Jump to content

Βοηθεια Για Κλαδεμα Φυτου (Hygrophilia Difformis)


Recommended Posts

γεια σε ολους και χρονια πολλα..(καλα χριστουγεννα)θα ηθελα την βοηθεια σας με το φυτο hygrophilia difformis.. το ενυδρειο ειναι 100 λιτρα το φυτο εχει ψηλωσει πολυ και θελω να το κλαδεψω.Μπορω τα κλαδεματα που θα γινουν να τα ξανα φυτεψω? και πως να τα κλαδεψω? επισης εχει γεμισει ριζες σε ολο τον κορμο γιατι συμβαινει αυτο?. ευχαριστω...

Link to comment
Share on other sites

Κόβεις σε όποιο ύψος σου αρέσει και το κομμάτι που κλάδεψες το ξαναφυτεύεις δίπλα. Ετσι σιγά-σιγα θα δημιουργήσεις μια μικρή συστάδα.

Οι ρίζες που έχει βγάλει σε όλο τον κορμό δείχνουν οτι το φυτό ψάχνει για θρεπτικά στοιχεία. Αν δεν έχεις υπόστρωμα καμία ταμπλέτα λίπασματος θα το βοηθούσε.

Link to comment
Share on other sites

εχω το υγρο λιπασμα (flourish) της seachem. βαζω μισο καπακι μια φορα την εβδομαδα,αρκει η δοση του υγρου? τι ταμπλετες να παρω? ευχαριστω...

Link to comment
Share on other sites

Ταμπλέτες λιπάσματος που τοποθετούνται στο χώμα του ενυδρείου και κάτω από τις ρίζες των φυτών. Ετσι τα φυτά λαμβάνουν τα πολύτιμα συστατικά απ`ευθείας από τις ρίζες τους. Τώρα εταιρεία δεν χρειάζεται να σου γράψω μιας και λίγο πολυ κάνουν την ίδια δουλειά. :)

Εαν έχεις τσιμπίδα τοποθέτησετες κατω από τη ρίζα με τη βοηθειά της

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...