Jump to content

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ


Recommended Posts

Γεια σας και παλι εχω δυο ψαρια τυπου ΚΟΙ ομως το ενα κάθετε σε μια γωνιά κατω μόνο του όμως τρωει και παίζει κανονικά το πρόβλημα εμφανίζετε οταν ανάβω την λάμπα δηλαδή βραδινές ώρες. εκτός όμως απο αυτό σήμερα που το παρατηρούσα εχω την εντύπωση οτι στο πάνω πτερύγιο σαν να έχει μια πρασυνοδιαφανη γραμμή τι μπορεί να συμβενει?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

τη λαμπα πρεπει να την αναβεις οχι βραδυ αλλα πρωι απο τις 7 εως τις 7 και 30 το απογευμα.τωρα αυτη η πρασινη λοριδα πρεπει να ειναι καποιο παρασιτο.

Link to comment
Share on other sites

Γειά σας. Εγώ είμαι από την Κύπρο και νέο μέλος του club. Τώρα απλά για τα coi, εκτός του ότι είναι ψάρια κρύων νερών, το μέγεθος των ενηλίκων καθιστούν αδύνατη την επιβίωση τους σε μικρά ή ακόμα και σε μεγάλα ενηδρεία. Τα coi δεν είναι χρυσόψαρα αλλά κοντινοί συγγενείς. Το μέγεθος τους μπορεί κάλλιστα να ξεπεράσει τα 70εκατοστά του μέτρου σε σωστές συνθήκες. Κανονικά είναι ψάρια του΄"έξω" μπορώ να πώ. μπορούν να αντέξουν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Είναι ψάρια την λυμνούλας ψάξτε στο διαδίκτιο στην λέξη κλειδί pond fish.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...