Jump to content
Sign in to follow this  
Psarwmenos

Τι Κάνουμε Μετά Τον Θάνατο Ενος Ψαριού ?

Recommended Posts

Γειά σας, δυστυχώς ο μονομάχος μου δεν τα κατάφερε κ πριν απο λίγη ωρα πεθανε. Το ερώτημα μου είναι σε τι ενέργειες πρέπει να προβώ ώστε να μην "κολλήσει" το μελλοντικό μου κατοικίδιο?

Έχω ήδη στρωμμένο ένα δωδεκάρι ενυδρείο με θερμοστάτη και φίλτρο και δεν ξέρω εαν είναι ασφαλές να βάλω σύντομα κάποιον μονομάχο πάλι μέσα για να μην χρειαστεί η διαδικασία στρωσιματος απτην αρχή.

Σε περίπτωση που βοηθάει να αναφέρω οτι ο μονομάχος απότι δείχνουν τα συμπτώματα πέθανε απο swim bladder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κανε μετρησεις, κανε μια αλλαγη νερου και μετα βαλε το νεο σου ψαρι.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κανε μετρησεις, κανε μια αλλαγη νερου και μετα βαλε το νεο σου ψαρι.

Ακριβώς αυτό, αλλά περίμενε λίγες μέρες πριν βάλεις το καινούργιο σου ψαράκι.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ακριβώς αυτό, αλλά περίμενε λίγες μέρες πριν βάλεις το καινούργιο σου ψαράκι.

Βέβαια θα πρέπει να ταΐζεται και η βιολογία του φίλτρου...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Άρα να περιμένω λίγες ημέρες και να ρίχνω μια μικρή ποσότητα τροφής καθημερινά ?

Πιο πολύ ανησυχούσα μήπως υπάρχει κάποιο βακτήριο το οποίο θα μόλυνε και τον επόμενο κάτοικο του ενυδρείου αλλά απ΄τι κατάλαβα δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ακριβώς για αυτό το λόγο λέω να περιμένεις λίγο. Αν υπάρχει κάποιο βακτήριο που χρησιμοποιεί το ψάρι ως ξενιστή να μην μπορεί να βρει 'στέγη' . Κανε βέβαια κ μια μεγάλη αλλαγή νερού.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×