Jump to content

Διαδικασια Προπαραγγελιας !!


Zacharopoulos

Recommended Posts

ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΨΑΡΙΩΝ –ΑΣΠΟΝΔΥΛΩΝ –ΚΟΡΑΛΛΙΩΝ – ΑΝΕΜΩΝΩΝ

Τι ειναι , πως δουλευει , γιατι το επιλεξαμε σαν τροπο συναλλαγης , εγγυησεις και τροπος διεξαγωγης??

Επειδη ειμαστε σιγουροι οτι σας δημιουργηθηκαν μερικες (αν οχι ολες) απο τις παραπανω αποριες σας εξηγουμε.

Τα ειδη θαλασσινων οργανισμων που υπαρχουν στο οικοσυστημα και ο καθενας μας μπορει να φιλοξενησει στο μικρο δικο του , ειναι παρα πολλα , και οι προτιμησεις ακομα περισσοτερες. Ετσι δεν ειναι ευκολο για κανενα καταστημα οσο μεγαλο ή οργανωμενο κι αν ειναι να φιλοξενησει ολα αυτα τα ειδη και αντιστοιχα να καλυψει ολες τις αναγκες της αγορας.

Ετσι εμεις βρηκαμε εναν τροπο που διευκολυνει και εμας και αντιστοιχα εσας , παρεχοντας την δυνατοτητα να αποκτησετε το αγαπημενο σας ειδος , χωρις να εχετε καποιο ρισκο , λαμβανωντας πολυ καλυτερη τιμη και βεβαια παιρνοντας τις απαραιτητες εγγυησεις.

Ο τροπος αυτος ειναι η προπαραγγελια.

Στην διαδικασια της προπαραγγελιας ο ενδιαφερόμενος επιλεγει μεσα απο το αρκετα μεγαλο Stock List μας το ειδος/ειδη που θα ηθελε να δει στο ενυδρειο του.

Οι τιμες μας θα ειναι απλα ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ (σε λιγες μερες θα δειτε και το πρωτο Stock List μας για του λογου το αληθες) , αφου ως συνηθιζεται στις προπαραγγελιες οι τιμες ειναι πιο χαμηλες απο οτι στο LiveStock μας για ευλογους λογους.

Στο Stock List θα παρεχεται ο κωδικος , το Λατινικο-Επιστημονικο Ονομα (Scientific Name) , το Κοινο Ονομα (Common Name) , και ισως η τιμη κατα μεγεθος (Adult-Juvenile , Male-Female , Small , Medium , Large , Extra Large) αλλιως μεσω του e-mail επικοινωνιας θα μαθενεται τις τιμες.

Αφου επιλεξει τα ειδη που τον ενδιαφερουν θα μας ενημερωνει μεσω e-mail (και οχι PM , ωστε να μην γινει πανικος στο Inbox του forum) στο preorder@fish-petplanet.com . Στο e-mail θα πρεπει απαραιτητα να υπαρχουν ολα τα στοιχεια του ενδιαφερομενου (Ονοματεπωνυμο , Διευθυνση Κατοικιας , Στοιχεια Επικοινωνιας , Username απο το Aquazone) , ωστε να ανοιχτει η αντιστοιχη καρτελα πελατη μιας και οι παραγγελιες θα βγαινουν αυτοματα μεσω προγραμματος διαχειρισης. Με αυτον τον τροπο θα μπορεσουμε να κρατησουμε και σειρα προτεραιοτητας (θα εξηγησουμε παρακατω). Επισης στο e-mail θα υπαρχουν και τα ειδη που τον ενδιαφερουν.

Μετα απο επικοινωνια μαζι μας για την οποια εμεις ειμαστε υπευθυνοι , και αφου καταληξουμε σε συμφωνια σχετικα με το συνολικο κοστος,ο ενδιαφερομενος υποχρεουται να καταβαλει ως προκαταβολη το 50% του συνολικου ποσου ( χωρις τα μεταφορικα σε περιπτωσεις παραδοσης εκτος Αττικης) με μετρητα , πιστωτικη καρτα ή με καταθεση σε καποιον λογαριασμο μας.

Στο αντιστοιχο Θεμα που θα ανοιγει στο Aquazone θα ενημερωνεστε με την ημερομηνια που θα καταχωρηθει η παραγγελια απο εμας προς τον προμηθευτη. 2-3 μερες πριν την παραγγελια θα ενημερωνομαστε απο τον προμηθευτη μας με το αντιστοιχο Stock του και τι τελικα θα ξεκινησει να ταξιδευει για εμας. Εαν ολες οι προπαραγγελιες καλυφθουν τοτε δεν υπαρχει λογος συζητησης , εαν ομως το διαθεσιμο Stock δεν επαρκει , τοτε θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας , με βαση το ποιος ενδιαφερομενος κατεβαλε πρωτος την προκαταβολη του. Στην τελευταια περιπτωση , ο ενδιαφερομενος που ειναι εξω απο την λιστα του διαθεσιμου Stock θα εχει την δυνατοτητα να επιλεξει αναμεσα στο να του επιστρεψουμε ολο το ποσο της προκαταβολης του ή να την κρατησουμε για την επομενη παραγγελια. Οι παραγγελιες μας συνηθως θα μπαινουν καθε 15 ημερες. Ελπιζουμε οτι δεν θα χρειαστει να καθυστερουμε παραπανω και βεβαια οτι το ενδιαφερον σας θα μας βοηθησει να μικρυνουμε τον χρονο αναμονης στις 10 μερες ή ακομα και στην μια εβδομαδα. Ετσι θα παιζει σημαντικο ρολο ο χρονος που θα χρειαζεται καποιος για να μας στειλει την προπαραγγελια του και βεβαια να ολοκληρωσει την παραδοση της προκαταβολης. Σε περιπτωση που καποιος/καποιοι μεινουν εξω απο την παραγγελια λογο μη διαθεσιμοτητας των ειδων και επιλεξουν να κρατησουμε την προκαταβολη για την επομενη παραγγελια , μπαινουν αυτοματα στις πρωτες θεσεις της επομενης προπαραγγελιας.

Εφ΄οσον λοιπον καταληξουμε στο για ποιους απο εκεινους που εχουν καταβαλει προκαταβολη ερχεται το αντιστοιχο ειδος για το οποιο εχουν ενδιαφερθει και κλεισουμε τις υποχρεωσεις μας με τους υπολοιπους , το μονο που μενει ειναι να περιμενουμε την παραλαβη μας. Ολοκληρωνοντας λοιπον την παραλαβη εαν δεν υπαρξουν απωλειες , τοτε ολα θα συνεχιζουν καλως . Σε περιπτωση ομως απωλειας ή εφ’οσον κρινουμε οτι καποιο ειδος δεν εχει ερθει στην σωστη κατασταση με βαση παντα τα πολυ υψηλα μας Standard τοτε ο ενδιαφερομενος θα ενημερωνεται και θα ισχυει με την προκαταβολη οτι και πριν. (Δηλαδη θα επιλεγει εαν θελει να του επιστραφει το ποσο ή να παραμεινει για επομενη παραγγελια).

24-48 ωρες μετα την ολοκληρωση της παραλαβης μας τα ειδη θα ειναι διαθεσιμα για τους ενδιαφερομενους τους οποιους και θα ενημερωνουμε. Γιατι τοσο γρηγορα ενω συνηθως τα κραταμε 4-5 μερες ωστε να σιγουρευτουμε για την ποιοτητα τους?? Γιατι αυτα τα ειδη θα προερχονται απο καραντινα εντος της Ευρωπης (και οχι χωρες του Ανατολικου Μπλοκ ή του πρωην Ανατολικου Μπλοκ) το οποιο εχει ως αποτελεσμα να ειναι απιστευτης ποιοτητας και να ταξιδευουν πολυ λιγες ωρες. Σε περιπτωση που πρεπει να αποσταλλουν στην επαρχια , ειναι στην δικαιοδοσια μας να αρνηθουμε να ταξιδεψουν και παλι μεσα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα , και τοτε θα ενημερωνετε ο ενδιαφερομενος και θα υπαρχει επικοινωνια για το ποτε θα αποσταλλουν τελικα. Σε αντιθετη περιπτωση θα ταξιδευουν με ευθυνη του ενδιαφερομενου. Κατα την παραδοση στο καταστημα μας , ή σε περιπτωση αποστολης στην επαρχια , πριν την αναχωρηση θα πρεπει να εξοφλειται το υπολοιπο.

Εαν για οποιονδηποτε λογο (ασυνεννοησια , λαθος παραγγελια ή λαθος αποστολη απο τον προμηθευτη) το ειδος που παραδιδεται στον ενδιαφερομενο δεν ειναι το συμφωνηθεν τοτε ειναι στην ευχερεια του να μην το δεχτει και να ζητησει την προκαταβολη του πισω.

Ελπιζουμε ολα τα παραπανω να ειναι κατανοητα και να σας εχουν καλυψει. Εαν οχι τοτε περιμενουμε τις ερωτησεις και θα χαρουμε να σας εξυπηρετησουμε.

Για οποιαδηποτε απορια μην διστασετε να επικοινωνησετε μαζι μας.

Ευχαριστουμε πολυ

Εκ μερους του

Fish & Pet & R/C Planet

Κωστας Ζαχαροπουλος

Έγινε επεξεργασία - Zacharopoulos
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...