Jump to content

Συντηρησεις Και Εγκαταστασεις !!


Zacharopoulos

Recommended Posts

Με χαρα σας ανακοινωνουμε οτι απο σημερα το Fish & Pet Planet αναλαμβανει να σας προμηθευσει και/ή να εγκαταστησει τον εξοπλισμο σας σε καινουριο (στησιμο) ή παλιο ενυδρειο. Επισης αναλαμβανουμε και την συντηρηση του ανα τακτα χρονικα διαστηματα (κατοπιν συννενοησης). Ολα αυτα και παλι με την υπογραφη του Βασιλη Ζαχαροπουλου.

Αναλυτικα.

Μπορουμε να σας προμηθευσουμε και να εγκαταστησουμε για εσας τα καλυτερα προιοντα της αγορας απο εταιρειες με τις οποιες συνεργαζομαστε (μπορειτε να τις βρειτε στο αντιστοιχο θεμα http://www.aquazone....showtopic=74944) ή απλα να εγκαταστησουμε τον εξοπλισμο που ηδη εχετε προμηθευτει.

Επισης αναλαμβανουμε την συντηρηση του ενυδρειου ή των ενυδρειων σας , και παλι παρεχοντας την δυνατοτητα να προμηθευτειτε τα υλικα απο εμας ή απο οπου αλλου θελετε. Μεσα στην εννοια "συντηρηση" περιλαμβανονται τα παντα , απο ενα απλο καθαρισμα του ενυδρειου (τζαμια και χαλικι-αμμος) μεχρι πληρη συντηρηση που περιλαμβανει φιλτρα ή Sump , αλλαγες νερου , Skimmer Για τα θαλασσινα ενυδρεια και οτι αλλο χρειαστει , ακομα και επιλογη του Livestock και βεβαια συμβουλες ανα πασα ωρα και στιγμη και προτασεις. Παντα ειμαστε σε διαρκη επικοινωνια με τους πελατες μας.

Για οποιαδηποτε απορια μην διστασετε να επικοινωνησετε μαζι μας.

Με εκτιμηση

Κωστας Ζαχαροπουλος

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...