Jump to content

Κοστος Ενυδρειου


Recommended Posts

Γεια σας παιδια ,ηθελα να με διαφωτησετε σχετικα με μια προσφορα που ειχα απο ενα πετ σοπ,

η προσφορα ειναι η εξης .juwel rio 300 κομπλε, με τη βαση ,το εσωτερικο φιλτρο και τον θερμοστρατη ,η τιμη ειναι 430 ευρω .

Πως σας φαινεται η τιμη???

Ρωταω γιατι και εγω τοσο καιρο μαζευω λεφτα ,δεν μου περισευουν για να με πιασουν κοτσο!!! :bigemo_harabe_net-88:

ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα ,,,,αν θελεις την αποψη μου,,η οποια ειναι προσωπικη κ εντελως φιλικα,,,θα σου προτεινα να παρεις ενυδρειο απο καποιο μελος που καθημερινα πουλανε σε εξευτελιστικες τιμες,,,,αν παλι δεν βρεις,,,η δευτερη επιλογη μου ειναι να πας σε ενα μαγαζι ,τα οποια υπαρχουν κ στο φορουμ και να κατασκευασεις ενα,,,θα σου ρθει πιο φθηνα,,,,

νομιζω η τιμη για το συγκεκριμενο ενυδρειο καλη ειναι,,,ομως μπορεις να βρεις και φθηνοτερα,,,,,καλη συνεχεια,,,,

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση

,τα 2 προηγουμενα ενυδρεια μου μεσα απο το forum τα απεκτησα ,τωρα μετα απο καιρο, αφου καταφερα μα μαζεψω ενα ποσο ειπα να αποκτησω ενα καινουργιο ενυδρειο που θα το ξεκινησω εγω απο την αρχη...ηταν ο στοχος μου αυτος!Οσο για να φτιαξω ενα απο την αρχη ειναι αρκετα δυσκολο μιας και τωρα δουλευω 10 ωρες την ημερα :bigemo_harabe_net-86:

Για αυτο ειπα να κατατοπιστω στο juwel μιας και πολλοι λενε οτι ειναι 'εγγυηση' γιαυτο ρωταω την γνωμη σας σχετικα με τα λεφτα...αν εχετε καποια αλλη εταιρια να προτεινετε δεκτη!!!

Link to comment
Share on other sites

ριξε μια ματια κ στα πετσιτυ για anubias..............βεβαια δεν εχουν φιλτρο εσωτερικο αλλα κ παλι μ αυτα τα λεφτα παιρνεις κ μεγαλυτερο ενυδρειο(κινεζικο μεν) κ 1 καλο εξωτερικο φιλτρο..

εξαρταται κι απο το set up..............τι θες να ο κανεις

σε μενα πχ το εσωτερικο μονο χωρο θα πιανει μιας κ που θα ναι δισκαδικο

παντως κ τα juwel εγγυηση κ η τιμη πολυ καλη

Link to comment
Share on other sites

Το σκεφτομουνα για τα ανουμπιας αλλα φοβαμαι για το αν θα ειναι αξιοπιστα, δεξια και αριστερα που ρωταγα για τα συγκεκριμενα ενυδρεια ο ενας μου ελεγε οτι ανοιγουνε ,ο αλλος οτι ειναι κινεζικα και εχουν μονο ενα χρονο εγγυηση....και ετσι τα εβγαλα απο το μυαλο μου αν και ειναι πολυ ομορφα και οικονομικα....βεβαια και τα juwel 2 χρονια εχουν εγγυηση απο οτι ξερω......

εσυ εχεις προσωπικη εμπειρια απο τα ανουμπιας και εισαι ευχαριστημενος???η τιμη του juwel που βρικα σου φεναιται χαμηλη ή ψηλη??

Link to comment
Share on other sites

Τα ενυδρεία anubia (σου μιλάω από προσωπική εμπειρία) είναι μια πολύ καλή επιλογή και σε πολύ καλή τιμή. Υπάρχει ένα μικρό θεματάκι με τα πλαστικά τους, αλλά με τα περισσότερα ενυδρεία συμβαίνει αυτό. Τώρα εαν προσανατολίζεσαι να ασχοληθείς με φυτεμένο ενυδρείο (φουλ φυτεμένο) πρέπει να κοιτάξεις και το θέμα φωτισμού γιατί τα συνήθη ενυδρεία του εμπορίου είναι ανεπαρκή. :)

Link to comment
Share on other sites

η τιμή είναι πολύ καλή, μπορείς να μου στείλεις με πμ το κατάστημα?

Link to comment
Share on other sites

Είναι τσάμπα!!! Juwel εγγύηση! rio 300 εκπληκτηκο ενυδρειο!!

Παρτο γιατί το παίρνω εγώ!

Θέλω και εγώ μήνυμα με το κατάστημα!

Link to comment
Share on other sites

Και γω νομίζω πως είναι καλή τιμή.

Όσο για το ενυδρείο, το έχω και γω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Και μάλιστα θέλω να το πουλήσω γι ανα πάρω μαγελύτερο, οι δίσκοι βλέπεις θέλουν λίτρα, και θα πάρω πάλι Juwel αλλά μεγαλύτερο.

Όσο για το εσωτερικό που λέει ο Σάκης (buelligan75) πιστεύω πως είναι πολύ βολικό που το έχει, και αν δεν σε βολεύει μπορείς να το βγάλεις πολύ εύκολα.

Εγώ το χρησιμοποιώ σαν προφίλτρο του ενός εξωτερικού μου για να μην επιβαρύνεται με ακαθαρσίες η βιολογία και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Και τα φωτιστικά του είναι πολύ καλά, και αν θέλεις κάτι περισσότερο μπορείς να πάρεις και δεύτερο σετ αργότερα αν δεν βάλεις κάποιο άλλο κρεμαστό.

Για μένα κορυφαία επιλογή.

Link to comment
Share on other sites

συμφωνω κ με τους σωτηρη κ κωσταντινο απο πανω.................κ εχω κ juwel αλλα ηθελα μεγαλυτερο απο το 450αρι που βγαζει .................οποτε κινεζος(anubias-elite).

τα ενυδρεια δεν ανοιγουν ευκολα.............οσο για την εγγυηση 2 χρονια οσο κ στον γερμανο!!!

οσο για φωτισμο κ φιλτρανση επιλεγεις!!!!!!!!!!!!

δεν μας ειπες τι set up θα κανεις???

Link to comment
Share on other sites

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!Ελειπα το Σ/Κ και δεν μπορουσα να σας απαντησω...Παιδια οσοι με ρωτατε για το μαγαζι, δεν εχω προβλημα να σας πω πιο ειναι αλλα αυτη η τιμη που μου εκαναν ηταν ουσιαστικα μια προσφορα που μου εγινε λογω μιας παρεξηγησης με μια παραγγελεια .Δεν ειναι η στανταρ τιμη του.Οποιος συνεχιζει να θελει να το μαθει να μου στειλει πμ.

Το ενυδρειο το περιμενω να μου το φερουν αυτη την εβδομαδα ,οσο για το set up ακομη δεν εχω καταληξει θελω να το σκεφτω καλα και να μην μην βιαστω γιατι την εχω πατησει στο παρελθον....ευχαριστω και παλι για την βοηθεια!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...