Jump to content

ειναι φυσιολογικο;;;;;


Recommended Posts

πριν μια εβδομαδα φυτεψα φυτα!!παρατηρησα οτι τα πλατυ μου,ετρωγαν καποια φυλλαρακια....σημερα μπαινω σπιτι και τι να δω;ειχαν φαει ολοκληρο το φυτο....μονο αυτο εμεινε(το φυτο ειναι hygrophila corymbosa "angustifolia").....πως εγινε αυτο;μονο η ριζα εμεινε και φανταστειτε οτι τα ειχα ταισει κι ολας..

post-1581-1165952241_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

δεν φαινεται και τοσο καθαρα..θα το ξαναβγαλω και θα το ανεβασω....εχουν βγαλει και τη ριζα..μπορω να την ξαναφυτεψω πιο βαθια η θα χαλασει το φυτο αν τη μετακινησω;

Link to comment
Share on other sites

Γειτονακι Γεια σου και παλι..

Με τα φυτα αυτο γινεται μερικες φορες..εως πολλες φορες! Το ιδιο εχω παθει και εγω και συνεχιζω να παθαινω.. απλα προσπαθησε να βαζεις φυτα με σκληρα φυλλα π.χ. anubia εχει πολλα διαφορετικα φυτα αυτη η οικογενεια και σιγουρα θα βρεις καποια που να σου αρεσουν, βεβαια εμενα τα φαγανε και αυτα :thumbup: αλλα δεν παραιτουμαι απο την προσπαθεια, αν θες μειωσε λιγο την τροφη που τους δινεις το πρωι και ταιζε τα ακομα μια φορα το απογευματακι ετσι ωστε να ειναι ποιο χορτατα και να μην τρωνε τα φυτα σου! εμενα αυτο επιασε!

Οσο για την ριζα που σου εμεινε αν μεινει σωστα φυτεμενη και χωρις να τρωγετε συνεχεια θα σου ξαναβγαλει φυλλα μετα απο λιγο καιρο..αν δεν σαπισει! :thumbup:

Πειραματισου και καλη τυχη.. :welcome:

Link to comment
Share on other sites

Προσεκτικά μπορείς να κάνεις την αλλαγή!

Είναι σίγουρο ότι το έφαγαν τα ψάρια;

Μπορείς να βάλεις μια καθαρή φωτογραφία;

Link to comment
Share on other sites

Ειχα και εγω παρομοια εμπειρια με hygrophylla polysperma.Το φυτεψα και σε λιγες ωρες ειχε μεινει μονο το κοτσανι!!!Λογω ομως της γρηγορης αναπτυξης του, εδραιωθηκε και δεν το προλαβαινω να το κλαδευω!!!Δεν εκανα τιποτα, προτεινω να το ξαναφυτεψεις και βλεπεις στην πορεια. :welcome:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...