Jump to content

Φυτα Για Το Ενυδρειο Μου


mister13

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους και καλη χρονια.θα ηθελα τις προτασεις σας για το τι ειδους φυτα να βαλω.εχω ενα 60αρι με μολυ νεον και ενα γκουραμι.εχω μια ανουμπια μικρη πανω στον κορμο που εχω και μια μεγαλη φυτεμενη,και επισης λιγο κερατοφυλο.εχω υποστρωμα της sera το floordeppot και χαλικι.τι αλλα φυτα θα μπορουσα να βαλω για να ''γεμιση''λιγο το ενυδρειο μου?ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Την ανούμπια που έχεις φυτέψει είναι προτιμότερο να την βγάλεις και να την δέσεις και αυτή στο ξύλο η σε καμία πέτρα γιατί είναι πολύ πιθανό να σου σαπίσει. Μπορείς να προσθέσεις διάφορα είδη echinodorous,microsorum pteropus, moss, egeria densa που είναι φυτά χαμηλών απαιτήσεων.

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω παιδια.co2 δεν εχω καθολου και σκεφτομαι να παρω serra start για αρχη.φωτισμος υπαρχει απο τις δυο λαμπεςπου ειχε πανω το 60αρι μια ασπρη και μια μπλε.αυτο το 60αρι τρεχει απο τον μαιο.

Link to comment
Share on other sites

Καλη χρονια φιλε!

Η μπλε η λαμπα δεν κανει και θα πρεπει να την αλλαξεις γιατι θα εχεις προβλημα με αλγες.

Link to comment
Share on other sites

εχεις να μου προτινεις κατι για να βαλω και να βγαλω την μπλε? το ενυδρειο ειναι ενα 60αρι της heilea και οι λαμπες ειναι στο καπακι.τι χρωμα λαμπας προτινεις φιλε?την ασπρη να την κρατησω ή να αλλαχτει και αυτη?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...