Jump to content

Καλησπέρα Και Βοήθεια...


sCam

Recommended Posts

Καλήσπέρα και καλώς σας βρήκα... Αρχάρειος και νέος στο φόρουμ και στο χόμπυ του ενυδρείου... Πριν από ένα μήνα μου έκαναν δώρο ένα ενυδρείο της Aquel χωρητικότητας 54l μαζί με εσωτερικό φίλτρο πάλι της ίδιας εταιρίας με απόδοση 320l/h και θερμοστάτη comfort zone 75w...Το ενύδρείο περιείχε και περιέχει υπόστρωμα από χαλίκι λευκό , 3 ανούβιες και 4 Hygrophila difformis..Μαζί με όλα αυτά είχε μέσα και 2 χρυσόψαρα τα οποία απέβιωσαν χτες και μετά από ψαξιμο στο νετ μάλλον έκανα κάτι απάνθρωπο γιατί δεν γνώριζα ούτε από στρώσιμο ούτε από τεστ ούτε από τίποτα.. Μόνο αλλαγές νερού έκανα μια φορά την βδομάδα ενα 30% και πρόσθετα αντι χλώριο...Τι μπορώ να κάνω τώρα σε αυτή την φάση που βρίσκομαι ώστε να μπορέσω να ξανα βαλω ψαράκι μέσα ..Δεν θέλω να το παρατήσω..

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι θα πρέπει να ξεκινήσεις με το στρώσιμο

http://www.aquazone....showtopic=18301

http://www.aquazone....showtopic=13569

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=41074&hl=

Ταυτόχρονα, μπορείς να διερευνάς τι είδους ψάρια θέλεις να βάλεις μέσα (εκτός από χρυσόψαρα που (α) δεν χωράνε στο ενυδρείο αυτό παραπάνω από 1-2 και (β) δεν κάνουν καλή παρέα με ζωντανά φυτά)

Link to comment
Share on other sites

Αντρέα καλημέρα και σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση ... Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορώ να ξεκινήσω το στρώσιμο και αν θα είναι αποτελεσματικό με τα βακτηρια του εμπορίου?Π.χ Bacterlife έχει ο πετ σοπάς μου και με μετρήσεις.. Και κάτι άλλο εδώ και 1 μήνα που στο ενυδρείο ζούσαν ψάρια δεν θα έχουν σχηματιστεί οργανισμοί??

Link to comment
Share on other sites

Και σκέφτομαι να βάλω έναν μονομάχο μετά την ολοκλήρωση του στρωσίματος .Πιστεύω θα είναι πολύ άνετος με τα λίτρα..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...