Jump to content

θολα ματια σε δισκο


Dr. MANOS

Recommended Posts

καλησπερα σας, εχω φοβηθει με τα θολα ματια ενος δισκου κου και θελω την πολυτιμη βοηθεια σας...

εχω ενα ζευγαρι σε 120 l ... μετα την τελευταια γεννα τους (εβγαλαν μικρα και τα χασαν) εχουν αλλαξει τελειως συμπεριφορα... ο αρσενικος δηλαδη απεχει απο την κατασταση και ο θηλυκος μια του κανει επιθεση και μια κινησεις ζευγαρωματος... ο αρσενικος ειναι και αυτος που εχει τα θολα ματια , φαινεται οτι δεν ειναι καλα αλλα δεν ξερω αν αντιμετωπιζει αρρωστια ή ειναι απο τα χτυπηματα του θυληκου... (εχω δει τον θυληκο να επιτθεται στα ματια... τι να κανω? ολο αυτο συμβαινει εδω και 7 μερες

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα , φιλε Θοδωρη δεν βλεπω πριξιμο στα ματια, οσο για την φωτο ειναι δυσκολο να φανει... πολυ φοβαμαι οτι ειναι απο τις επιθεσεις της θυληκιας... εχεις ακουσει κατι παρομοιο ή εχεις προσωπικη εμπειρια?

Link to comment
Share on other sites

Διάβασε αυτό το άρθρο. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=2601

Σελίδα 11.

Τα συμπτώματα της ασθένειας είναι κοινά και σε πολλές άλλες ασθένειες (μύκητες των ματιών, καταρράκτης προερχόμενος από μόλυνση με σκουλήκια Proalaria) και σε προβλήματα που έχουν να κάνουν με κακές συνθήκες στο νερό. Εάν τα μάτια των άρρωστων ψαριών είναι πρησμένα μπορεί να σημαίνει κάλλιστα πως υποβόσκουν και άλλες ασθένειες. (Από Άρθρο του Γιώργου Ι. Ρεκλού)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...