα ψαράκια σου πίσω στο petshop γιατί σε λίγο θα ψοφήσουν και τα υπόλοιπα και εαν σου είπε ο μαγαζάτορας οτι δεν χρειάζεσαι τεστ για τα συγκεκριμένα ψάρια άλλαξε petshop. Δεν ξέρω γιατί αλλά αρχίζω μα πιστεύω πως το ενυδρείο σου δεν θα είναι και στρωμένο. Πόσο καιρό το έχεις?

Link to comment
Share on other sites

το εχω 4-5 μηνες!!!αλλα γι΄αυτο που λες να δωσω τα ψαρακια πισω στο πετ δεν νομιζω γιατι στην ουσια θα του χαρισω"λεφτα"γι αυτον!!!οποτε καποια αλλη λυση!!!

Link to comment
Share on other sites

Ή άλλη λύση είναι να ανταλλάξεις τα ψαράκια με κάποιο μονομάχο γαριδούλες,κάποια φυτάκια η κάποια ρίζα. Σου το λέω αυτό γιατί πολύ σύντομα θα έχουν σημαντικό πρόβλημα. Αν είχες κανει τεστ θα το καταλάβαινες από τα αποτελέσματα.

Link to comment
Share on other sites

καταρχήν έχεις φίλτρό? αν έχεις φίλτρο μήπως σου έχει πει ο πετσοπάς να το ξεπλένεις καλά? μήπως όταν κάνεις αλλαγές νερού ξεπλένεις το ενυδρείο με σαπουνάδα διότι έτσι σου έχει πεί ο πετσοπάς? σου λέω τρελά πράγματα γιατί μας λές τρελά πράγματα......... :nuke:

Link to comment
Share on other sites

Βαλε μια αγγελια οτι ανταλλαζεις τα ψαρακια σου με γαριδες ή καποιο μονομαχο και σιγουρα θα βρεθει καποιος να σε βοηθησει.Ειδικα αν εξηγησεις και τον λογο.Θα το χαρεις πιο πολυ το ενυδρειο σου,πιστεψε με.

Δυστηχως αλλο ενα παραδειγμα κακου "επαγγελματια" που λεει οτι εχει petshop.

Εδω μεσα υπαρχουν πολλα θεματα και για τον εξοπλισμο που χρειαζεται και για τις μετρησεις που πρεπει να υπαρχουν και για το στρωσιμο του ενυδρειου.

Διαβασμα και υπομονη και ολα θα πανε καλα.

Link to comment
Share on other sites

Αλλαγή νερου , αλλαγη νερου , αλλαγη νερου .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...