Jump to content

Μπράβο για την αναδιοργάνωση


Recommended Posts

Κάποιοι φανατικοί σε συγκεκριμένες κατηγορίες θα το εκτιμήσουν ιδιαιίτερα...

Καλή συνέχεια.

Link to comment
Share on other sites

πράγματι πολύ καλή η αναβάθμιση-αναδιάταξη .. αισθάνομαι πιο άνετα τώρα.. γεμίζει η οθόνη θαλασσινές κατηγορίες… :welcome: .

.. καλή συνέχεια.. :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Σκοπός είναι συνεχώς να βελτιωνόμαστε σε όλα τα επίπεδα. Πέρα από τις νέες κατηγορίες πιστεύω η ένωση κάποιων κατηγοριών που ήταν διάσπαρτες κατά κάποιων τρόπο μαζί με το γλυκό νερό να μας προσφέρει μεγαλύτερη άνεση για καλύτερο σερφάρισμα. :thumbup:

Ευχαριστούμε όλους εσάς που με τις υποδείξεις σας και τις προτάσεις σας βοηθάτε στην καλυτέρευση του Θαλασσινού κομματιού του AZ… :thumbup::welcome:

Link to comment
Share on other sites

Μετά από αρκετό καιρό λειτουργίας και πάντα ακούγοντας τις γνώμες και απόψεις όλων προχωρήσαμε σαν ομάδα σε αυτές τις αλλαγές στις κατηγορίες του Θαλασσινού. Σύντομα έρχονται και εκείνες του γλυκού.

Link to comment
Share on other sites

Ήταν μια αναγκαία εξέλιξη, η οποία επιβλήθηκε στην πράξη.

Νομίζω τώρα, ότι το forum μας δεν θα είναι κάπως κουραστικό, για τους αμιγώς θαλασσινούς ή γλυκούς αντίστοιχα.

Κατά τη χρήση και σύμφωνα με τις υποδείξεις των χρηστών, αν προκύψουν ανάγκες θα γίνουν περισσότερες αναβαθμίσεις, προσθήκες, με σκοπό πάντα την βελτίωση και ευχρηστία της κατηγορίας μας.

Καλή περιήγηση

Link to comment
Share on other sites

H αλλαγες αυτες εγιναν στο κλιμα της συνεχους βελτιωσης που υπαρχει στο aquazone, με σκοπο την καλυτερη και ποιο ολοκληρωμενη πληροφορηση. Κατι που με την παρουσια ολων των κατηγοριων πετυχαινουμε. Καθοριστικο ρολο επαιξαν οι προτασεις των μελων μας και η αναγκη για συνεχη εξελιξη που υπαρχει σε καθε τι που θελεις να βελτιωσης προς το καλυτερο. Στο δρομο ειναι και αλλες βελτιωσεις που θα βελτιωσουν το surfing ακομα περισοτερο το χωρο αυτο! :welcome:

Link to comment
Share on other sites

Επειδη ελειπα εκτος Ελλαδος της εβδομαδα που μας περασε ας γραψω τωρα για την συγκεκριμενη αναδιοργανωση που την δουλευαμε αρκετο καιρο!

Μετα απο συζητησεις με αρκετα μελη και λατρεις του θαλασσινου ενυδρειου αποφασισαμε να "μαζεψουμε" λιγο τις σκορπιες κατηγοριες ωστε να ειναι πιο ευκολα προσβασιμες για ολους...κατι αναλογο θα γινει και με τις κατηγοριες του γλυκου νερου... Οπως μπορειτε να δειτε προστεθηκαν και νεες κατηγοριες (παρουσιασεις ενυδρειων, συγκεκριμενες κατηγοριες fraging θαλασσινου κτλ) χωρις να επιβαρυνθει το forum...

Απο εδω και περα ομως χρειαζομαστε τις προτασεις σας για να κανουμε ακομα πιο ευκολη και ευχαριστη την εμπειρια σας εδω :welcome:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...